Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Portugal 2012: update 1

bart 20 april 2012 2 reacties, laat een reactie achter!

Op de eerste rustdag in de stage in Portugal doet Bart (die verbreekt voor de tweede keer zijn internetvrije periode) verslag van de belevenisssen tot nu toe op en rond het bekende baantje met de krappe bochten en lange rechte stukken in Falesia/Algarve.

Zoals gebruikelijk ging de vlucht en transfer naar Falesia zonder noemenswaardige gebeurtenissen. De atleten waren nog wel wat ontdaan door Miranda´s uitslag in Rotterdam, maar in Portugal werd dat toch even opzij gezet.

Op maandag werden boodschappen gedaan, de eerste training (dl) afgewerkt en de roemruchte zuignappenman bezocht. Chauffeur (deze week tevens coach, verslaggever, bakker danwel kok) Bart wilde het fenomeen ook eens aan het werk zien en ging met Lotte op pad. Overtuigd van diens kwaliteit en met een weer wat fittere Lotte, ging het tweetal vergezeld door Wesley op zoek naar een livestream van de Boston Marathon. Het werd uiteindelijk een live tussentijden- c.q. uitslagenpagina en de twitterfeed van Bart. In de koffietent werd even raar opgekeken toen de winst van Lotte´s oude Louisville teammate Wesley (niet te verwarren met…) met een uitgelaten gejuich werd begroet. Ook voor Butter was er nog wat credit over.

Op dinsdag werd er dubbel getraind. Na de ochtendduurloop werd ´s middags de eerste baantraining gedaan: 1000-jes (net als voor de meeste atleten in Nederland) voor zowel Wesley, Anne, Lotte, Jelle en Marlin.

Op woensdag stond er een duurloopje gepland en wat core-stability.

Op donderdag werd de Clio break weer volgeladen met eten voor de komende dagen. ´s Middags stond de tweede training van de dag op het programma. Wesley kwam in actie op de baan, terwijl de rest ietsje later op het crossparcours aan de gang ging.

Zo rustig als het op de baan is (Wesley en Bart waren onely-the-lonely aan de gang), zo lekker druk was het op het crossparcours tijdens de heuveltraining. Naast de ´PH-ers´ waren er ook blinde Poolse atleten aan de gang, een groepje Oost-Europese vrouwen, wat Portugezen en de Noorse Ingvill met haar coach (4.02 op de 1500). Mooi gezelschap om in te verkeren.

Vandaag krijgt de crew gezelschap van Leonie (al een weekje in Portugal), de rest van de groep (via EIN) en Lotte krijgt gezelschap van Joost (van het meest gezongen liedje in onze crib).

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , ,

2 Reacties op Portugal 2012: update 1

  1. Lukas on 20 april 2012 at 11:23

    Klinkt goed! Veel plezier en succes nog daar!

  2. Cor on 21 april 2012 at 19:29

    Hallo allemaal, hoe is het met de zwembandjes training vergaan met de groentjes :-). kunne ze inmiddels boven water blijven? veel plezier allemaal! gr cor en carine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief