Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Trainingsstage Portugal

17 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Ook dit voorjaar gaan we met een groep atleten naar de Algarve in Portugal als voorbereiding voor het baanseizoen 2009. We vertrekken waarschijnlijk op 19 april en blijven dan 10 /14 dagen. We verblijven in aparthotel Stella Maris vlakbij de atletiekbaan. In de omgeving is een cross-parcours en een zandpad aanwezig voor de duurlopen. We zijn van plan om dit jaar de trainingsstage nog vast te leggen. Heb je interesse om mee te gaan of heb je vragen over de trainingsstage, mail dan even naar Anne vd Hurk (annevandenhurk@hotmail.com).

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Trainingsstage Portugal

Na de winter trainingsperiode in Nederland ben ik afgelopen week begonnen met het meer wedstrijdspecifieke werk. Daarvoor heb ik het Brabantse land twee weken ingeruild om te trainen in het zuiden van Portugal. Er zijn veel Nederlandse atleten op hetzelfde idee gekomen en daarom lijkt het hier net een Nederlandse atleten enclave.

Dit seizoen ben ik samen met ons ‘nieuwe’ clubgenootje Ingrid Grutters en met Sabine van de Reijt op trainingsstage. Annet en Adriaan (trainer van Sabine) hebben onze schema’s op elkaar afgestemd om zo samen de zware trainingen af te kunnen werken. Het is superfijn om iemand te hebben waar je je aan op kan trekken als het zwaar is. Dames onder elkaar is toch anders dan met de mannen trainen.

Al vanaf de B-meisjes komen Sabine en ik elkaar regelmatig tegen op wedstrijden. Ondanks de rivaliteit tijdens deze wedstrijden, vooral in het crossseizoen, kunnen we het goed met elkaar vinden buiten het parcours. Ik ben heel blij dat we op deze manier met elkaar om kunnen gaan, we elkaar alle succes gunnen bij de wedstrijden en elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen.

De komende week ben ik nog in Portugal, maar zodra we terug zijn in Nederland gaat het wedstrijdseizoen van start met een 1500 meter in Wageningen.

Groeten vanuit een warm Acoteias,

Anne

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief