Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Trainingsstage week II

Ik zou willen dat ik hier kon vertellen hoe heerlijk ik in deToscaanse zon heb getraind, lekker in mijn topje snelle tempo’s op de baan heb kunnen lopen en de puntjes op de i heb kunnen zetten voor het zomerseizoen. Niets van dat alles!

De eerste training in Parma (ons overnachtingsstadje) ging nog prima. Een dag later arriveerden we in Ponco Pinci, een dorpje in de heuvels rondom Siena. Toen ik hier zondagmiddag op verkenningstocht ging, bleek er geen vlak stuk te vinden en waren de heuvels ook echte heuvels. Nou ja, dan maar in de heuvels trainen…….

 De volgende ochtend verder op verkenningstocht gegaan. Ook de verharde weg was glooiend en zijpaadjes boden niks meer dan nog meer heuvels of dikke klei die, als ik al niet uitgleed, aan mijn schoenen bleef kleven. Het voordeel was wel dat de slaapkamer zo groot was dat ik hier mijn rompstabilisatie prima kon doen.

Enfin, de dagen erna had ik zo’n spierpijn van die prachtige Toscaanse heuveltjes dat ik mijn baantraining niet eens af kon maken. Spierpijn alom! Fijn! Rust was nodig om de beentjes te laten herstellen.

Na de twee dagen rust en bruiloft zijn we naar de kust gereden om herinneringen op te halen in Riccione (waar Tjabe en ik elkaar 10 jaar geleden hebben ontmoet) en lekker op vlak terrein te kunnen trainen. Zou ik in ieder geval nog met een goed gevoel kunnen afsluiten. Lukte dat de eerste avond nog prima, heerlijk langs de boulevard heen en over het strand terug, tijdens de baantraining een dag later werd ik halverwege mijn programma van de baan geschopt omdat het stadion dicht ging.

Anyway, het werd dus eerder een rustweekje dan een trainingsstageweekje. Niks aan te doen! Deze week maar zorgen dat de beentjes weer fris worden en de trainingen weer oppakken.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief