Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Tonnie Dirks nieuwe trainer Matthijs Künzel

10 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

 Na het uiteen vallen van LoopTeamBlok het afgelopen voorjaar heb ik een aantal maanden in mijn eentje doorgetraind op de schema’s van Raymond. Alhoewel ik in deze periode een goede progressie doormaakte en al mijn persoonlijke records verbeterde, werd mij wel duidelijk dat wilde ik mijn sportieve doelen realiseren, ik mij weer bij een team moest aansluiten.


De afgelopen maanden heb ik dan ook op veel plaatsen gekeken en meegetraind. Zo kwam ik in oktober in de omgeving van Vught terecht waar ik kennis maakte met Tonnie Dirks [http://www.slikjeslim.nl/]. Zijn enthousiasme en manier van training geven, spraken me vanaf de eerste ontmoeting aan.

Inmiddels train ik twee maanden op zijn schema’s en rijd ik regelmatig richting het zuiden om aan de heuveltraining in Groesbeek deel te nemen. In verband met mijn werk is het nog niet mogelijk om aan alle groepstrainingen mee te doen. De groep waarin ik nu mee train, biedt voor mij veel uitdaging en plezier. De komende periode ga ik kijken hoe ik werk en trainen in Brabant verder kan optimaliseren.

Ik wil Raymond Blok vanaf deze plaats bedanken voor vier mooie jaren samenwerking. Ik heb duidelijk progressie gemaakt met trainen en al mijn tijden zijn ruim verbeterd. Hieraan hebben zijn schema’s en trainingen voor een groot deel bijgedragen. Raymond hartelijk dank ook voor je vele fysiotherapeutische gekneed en het beschikbaar stellen van je praktijk voor krachttraining. Daarnaast wil ik Hessel Posthuma bedanken voor de afgelopen maanden waarbij hij mij vaak kwam aanmoedigen en coachen bij wedstrijden en trainingen. Zeker in de periode dat ik alleen bezig was, gaf dat extra motivatie.

De afgelopen twee weken heb ik een rustpauze gehad en ben ik ook een paar dagen op vakantie geweest. Op dit moment werk ik toe naar de 10 km tijdens de Groet uit Schoorl Run begin februari en het NK cross op 1 maart. In de voorbereiding op deze wedstrijden loop in ieder geval de Sylvestercross op oudejaarsdag in Soest.

Ik kijk enorm uit naar de komende periode met nieuwe uitdagingen die het trainen bij Tonnie met zich meebrengt. Ik hoop hiermee weer een stap dichter bij de realisatie van mijn sportieve ambities en doelen te komen.

Tot zover,

-Matthijs-

Geplaatst op 04 december 2008

Voor meer informatie over Matthijs kan je ook kijken op zijn website: www.roodrunner.nl

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief