Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Tonnie Dirks weer hofleverancier juniorenploegen

R. van Boxtel 23 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

Tonnie Dirks weer hofleverancier juniorenploegen Net als voor de interland begin november in het Belgische Mol vormen de pupillen van Tonnie Dirks nu ook voor de crossinterland in Tilburg het grootste deel van de Nederlandse juniorenploegen.

De junioren A en B bij zowel de jongens als meisje gaan in het Tilburgse Warande bos de strijd aan met hun leeftijdsgenoten uit onze buurlanden.

De pupillen van Tonnie zijn vertegenwoordigd in alle vier juniorenploegen. Bij de jongens A is Maikel van der Steen geselecteerd. De PH-er uit Deurne was in Mol nog de snelste Nederlandse junior die in februari nog aanspraak kan maken op de Nederlandse titel.

Bij de meisjes A zijn zowel Marlin van Hal als Irene van Lieshout weer geselecteerd. Op de snellere Tilburgse omloop kunnen zij beter uti de voeten, dan in de zandbak van het Zilvermeer in Mol.

Bij de jongens B is dit keer enkel Rik van der Steen opgenomen in de Nederlandse equipe. Door zijn gedegen opgebouwde race kon de broer van Maikel in de slotfase in Mol nog opklimmen naar goede klassering.

Bij de meisjes B zijn alle ogen gericht op Julia van Velthoven. De Tilburgse werd derde in Mol en hoopt deze klassering voor eigen publiek te verbeteren. Daarbij moet ze ondermeer afrekenen met de sterke concurrentie. Laura Rijvers heeft met haar optreden in Mol een plekje veroverd in het oranje team.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief