Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Overwinningen voor Kas, Marjon en Karen

bart 19 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

leemkuilcross1Vandaag waren er veel crossen te lopen in het zuiden van het land. Buiten de grote groep die naar Kerkrade ging, vertrokken Kas van Veen, Karen Wijlaars, Noel Keijsers, Marjon de Kok, Sabine van den Berg, Max Fitters en Fred van Baalen naar iets minder zuidelijk gelegen crossen. Voor sommigen leverde dat een dikke overwinning op. 

Kas van Veen liep vandaag een kwart marathon in Posterholt. In de eindsprint wist Kas zijn concurrent te verslaan, waardoor hij als eerste over de finish kwam in 34.57.

Karen Wijlaars en Noel Keijsers waren op zondagochtend in Berg en Dal (Groesbeek) te vinden voor de zware Leemkuilcross. Karen nam deel aan de korte cross van 3600 meter. Zij wist op het afwisselende parcours de overwinning op haar naam te zetten. Noel Keijsers behaalde tijdens de lange cross van 8400 meter de overwinning bij de M35 en kwam overall als tweede over de finish.

Vandaag kon Marjon de Kok in Eersel opnieuw de winst binnenhalen. Bij de V35 kwam zij ruimschoots als eerste over de finish.

Sabine van den Berg ging haar vorm testen in Oss tijdens de Witte Ruysheuvelcross. Hoewel zij meestal het korte werk doet, pakte zij een knappe zevende plaats op het pittige parcours van 4,5 km. Tijdens dezelfde wedstrijd kwam zij een oude bekende van de groep tegen. Esther Pullens-Albers was goed op dreef en zette deze wedstrijd op haar naam. Tijdens dezelfde cross van 4,5 km bonden Fred van Baalen en Max Fitters de strijd tegen elkaar aan. Max kwam als vijftiende over de streep, Fred als achttiende.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief