Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Overwinningen Marlin, Maikel, Marjon en Karen

bart 7 december 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

zandboscrossDit weekend waren op verschillende plekken in het land crosswedstrijden, waaraan atleten van de groep van Tonnie en Bart deelnamen.

Karen Wijlaars was op zaterdag te vinden in Wageningen bij de Bos en Valleicross. Maikel van der Steen, Marlin van Hal en Marjon de Kok liepen op zondag in Deurne bij de Zandboscross. Zij haalden alle vier overwinningen binnen. Ook Jan van den Hoogen en Cor Datema liepen het zware parcours in Deurne. Casper van Leeuwen en Jasper Janssen waren op zondag in het Brabantse Bergen op Zoom voor de Brabantse kampioenschappen.  

Na het langere werk van de afgelopen tijd, waagde Karen zich op zaterdag aan het wat kortere werk. Dit ging haar goed af. Op de 3100 meter werd zij op de hielen gezeten door haar concurrent Marlou Bijlsma, maar gelukkig wist Karen haar voorsprong te behouden en kwam zij als eerste van alle dames over de finish.

In Deurne waren Marlin en Marjon bij de dames oppermachtig. Ieder in hun categorie werd op het pittige parcours van bijna 5 km overtuigend eerste. Maikel wist alle mannen achter zich te laten tijdens de wedstrijd van bijna 10 km. Cor deed het op dit lange parcours erg goed, hij werd tweede in zijn categorie. Jan zocht het snellere werk op en finishte als zevende tijdens de korte cross.

Casper en Jasper probeerden op zondag in Bergen op Zoom als beste Brabander uit de bus te komen. In de spannende strijd bij de jongens B werd Casper vijfde en Jasper zevende. Casper belandde bij het BK als derde op het podium. Jelle de Roon liep naar een 4e plaats bij de junioren C.

Montferlandrun

Opvallend was ook de prestatie van Irene van Lieshout in ´s-Heerenberg. De jonge atlete was de snelste Nederlandse tijdens de Montferlandrun. Zij bleef naast haar landgenotes ook Paula Radcliffe voor. Overall finishte Irene als tweede in 51.59 min.

 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief