Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Jelle Kemper derde in crosscircuit

bart 2 februari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

jelle-crosscircuit-atletiekunieBij de slotwedstrijd in Breda heeft Jelle Kemper beslag gelegd op de derde plaats in het Nationale Crosscircuit. De atleet van Prins Hendrik zag zijn concurrenten in de strijd om de eindzege voor zich eindigen. Op de snelle omloop met pittige modderstroken kon Jelle zich niet mengen in de strijd om de noodzakelijke overwinning voor de eindzege. Hij werd uiteindelijk 9e, maar daarmee stelde hij wel de derde plaats in het circuit veilig.

(foto: atletiekunie)

Op de korte cross was er ook een spannende strijd te zien in de slotfase tussen Ronald Bassa en Robin Ruyter. In de eindsprint wist de master nipt de jonge senior voor te blijven. Ze werden 17e en 18e. Michiel Hoornick werd 38e.

Op de korte cross bij de vrouwen liep Linda Korten naar een prima 11e plaats. Sonja van Oers werd 23e.

Irene van Lieshout kwam weer prima voor de dag op de lange cross. De atlete van De Keien had het lastige op de modderige stroken, maar de lange, hardere paden zorgden voor voldoende tempo. Als vijfde (4e Nederlandse) kwam ze aan de streep. Jeanine van de Klashorst liep ook een prima race en werd 13e.

Op de lange cross bij de mannen miste Wesley van der Gouw al in de beginfase de aansluiting met de kop van de wedstrijd. Ook hij had het lastig in de modder maar hij kon in de tweede helft van de wedstrijd goed oprukken. uiteindelijk werd hij 14e.

Spectaculair was de race bij de meisjes C. Bij het ingaan van de laatste modderstrook had Emmie Weekers een paar meter voorsprong op de achtervolgers. Het verschil was klein gemaakt bij het opdraaien van het sportpark en in de sprint met drie andere atletes werd de jonge atlete uit Weert verwezen naar de ondankbare plaats 4.

Bij de B-meisjes werd Sophie Schoonebeek 14e. Bij de B-jongens kwam Stan Zeegers van AV LGD als 16e aan de finish. Casper van Leeuwen knokte zich door de modder en werd 24e.

 

Limbracross levert derde plaats op voor Henk Flipsen

In het Limburgse Helden liep Henk Flipsen naar een derde plaats in de M55 categorie. Voor de master van AV Weert leverde dit weer de nodige punten op voor het Limbra-cross circuit.

 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief