Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Trainingsstage week I

De eerste week "trainingsstage" zit er alweer bijna op. Het gaat allemaal goed en volgens plan. Op de baan kan ik fijn met een groepje mannen meetrainen en voor de duurlopen ben ik met de auto steeds naar een ander bosgebied gereden. Zo heb ik toch een beetje het gevoel in een andere omgeving te trainen ondanks dat ik niet in het buitenland ben.

Afgelopen maandag werd ik tijdens de ALV van Prins Hendrik gekozen tot sportvrouw van het jaar 2009. Ondanks dat 2009 voor mij inderdaad een heel mooi sportjaar is geweest, was het toch zeker een verrassing dat ik de bloemen in ontvangst mocht nemen. Erg leuk!

Gisteren tijdens de ALV werd de Sportman en Sportvrouw van het jaar bekend gemaakt. Melissa, Erik en Robbert-Jan hebben topprestaties neergezet, maar zijn het al eens eerder (meerdere malen) geweest.
Daarom koos het bestuur dit jaar voor twee atleten die een ontzettende passie hebben voor atletiek, er alles aan doen om hun doelen te behalen, een positieve uitstraling hebben voor Prins Hendrik en zij weten hun enthousiasme altijd weer over te brengen op anderen. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook erg goede prestaties neergezet afgelopen jaar.

Sportman van Prins Hendrik is dit jaar geworden: Bram Peters
Sportvrouw van Prins Hendrik is dit jaar geworden: Anne van den Hurk

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief