Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Hoe gaat het met…….? (8)

Frans Giebels is 1 van de nieuwe talentvolle mannen in de groep van Tonnie Dirks. Hoewel hij met sprongen vooruit ging heeft hij momenteel last van enkele vervelende klachten. We waren benieuwd hoe het nu met hem gaat.

Mijn naam is Frans Giebels, ik kom uit Sint Oedenrode maar woon tegenwoordig in Tilburg. Ik train inmiddels al weer anderhalf jaar bij Tonnie.

Ik heb voordat ik bij PH kwam 3 jaar gelopen bij Fortuna 67 in Sint Oedenrode, omdat ik nog meer uit mijn sport wilde halen heb ik de overstap gemaakt naar de groep in Vught en tot aan mijn blessure ging dit naar volle tevredenheid.

Mijn beste onderdelen zijn toch de langere afstanden vanaf 3 km tot de 15 km.

Tijdens de wedertcross van begin februari dit jaar rekte ik mijn kuiten op, Ik merkte dat ik niet meer voluit kon lopen maar heb de wedstrijd toch uitgelopen, Achteraf had ik dit beter niet kunnen doen. Ik ben uiteindelijk bij de fysio beland en die stelde vast dat het een ontsteking was van de achillespees net bij het aanhechtingspunt. Ik heb sinds begin februari 2010 niet meer kunnen lopen.

Wat verwacht je wanneer je weer terug bent en wat zijn dan je doelen?

Het gaat nu na lang kwakkelen, eindelijk wat vooruit. Ik hoop over een aantal weken weer wat te kunnen trainen, maar echt pijnvrij ben ik nog niet. Ik ben druk in de weer met oefeningen om de achillespees sterker te maken.

Ik hoop dit jaar toch nog een aantal baanwedstrijden te lopen zodat ik in het najaar weer in vorm ben dan wil ik graag een pr lopen op de 10- en 15 kilometer.

Tot slot

Hoewel ik zelf nu in de lappenmand zit wens ik iedereen succes tijdens zijn of haar trainingen. Ik hoop jullie ook weer snel te zien op de baan of bij een wedstrijd.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief