Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Podiumplekken in Waspik, Engelen en Deurne.

bart 8 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Kas StratenloopVandaag was in Waspik de jaarlijkse stratenloop. Wesley van der Gouw en Kas van Veen liepen mee met de 10 km. Karen Wijlaars liep 5 km. De atleten op beide afstanden vertrokken tegelijk. Vanwege de harde wind was het een zware race. Wesley liet zich niet tegenhouden door de wind en nam meteen na de start een ruime voorsprong op het hele veld. Hij werd overtuigend eerste in 30.59. Kas bond de strijd aan met twee andere atleten en hield het spannend tot de laatste ronde. Hij spurtte vooruit en maakte een gat dat zijn volger niet meer kon dichten. Hij werd tweede in 32.46. Karen liep de 5 km vrijwel alleen. De eerste dame was te sterk en Karen kon vanaf het begin haar tweede plek veilig houden. Zij finishte in 18.47.

 

Atleten heersen in Deurne.

Bij de Zandboscross in Deurne behaalden de pupillen van Tonnie Dirks veel overwinningen. Bij de lange crossen, de korte cross mannen en de meisjes C werden eerste plaatsen behaald. Maikel van der Steen won in zijn woonplaats de lange cross door af te rekenen met een trits Belgische lopers. Noël Keijsers was oppermachtig bij de M40. Bij de M55 mocht Henk Flipsen het podium beklimmen op de 3e plaats.

Bij de vrouwen stond een topveld aan de start. Uiteindelijk was het Miranda Boonstra die in een spannende slotfase Ruth van der Meijden voorbleef.

Op de korte cross was Jeroen Engels veruit het sterkste. Hij bleef loopmaat Martin Flipsen van AV Weert een kleine 10 seconden voor. Bij de meisjes C stond er geen maat op Emmie Weekers. Zij won met ruime voorsprong. Vera Lurvink kwam goed voor de dag en werd 6e.

 

Jelle en Sophie winnen thuiswedstrijd in Engelen.

jelle-engelermeer13-ellyvanhouwelingenOok bij de Engelermeer veldloop domineerden de atleten uit de groep van Tonnie en Bart. De snelste atleet was Jelle Kemper die in zijn achtertuin de concurrentie oprolde. Eerste jaars senior Ralph van Houwelingen kwam als tweede senior aan de finish.

Op de korte cross was Robin Ruyter de snelste voor master Ronald Weevers die tweede werd.

Casper van Leeuwen werd tweede bij de junioren B. Hij zag Jules de Pinth naast zich op het podium verschijnen . Juul Linders werd vierde.

Twee weken na haar debuut bij het NK Cross won Sophie Schoonebeek haar eerste wedstrijd. De B-juniore was de snelste  en ook voor haar betekende dat een echte thuisoverwinning in Engelen.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief