Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Ruth, Irene en Emmie vooraan in Warandeloop

bart 24 november 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
sportbeelden.com

sportbeelden.com

In de vrouwenrace van de Warandeloop waren Ruth van der Meijden en Irene van Lieshout voor in het veld te vinden. Ruth traint sinds enkele maanden onder leiding van Tonnie en na haar sterke optreden in de Zevenheuvelenloop, kwam ze ook in Tilburg zeer goed voor de dag. Achter de ontketende Hassan had Ruth zelfs nog even zicht op het podium, maar in de slotronde bleek de concurrentie nog wat te sterk. De atlete uit Groesbeek werd vijfde.

Irene van Lieshout deelde haar race goed in. De atlete van De Keien behaalde een derde plaats in de U23 categorie, door in de laatste ronde nog enkele concurrenten in te halen. Vroeg in de ochtend toonde Emmie Weekers zich goed van voren in de wedstrijd voor B-junioren. In het begin nam ze brutaal de tweede plaats in, maar dat bleek nog iets te rap te gaan voor haar. Ze finishte als achtste.

Trainingsmaatjes Vera Lurvink en Sophie van Leeuwen eindigde dicht bij elkaar. Vera was 38e en de jarige Sophie was 40e. Er zat zes seconden verschil tussen beide atletes. Bij de B-jongens was Casper van Leeuwen de snelste uit de groep. Af en toe nog ongeconcentreerd lopend werd hij 28e. Jasper Janssen had moeite met de afstand van 4,3 km en finishte als 48e. Brent Cuijpers van AV Oss ’78 kwam als 69e over de finish.

Bij de A-jongens kwam Jelmer van der Linden prima voor de dag. Achter de internationale koplopers kwam de 1500m specialist tot een 20e plaats. Stan Zeegers van AV LGD liep in deze race naar plaats 38.

Bij de korte cross voor de vrouwen liep Lysanne Wilkens naar een 15e plaats. De atlete van Prins Hendrik zat de hele race goed in het achtervolgende groepje.

Jelle Kemper kreeg last van zijn oude blessure, juist toen de finale van de race begon. Dikke pech en hij kwam daardoor niet verder dan de 40e plaats. Robin Ruijter gaf tien plekken prijs. In zijn eerste race na zijn rust en herstelperiode werd hij 50e.

In de vrouwenrace kwam ook nog Marlin van Hal in actie. De atlete van De Keien zag haar opmars in de slotronde stokken toen haar juist gepasseerde concurrenten nog een keer het gaspedaal intrapten. Marlin kwam als zestiende over de streep in de Warande.

Zaterdag

Op zaterdag kwam Ronald Weevers in actie bij de M45. De middenafstandsloper werd 17e in de M45 categorie.

Luister via deze pagina naar een interview met Ruth op Omroep Brabant.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief