Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Veel podiumplekken tijdens oudjaar

bart 1 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

MaikelRond de feestdagen waren de atleten van Tonnie en Bart overal in het land te vinden voor de verschillende wedstrijden. Het hoogtepunt voor veel atleten was de bekende Sylvestercross op oudjaarsdag in Soest. Hieronder een verslag van alle mooie prestaties.

Bron foto: erki.nl

 

Marjon de Kok liep op 29 december 2013 de Meeuw Auwjaorscross in Oirschot. Hoewel zij de rest van het veld ruim achter zich wist te laten, kreeg zij pittige tegenstand van Kim Dillen. Marjon werd daardoor tweede.

Op oudjaarsdag stond onze wegatleet Kas van Veen aan de start van de 10 km in Hilvarenbeek. Hij zat goed vooraan in het veld. Hij werd tweede in 33.36.

De meeste atleten van de groep waren op oudjaarsdag te vinden in Soest, waar verrassend goede prestaties werden geleverd op de verschillende onderdelen. Emmie Weekers miste net het podium en werd 4e bij de meisjes C. Vera Lurvink werd in dezelfde categorie 32e. Bij de jongens B liep Stan Zeegers naar een mooie 16e plek. Casper van Leeuwen werd 49e. Sophie Schoonebeek liep mee bij de meisjes B en werd 27e.

Bij de korte cross bij de heren startten Maikel van der Steen, Jelle Kemper, Ronald Bassa, Robin Ruyter, Jeroen Engels en Martin Flipsen. De grote verrassing was Maikel van der Steen, die normaal het lange werk doet. Hij maakte er met de andere koplopers een spannende strijd van vooraan in het veld. Met dezelfde eindtijd als de eerste finisher, werd hij nipt tweede. Dit leverde hem een eerste plek bij delinda-soest13 Nederlanders op. Jelle bewees dat hij nog steeds goed op dreef is. Hij kwam als tiende over de finish. De volgende atleet uit de groep, die over de finish kwam, was Ronald Bassa. Hij liep een sterke race en werd 22e. Niet ver daarachter bereikte Robin de eindstreep als 26e. Op deze laatste dag van het jaar zat het Jeroen Engels deze keer wat minder mee. Hij finishte als 32e. Niet veel later finishte Martin als 39e.

Bij de dames korte cross bleek Linda Korten een sterke deelnemer. Niet ver achter de toppers finishte zij als 7e. Zij wist zelfs Yvonne Hak voor te blijven. Bij de dames U23 wist zij met deze knappe prestatie een podiumplek te bemachtigen, zij werd derde. Lysanne Wilkens had het tijdens de wedstrijd zwaar. Zij kwam niet in haar ritme en werd 21e. (foto: Bert Korten)

start damesOp het lange werk stonden bij de dames Irene van Lieshout, Marlin van Hal, Jeanine van de Klashorst en Karen Wijlaars aan de start. Irene had haar ritme goed te pakken en eindigde als 8e. Bij de dames U23 werd zij derde. Marlin had het wat zwaarder en werd 11e. Jeanine liep een sterke race en finishte niet ver daarachter als 14e. Karen deed het goed in haar categorie en behaalde een podiumplek. Zij werd bij de V35 2e.

Bron foto: erki.nl

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief