Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Harry Schulting Games zijn terug!

ronald-hsg

Ronald Weevers in actie tijdens de laatste Harry Schulting Games op sportpark De Koepel.

De Harry Schulting Games zijn terug van weg geweest en het is de organisatie gelukt om een uitstekend deelnemersveld op de been te brengen voor de eerste editie op de nieuwe accommodatie van Prins Hendrik.

Traditiegetrouw zullen de 3000 meter wedstrijden het evenement afsluiten. Daarbij is vooral de dames-serie weer uitstekend bezet met meervoudig kampioene Ruth van der Meijden en natuurlijk Tonnie’s pupillen Marlin en Irene. Ook volgens traditie wordt het jachtseizoen op de internationale limieten voor de EJK en de EJOF geopend, waarvoor ook hazen zijn aangetrokken.

Bij de mannen zijn er drie volle series, die tevens op gang worden gebracht door hazen.

 

De 800 meter wedstrijden vinden plaats in het voor- en hoofdprogramma. Met hazen van Prins Hendrik wordt er geprobeerd om goede tijden te realiseren tijdens deze eerste grote wedstrijd van het zomerseizoen.

Ook op de andere onderdelen treedt de Nederlandse top aan. Natuurlijk doen de kampioenen uit de eigen gelederen mee, maar ook andere Olympiërs en Nederlands kampioenen zullen op de prachtige accommodatie aan de Sportlaan in Vught een even prachtige atletiekfestijn laten zien. Daardoor worden de Harry Schulting Games een niet te missen atletiekfeest op Hemelvaartsdag.

De Vughtse Sportclub Prins Hendrik grijpt het evenement aan om met genodigden de officiële openingshandeling van het complex te verrichten.

De eerste series zullen starten rond de klok van 15.00 uur, het hoofdprogramma start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Meer informatie, serie-indelingen en programma vind je op www.harryschultinggames.nl.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief