Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Zware cross in Herperduinen

Bert van Lith 21 december 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

IMG_0554Op voorhand was het al een zware cross in de Herperduinen en door de vele regen van de afgelopen dagen was het parcours nog net even iets zwaarder. Maar liefst 4 atleten Ronald Weevers, Rik van Peeren, Fred van Baalen en Bert van lith waren afgereisd naar de korte cross wedstrijd (4800m) en Max Fitters ging mee als fotograaf en supporter.

Gelijk na de start doken de atleten het bos in waar ze te maken kregen met een zeer nat en modderig bospad. Na een kilometer ging het heuvel op en daarna volgde een lang zandstuk. Ronald Weevers kan je overal laten lopen en volle bak ging hij op pad alsof het een 800m was. Rik van Peeren moest alle zeilen bijzetten om hem enigszins bij te houden. Na de twee ronden kwam Ronald als eerste aan de finish van onze groep en 7e overal in net iets boven de 17 minuten, Rik volgde hem 1 plaats daar achter. Een stuk verder in het veld streden Bert van Lith en Fred van Baalen voor wat ze waard waren. Bert had vanwege kleine gezondheidsproblemen zijn dag niet  dus hij liep vooral tegen zich zelf. Fred hield hem keurig in het zicht en op het laatste rechte stuk probeerde hij het gat nog te dichten en het scheelde slechts enkele meters tussen hen beiden.  (uitslagen nog niet bekend).

Sabine vierde bij Driedorpencross

In Sint Oedenroede startte Sabine van den Berg voortvarend bij de Driedorpencross. Hierdoor moest ze in het tweede deel van de wedstrijd wat snelheid prijs geven, maar het leverde een vierde plaats op.

 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief