Archive for januari, 2015

Hoe gaat het met … Esther Pullens-Albers

bart 28 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met … Esther Pullens-Albers

Voordat zij moeder was, trainde Esther bij onze groep als fanatieke wedstrijdatleet. Zij was regelmatig te vinden bij baan-, cross- en wegwedstrijden, waar zij scherpe tijden liep. Sinds ze moeder is van Tieme is dit anders geworden, zo vertelt zij op de website van ‘Girls on the move’. Jullie lezen in dit stukje hoe het haar...Lees verder »

Allemaal podiumplaatsen dit weekend

bart 26 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Allemaal podiumplaatsen dit weekend

Dit weekend gingen sommige atleten van de groep, ondanks het verraderlijke weer, naar crosswedstrijden in het zuiden van het land. Ook was dit weekend de Polar Bear Trail in Teuven. Hieronder een verslag over de resultaten.Lees verder »

Goede prestaties op weg naar NK’s

Bert van Lith 25 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Goede prestaties op weg naar NK’s

Er werden dit weekend goede tijden gelopen bij het Indoor gala in Apeldoorn. Robin Ruyter, Vera Lurvink en Ronald Weevers reisden af naar deze indoorwedstrijd ter voorbereiding op de komende NK’s voor hen.Lees verder »

Sander Brouwers loopt mijl in 4.28.61 min.

bart 23 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!

Bij universiteitswedstrijden in Nampa (Idaho) op 16 en 17 januari  heeft Sander Brouwers een mijl gelopen. Bij de wedstrijd in het Idaho Center werd de PH-er 16e met zijn tijd van 4.28.61 min. De mijl is 1609 meter lang en geaccepteerde (NCAA) conversie richtlijnen geven een vergelijkbare tijd op de 1500 meter van ongeveer...Lees verder »

Hoe gaat het met … Pauline Claessen

bart 21 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met … Pauline Claessen

Afgelopen zomer ontving ik een berichtje van Karen Wijlaars, dat ze me al lang niet meer was tegengekomen bij wedstrijden, benieuwd was hoe het ging en of ik een stukje wilde schrijven voor “hoe gaat het met…?” voor Tonnies website. Het verzoek kwam precies op het moment dat het hardlopen helemaal was vastgelopen. Na...Lees verder »

Unicum: volledig NK podium!

bart 19 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Unicum: volledig NK podium!

Het NK cross in Kerkrade op zondag 18 januari leverde een bijzondere uitslag op in de dames race. Het hele podium werd bezet door pupillen van Tonnie Dirks. Ruth van der Meijden was oppermachtig en won haar eerste crosstitel, Irene van Lieshout en Marlin van Hal completeerden het podium. Een dag eerder was er...Lees verder »

2 clubrecords bij indoorwedstrijd Gent

Bert van Lith 12 januari 2015 2 reacties, laat een reactie achter!
2 clubrecords bij indoorwedstrijd Gent

Dit weekend stond de eerste indoorwedstrijd gepland in Gent voor een viertal atleten. Ronald Weevers en Vera Lurvink verbeterden gelijk een clubrecord op de 800m, Lukas van der Storm (800m) en Bert van Lith (200m) kwamen tevreden uit Belgie.Lees verder »

Wegwaaien in Egmond, Rosmalen en Ede

bart 11 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Wegwaaien in Egmond, Rosmalen en Ede

Dit weekend waren atleten van de groep te vinden in Ede, Egmond en Rosmalen. Karen Wijlaars nam deel aan de crosswedstrijd in Ede op zaterdag. Jules de Pinth was op zondag te vinden in Rosmalen. Wesley van der Gouw en Kas van Veen begaven zich zondag in Egmond, waar de zware halve marathon van...Lees verder »

Wie is wie…. 60

bart 7 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie…. 60

  Het is alweer even geleden dat één van onze atleten zich voorstelde in deze rubriek. Sinds kort heeft Ruth van der Meijden zich aangesloten bij de trainingen van Tonnie. Hieronder vertelt zij wat over zichzelf. Foto: Kees NouwsLees verder »

Ruth en Maikel vierde bij Sylvestercross

bart 1 januari 2015 0 reacties, laat een reactie achter!
Ruth en Maikel vierde bij Sylvestercross

De jaarlijkse afsluiter in Soest bracht geen podiumplaatsen, maar wel ereplaatsen onder de Nederlandse deelnemers aan de internationale cross. Ook is Soest de laatste nationale krachtmeting voor het NK op 18 januari in Kerkrade. De atleten van Tonnie en Bart liet zich uitstekend van voren zien. Op de lange cross werd Ruth van der...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief