Archive for november, 2015

Opnieuw mooie cross uitslagen

Bert van Lith 30 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Opnieuw mooie cross uitslagen

Vandaag was de 32e Zandboscross in Deurne, de vierde cross van de Limbra Crosscompetitie. Door de regen was het parcours op plaatsen modderig, wat glibberig. Gecombineerd met het wat druilige weer leek het op een echte cross. Stan Zeegers liep de korte variant (4950 mtr). Het ging hem niet slecht af. Hij had lange...Lees verder »

nieuwe poll

Bert van Lith 25 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!

Tot 21 december kan je weer stemmen op de nieuwe pollLees verder »

Welke atletiekbaan is dit (nummer 5)?

Welke atletiekbaan is dit (nummer 5)?

Het bleef even stil tav de poll op deze site maar omdat er steeds meer om gevraagd werd krijgt het vanaf nu weer een vervolg. Onderaan bij de kolom poll kan je kiezen waar deze baan ligt. Wanneer je dit gedaan hebt moet je ook even een mail sturen aan polltonniedirks@gmail.com.  de redactie zal uit de...Lees verder »

Ruth van der Meijden naar EK

bart 24 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Ruth van der Meijden naar EK

De Atletiekunie heeft Ruth van der Meijden geselecteerd voor het EK cross in Hyères (Frankrijk) op 13 december. De Nationaal kampioene maakt deel uit van de ploeg van 4 atleten die volgens de technisch directeur van de bond kans maakt op een hoge klassering in het teamklassement. In totaal 14 atleten mogen naar het...Lees verder »

A-junioren snel bij Warandeloop

bart 23 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
A-junioren snel bij Warandeloop

Onder uitstekende omstandigheden stond de Warandeloop op het programma. Tonnie zegevierde er 5 keer in de Gala-wedstrijd en dit jaar waren er ook goede prestaties te zien in het Tilburgse bos. Het meest opvallend waren de prestaties bij de A-junioren waar Kalid Amin vierde overall werd en Jelmer van der Linden werd derde Nederlander in...Lees verder »

Yvonne de Jong in vorm in Oss

Bert van Lith 22 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Yvonne de Jong in vorm in Oss

Nu Fred van Baalen nog op vakantie is moesten Mike van der Biezen, Yvonne de Jong en Bert van Lith de eer tijdens de cross in Oss verdedigen. Yvonne de Jong was als eerste aan de finish maar Mike van der Biezen liep een grote hap van zijn tijd van vorig jaar af.Lees verder »

Binnenkort weer een nieuwe poll

Bert van Lith 18 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!

op verzoek van velen zal op korte termijn de poll met de keuze van een atletiekbaan weer gestart gaan worden. Houdt de site in de gaten.Lees verder »

Herfstige Zeuvenheuvelenloop

bart 16 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!

Een soort van november storm, althans herfstig weer, zorgde er in Nijmegen voor dat de snelle tijd die doorgaans gelopen worden bij de Zeuvenheuvelenloop dit jaar achterwege bleven. Omdat in onze groep de ogen dit jaar meer richting de cross zijn gericht, stonden er niet zoveel rappe mannen aan de start. Uiteraard wel kilometervreters...Lees verder »

Marjon en Wesley winnen Maresiacross

bart 9 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!

Bij de Roestelberg in Kaatsheuvel vielen op zondag 8 november twee overwinningen te vieren. Wesley van der Gouw was oppermachtig bij de mannen op de lange cross en pakte de eerste plaats. Bij de V35 stond er geen maat op Marjon de Kok. Ook de Goirlese ging met de overwinning in haar categorie aan de...Lees verder »

Ereplaatsen door heel het land

bart 2 november 2015 0 reacties, laat een reactie achter!

Na een voorzichtig begin vorige week, barste op de eerste november dag het cross-geweld echt los. Onder een zonnetje en met temperaturen die juist weer niet aan crossen deden denken kwamen de atleten van Tonnie en Bart op veel plaatsen in actie. Daarbij werden verschillende ereplaatsen in de wacht gesleept door o.a. Lysanne Wilkens en...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief