Archive for juni, 2014

PH-mannen derde op NK teams

bart 30 juni 2014 1 reactie, laat een reactie achter!
PH-mannen derde op NK teams

Bij de NK teams behaalden de mannen van Prins Hendrik de derde plaats. Het brons had wel een zilveren randje, want de nummer 2 had even veel punten, maar net een overwinning meer. De meeste punten werden gepakt op discus en polshoog, maar ook de mila-atleten droegen hun steentje bij aan het totaal. De...Lees verder »

Zaterdag 28 juni geen circuittraining

bart 26 juni 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Op 28 juni is het NK teams in Breda en Tonnie geeft een clinic in Wageningen. Daarom is er die dag geen circuittraining.Lees verder »

Uit de oude doos… (26)

bart 25 juni 2014 3 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos… (26)

Zoals we vorige week berichtten gingen PH-ers graag naar Weert voor de halve marathon aldaar. Ook Michiel Otten liep daar snelle tijden, zoals in 2003.Lees verder »

Masters Prins Hendrik door naar de finale.

Bert van Lith 23 juni 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Masters Prins Hendrik door naar de finale.

Zondagmiddag stond de 2e mastercompetitie wedstrijd op het programma bij Achilles Top te Kerkrade. Uiteraard waren de looponderdelen ook dit keer weer goed bezet en daarmee leverden zij een belangrijke bijdrage aan de plaatsing voor de finale in september.Lees verder »

Goede prestaties in fris Utrecht.

Goede prestaties in fris Utrecht.

Op vrijdagavond 20 juni werd de derde instuifwedstrijd georganiseerd bij U-track te Utrecht. Ondanks een frisse temperatuur met een behoorlijk wind werd er door diverse atleten deze avond toch wel hardgelopen. De meeste atleten stonden aan de start van de 800 m of de 1000 m. en er werden weer diverse persoonlijke records gelopen.Lees verder »

Uitslag poll (28)

Jelle Kemper 20 juni 2014 1 reactie, laat een reactie achter!

De poll bleek wederom niet zo lastig, de meeste antwoorden waren juist: de 800m-finale van 1976 werd de eerste 300 meter in banen gelopen in plaats van de gebruikelijke eerste bocht. Deze regel werd in 1974 ingevoerd, maar toen bleek dat de 400m-lopers het buitensporig goed deden, werd deze in 1976 weer afgeschaft. Het...Lees verder »

Uit de oude doos… (25)

bart 18 juni 2014 1 reactie, laat een reactie achter!
Uit de oude doos… (25)

Noël Keijsers had een tijd lang iets met Moldaviërs. Die kwamen een jaar of 10 geleden naar Nederland om voor een paar centen hard te lopen. Bij zijn oude clubje in Weert ging de PH-er in 2004 de strijd aan met de ‘broodlopers’ zoals dat toen heette. Raymon van den Berg liep in Weert zijn...Lees verder »

Inschrijven NK junioren

bart 16 juni 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Inschrijven voor het NK junioren kan tot 22 juni. Geef je op bij de organisatie of via Valentine Kortbeek (voor de PH-atleten).Lees verder »

Snelle tijden in Weert tijdens B-competitie

Snelle tijden in Weert tijdens B-competitie

Onder het toeziend oog van hun trainingsmaatjes van AV Weert, Emmie, Linda en Martin liepen een aantal B en C junioren tijdens de competitie wedstrijd in de noord Limburgse plaats. Helaas kreeg de organisatie de elektronische tijdwaarneming niet aan de praat, waardoor gefinishte atleten ouderwets moesten wachten na de streep tot de ijverige klokkers de...Lees verder »

Marjon wint zilver bij NK duathlon en pr voor Martin Flipsen in Ninove

bart 15 juni 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Marjon wint zilver bij NK duathlon en pr voor Martin Flipsen in Ninove

Op 15 juni 2014 werden in Tiburg de Nederlandse kampioenschappen duathlon georganiseerd. Lees verder »

Opvallend veel vaders bij NK masters

Opvallend veel vaders bij NK masters

Het NK masters in Utrecht telde veel ouders van jeugdige atleten uit de groep van Tonnie en Bart aan de start bij verschillende onderdelen. Cees Ruyter, Henk Flipsen en Arie van Houwelingen stonden aan de start bij verschillend onderdelen. Zij lieten zien dat in hun geval de appel niet ver van de boom valt.Lees verder »

2x Brons voor Bert van Lith (update).

2x Brons voor Bert van Lith (update).

Op de eerste dag van het NK voor Masters stonden er 4 masters van Bart van Aalst aan de start. Alleen Bert van Lith behaalde vandaag een medaille op de 400m. Michiel Otten streed op de 5km en Cor Datema kwam uit op de 1500m maar voor hen was er geen succes weggelegd. Henk...Lees verder »

PR voor Jelmer in Nijmegen

bart 12 juni 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Waar de Nijmegen Global Athletics bol staat van de snelle tijden vielen de resultaten van de PH-ers dit jaar in de Waal-stad wat tegen. Enkele atleten kwamen in actie op de 800 en 1500 meter wedstrijden die in samenwerking met het bedrijf van Jos Hermens op poten zijn gezet. Lysanne Wilkens en Robin Ruyter liepen twee...Lees verder »

Uit de oude doos… (24)

bart 11 juni 2014 1 reactie, laat een reactie achter!
Uit de oude doos… (24)

De redactie kwam deze foto tegen van Addy de Kort. Sinds de verhuizing naar de locatie Stadhouderspark is hij niet meer bij Prins Hendrik geweest, maar een clubhart had de kilometervreter wel, want hij was nooit te beroerd om in warme omstandigheden tijdens de competitie de lange afstand voor zijn rekening te nemen, bijvoorbeeld...Lees verder »

Hoe gaat het met …. Raymon van den Berg

Hoe gaat het met …. Raymon van den Berg

Je ziet en hoort me regelmatig bij PH, meestal in het krachthok, heel soms bij de groep van Bart, maar wie is toch die man met die Salomon kleertjes die vroeger niets anders droeg dan Nike??????Lees verder »

Ralph maakt korte metten met oud pr in Wageningen

Ralph maakt korte metten met oud pr in Wageningen

Op vrijdagavond 6 juni 2014 vond het Tartletos Loopgala plaats in Wageningen. Op de verschillende afstanden startten diverse atleten van de groep om goede tijden te lopen.Lees verder »

Uit de oude doos… (23)

Uit de oude doos… (23)

In 2005 was het NK Cross in Heythuysen. Gerwin van den Hurk liep een sterke wedstrijd en knokte in de slotfase met Tom Wiggers voor de zilver medaille achter Choukoud.Lees verder »

Hoe gaat het met … Lotte Jacobs

Hoe gaat het met … Lotte Jacobs

Laatst kwam ik Karen Wijlaars tegen bij de Drutenloop in Druten. Na bijna twee jaar blessureleed stond ik weer eens aan de start van een wedstrijd. Naar aanleiding van deze ‘comeback’ vroeg Karen mij een stukje voor de website te schrijven.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief