Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

[T50] Druk bezochte boekpresentatie

bart 14 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

De presentatie van ‘Niet lullen, maar lopen’ in stadion De Kuip in Uden is bezocht door ruim 250 personen. De kantine van AV De Keien was daarmee tot de nok toe gevuld. Onder de gasten bevonden zich uiteraard familieleden, vrienden en atleten van Tonnie, maar ook zijn trainers Henk Tiebosch en Has van Cuyk waren aanwezig. Maar ook in de regio ging de verjaardag van Tonnie niet onopgemerkt voorbij.

Het eerste boek werd uitgereikt aan Ger Jansen, de voorzitter van AV De Keien. Deze roemde Tonnie voor zijn inzet voor de club en de jeugdige atleten. Vervolgens kreeg Tonnie van de voorzitter van Prins Hendrik, de club waar hij al jaren trainer is, een erespeld uitgereikt. Rien van Haperen, directeur van de Atletiekunie bleef niet achter en zegde € 1000,- toe voor het fonds dat Tonnie heeft opgericht ter ondersteuning van jeugdig talent. De opbrengst van het boek ‘Niet lullen, maar lopen’ komt ook ten goede aan het fonds.

Daarna kregen ook enkele andere vrienden en bekenden het boek overhandigt door de Koning van de Cross. Het slotwoord was voor de man die Tonnie weliswaar voorbijstreefde qua titels op de cross, maar de eretitel niet tot zich nam: Kamiel Maase. De beste afstandsloper ooit van Nederland droeg zijn voorwoord/nawoord uit ‘Niet lullen, maar lopen’ voor en daarin konden alle aanwezigen zich vinden. Voor hen waren er ruim voldoende boeken voorhanden, die gretig aftrek vonden.

Ook in het Brabants Dagblad  ging de verjaardag van Tonnie niet onopgemerkt voorbij:

Hardloper Tonnie Dirks 50 jaar

ZEELAND – Een voortuin vol Abrahammen aan de Langenboomseweg in Zeeland laat aan duidelijkheid niets te wensen over: hardloper Tonnie Dirks is 50 jaar geworden. Zijn angst dat er wel ‘iets’ in de voortuin zou komen staan werd meer dan bewaarheid.

Drie poppen (allemaal zittend overigens), een opblaasbare Abraham en een groot opblaasbord met 50 erop maakten alle passanten duidelijk dat de bekende veldloper uit Zeeland 50 is geworden. En anders waren er nog de tientallen bordjes aan de bomen langs de weg.

Zaterdagavond presenteert Tonnie Dirks bij atletiekvereniging De Keien in Uden zijn boek ‘Niet lullen, maar lopen’ over zijn rijke hardloopcarrière. Dat begint om 19.30 uur.

De jarige was zaterdagochtend niet thuis. 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief