Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Winst in Duinrellcross-Alaaf!

14 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

In het verpleeghuis waar ik werk heerste de afgelopen weken het noro-virus. In tegenstelling tot andere jaren werden de afdelingen niet geisoleerd en ik was al een beetje bang dat ik vroeg of laat ook ziek zou worden. En ja hoor, vorig weekend was het inderdaad raak en heb ik een nachtje slecht geslapen en moeten overgeven. Daarna voelde ik me eigenlijk, op wat slapheid na, vrij snel weer prima. Maar mijn buik heeft de hele week nog moeite gehad het normale eetritme op te pakken. Ik heb de afgelopen week ongeveer de helft van mijn normale dieet naar binnen gewerkt (wat ongeveer een normale hoeveelheid eten is voor anderen…..). Ondanks dat heb ik wel lekker kunnen trainen van de week en wilde ik gewoon crossen.

Omdat ik toch de hele week niet helemaal fit ben geweest, laat ik (met een beetje pijn in mijn hart) carnaval dit jaar links liggen; vandaag hebben we het gezellige carnavaleske Brabant dan ook verlaten en zijn we naar het westen afgereisd voor de Duinrellcross. Daar bleek dat training en wedstrijd toch wel twee heel verschillende dingen zijn. Gaat het trainen op het moment best goed, het was echt weer even wennen op wedstrijdtempo te lopen. Het was ook de eerste keer na de Warandeloop dat ik de spikes weer onder de voeten had. De 4,6 kilometer over een schitterend heuvelachtig wit cross-parcours voelden redelijk maar door mijn te snelle start naar het einde toe vooral pittig.

De komende dagen nog even stevig trainen richting de NK cross. Op zondag loop ik de korte cross in Dongen en daarna op naar de NK met een mooi sterk deelnemersveld. Het zal moeilijker dan ooit worden mijn titel te verdedigen maar voel me sterk en kijk er naar uit om de strijd aan te gaan.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief