Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Jeroen en Sophie winnen in Herpen

bart 23 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

herperduin13Twee overwinningen vielen er te noteren bij de cross in Herpen. Jeroen Engels (of toch Cor Engels?) won met overmacht de cross over de korte afstand bij de heren en Sophie Schoonebeek was de snelste B-juniore op het pittige parcours nabij het Herperduin.

Jeroen (of was het toch Cor?) liet vanaf het begin zijn bedoelingen blijken door direct de kop van de wedstrijd te pakken en deze niet meer af te staan. Na 4,5 km had hij een voorsprong opgebouwd van 1,5 minuten op de nummer twee. Die moest alle zeilen bij zetten om Ronald Weevers achter zich te houden. De master werd 3e op de korte cross. Vaste bezoekers van de cross serie in Oss Fred van Baalen en Max Fitters eindigde op plaatsen 25 en 28 overall.

Irene van Lieshout bracht de speaker in verwarring door haar trainingsrondje niet na 1, niet na 2, niet na 3 en zelf niet na 4 rondes te finishen. De atlete bleef maar doorgaan in het bos dat geen geheimen voor haar kent. De jury zette maar een dnf achter haar naam.

In de volgende start kwam enkele PH-ers aan de start. Casper van Leeuwen kwam als tweede over de finish. Bij de B-meisjes versloeg Sophie Schoonebeek de nummer 15 van de Warandeloop met ruim een minuut, het verschil in Tilburg was omgekeerd (en nog een beetje groter). In de tweede ronde liep Sophie naar de leiding en ze bouwde haar voorsprong gestaag uit in de slotronde.

Jeanine tweede in Linschoten

Jeanine van de Klashorst werd in Linschoten tweede bij de goede bezette Linschotenloop. De atlete uit Utrecht liep 10 kilometer in 37.31 min.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief