Je bevindt je hier: Home » Weer in de lucht!

Uit de oude doos …….. (13)

bart 15 mei 2013 1 reactie, laat een reactie achter!

Vijf jaar geleden maakte ze haar debuut tijdens een baanwedstrijd en er zouden er nog veel volgen. Precies vijf jaar geleden stond onderstaand stuk op deze site.

 

 

 

 

Op verzoek schrijf ik hier mijn eerste ervaring met een baanwedstrijd.

Gisteren zondag 27 april liep ik mijn baanwedstrijd en wel een 3km. Ik moet zeggen dat ik erg zenuwachtig was vantevoren iets wat ik met een wegwedstrijd of cross niet kan zeggen. Ik wist natuurlijk niet goed wa

Er naar toe rijden was al een ramp, de Tom Tom kon het niet vinden en wij reden maar rondjes. Ik wilde bijna rechtsom keert maken. Uiteindelijk toch gevonden en nog even van het zonnetje genoten.

Na ingelopen te hebben en wat loopschooloefeningen te hebben gedaan, wat al zwaar was door de wind en het drukkende weer moest ik er klaar voor zijn. Meteen bij de start al werd ik eraan herinnerd dat het een baanwedstrijd was van 3 km, want ik wist dat ik achter Karen Wijlaars moest blijven voor een goede tijd en die was bij de start meteen weg, terwijl ik een tempo was gestart van een

Ik was erg bang dat ik rondjes ging aftellen, maar gek genoeg was ik meer met mezelf bezig dan met hoelang ik nog moest. Ik moest wel echt wennen aan de snelheid hoor, dat ben ik echt niet gewend. 1,5 ronde van het einde ging Karen versnellen en ik dacht dat trek ik echt niet meer en moest een gaatje van zo

80m voor de finish dacht ik ik moet nu alles geven wat ik nog in me heb en heb er een eindsprint uitgeperst en haalde Karen net niet meer in omdat men langs de kant riep dat ik eraan kwam. Ik was wel kapot maar een ervaring rijker.

Ik had niet verwacht dat ik zo vooraan in het veld zou lopen. Maar 18 mei loop ik weer een 3000m en en probeer ik het opnieuw.

 

Be Sociable, Share!

1 reactie op Uit de oude doos …….. (13)

  1. marjon on 15 mei 2013 at 10:23

    Tjonge dat dit er weer op staat!! Maar even een verandering; ik loop 18 mei een 10 km op de weg! In juli, als de wegwedstrijden stil liggen, dan ga ik de bana weer op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief