Archive for mei, 2015

Meiden PH tweede in tussenstand

Op de laatste dag van mei begonnen de A-junioren van Prins Hendrik aan hun competitie. In Zwolle werd uitstekend gepresteerd. Dat bracht de meisjes A naar een tweede plaats in de tussenstand en de jongens staan 11e. De mila-atleten zorgden voor de nodige punten in het totaal.Lees verder »

Weer beinvloedt prestaties in Utrecht

Weer beinvloedt prestaties in Utrecht

Vrijdagavond 29 mei stond de tweede U-track meeting op het programma in Utrecht. De altijd goed georganiseerde wedstrijd had deze keer helaas te maken met slechte weersomstandigheden. Toch waren er wel 6 series 1500m, 9 series 800m en 3 series 3 km.  Lees verder »

Uitslag tweede poll

Bert van Lith 18 mei 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Uitslag tweede poll

Vandaag was de laatste dag dat er gestemd kon worden op de poll met de vraag van welke club is deze atletiekbaan? De poll heeft een bijzondere winnares gekregen namelijk Fieke Kivits zij traint bij Prins Hendrik maar is woonachtig in Drunen en was jarenlang lid van DAK Drunen en de baan is dus...Lees verder »

Masters willen titel verdedigen

Masters willen titel verdedigen

Dit weekend werd de eerste competitiewedstrijd voor masters georganiseerd. Vorig jaar werd het team Nederlands kampioen dus de masters willen dit jaar uiteraard weer het kampioenschap behalen. Met een gehavende ploeg werd afgereisd naar Kerkrade en daar aangekomen werd al vrij snel de eerste tegenvaller genoteerd maar de lopers zorgden weer voor veel punten.Lees verder »

Wie is wie … 62

Wie is wie … 62

Een nieuwe aflevering in de serie waar atleten uit onze groep zich voorstellen. Zoals vele lopers uit onze groep lagen zijn eerste stappen op de atletiekbaan in Oss.Lees verder »

Inschrijven HSG!

Inschrijven voor de Harry Schulting Games kan tot 10 mei a.s.  Lees verder »

Impressie trainingsstage

Beelden zeggen meer dan duizend woorden (behalve de foto’s van de kamers die we hier niet zullen plaatsen). Een impressie van de stage in Spanje kun je hier onder zien.  Lees verder »

Rick verbetert pr in Uden

De tweede wedstrijd van de atletiekcompetitie werd voor de tweede ploegen van Prins Hendrik gehouden in Uden. Ploegleiders Sabine en Jolien hoefden maar twee langere loopnummers te bezetten en ook Pieter stond voor deze taak. Bij de vrouwen kwamen Emmie Weekers en Sabine van den Berg in actie. Bij de mannen waren het Jeroen Engels,...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief