Archive for mei, 2014

PR’s bij Harry Schulting Games

PR’s bij Harry Schulting Games

‘Brrr’ was naast ‘wat een mooie kleding’ de meest gehoorde term op de baan in Vught tijdens de 11e Harry Schulting Games. Het eerste sloeg op de temperatuur en het gemis aan de warmte van de zon, het tweede op de nieuwe kleding van Brooks en Loperscompany Den Bosch die op de baan niet gemist...Lees verder »

Uit de oude doos… (22)

Uit de oude doos… (22)

Hij is nog helemaal niet oud, maar omdat hij al zo lang aan atletiek doet kan ook van Maikel van de Steen een foto in deze rubriek worden toegevoegd. De foto is 10 jaar geleden genomen in Helmond (Stiphout eigenlijk) bij de cross van HAC. De langeafstandloper liep nog voor de club uit zijn...Lees verder »

29 mei Harry Schulting Games

de jaarlijkse thuiswedstrijd vindt natuurlijk ook dit jaar plaats op Hemelvaartsdag; donderdag 29 mei 2014 vanaf 15.00 uur is er tijdens de Harry Schulting Games topatletiek te zien bij Prins Hendrik. Meer informatie vind je op www.harryschultinggames.nl .Lees verder »

Tweede competitie ronde met snelle tijden

In de tweede ronde van de atletiekcompetitie vielen er in Oosterhout snelle tijden te noteren. Op de 800 meter liep Yvonne de Jong naar een uitstekende 2.22.78 min. Ook Nandy van den Hurk-Kitslaar kwam in actie in Oosterhout op de 200 en 400 meter; 26.88sec (+0.7) en 60.12sec.Lees verder »

Comeback van Robert Wels, definitieve terugkeer Michiel Otten!

Bert van Lith 25 mei 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Comeback van Robert Wels, definitieve terugkeer Michiel Otten!

Afgelopen week vonden er uiteraard weer diverse baanwedstrijden plaats. De redactie wachtte op de foto’s uit Valkenswaard (die er nog niet zijn) want daar stond sinds 6 jaar Robert Wels aan de start van een wedstrijd en wel op een 400m, afgelopen vrijdag startte Michiel Otten in Wageningen en hij liep zijn snelste tijd...Lees verder »

PR voor Myrna in Den Bosch

Vandaag werd weer de jaarlijkse Vestingloop in Den Bosch gehouden. Myrna Nierop, Sabine van den Berg en Stephanie Crooymans namen deel aan de 5km over het mooie parcours in natuurgebied Het Bossche Broek. Michiel Hoornick liep 10km.Lees verder »

Wie is wie…. 59

Wie is wie…. 59

Vorige week stelde Jan van den Hoogen zich aan jullie voor. Deze week is zijn vriendin, Stephanie Crooymans, aan de beurt. Net als Jan loopt zij sinds kort mee in onze groep. Lees verder »

Vera Lurvink steeds verder richting toptijden.

Bert van Lith 19 mei 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Vera Lurvink steeds verder richting toptijden.

Vera Lurvink heeft de afgelopen dagen deelgenomen aan 2 baanwedstrijden. Hoewel de topvorm er nog niet is komt ze wel steeds dichter bij de gewenste topvorm. tijdens 2 sprintafstanden in Helmond won ze het overal klassement bij de junioren jongens en meisjes A en B. Lees hieronder het verslag wat de redactie kreeg toegestuurd.Lees verder »

Myrna Nierop weer terug in competitie

Myrna Nierop weer terug in competitie

Na 1,5 jaar geen volledige militaire vijfkamp stond Myrna, die traint bij Bart van Aalst,  recent weer aan de start van een vijfkamp en wel tijdens het Belgisch kampioenschap. hieronder een kort verslag van haar wedstrijd.Lees verder »

Regen aan pr’s in zonovergoten weekend

Na de buien in het vorige weekend regende het ook dit weekend: persoonlijke records wel te verstaan. Het begon op vrijdagavond in Breda en ook op zaterdag vielen de pr’s als dikke druppels naar beneden in Hoorn. Ralph van Houwelingen, Maikel van der Steen, Robin Ruyter en Lysanne Wilkens waren sneller als ooit tevoren.Lees verder »

Uit de oude doos… (21)

Uit de oude doos… (21)

Nu het competitieseizoen in volle gang is, kan in de rubriek ‘Uit de oude doos…’ natuurlijk een foto van een PH-er in clubtenue niet ontbreken. Op deze foto staat Bert van Lith tijdens de competitiewedstrijd in Weert (2006), toen de clubkleding van PH nog bestond uit een matching shirt en broek.Lees verder »

Wie is wie….58

Wie is wie….58

Deze jongeman van 24 jaar doet nog niet zo lang aan hardlopen. Eind 2013 is hij in Den Bosch komen wonen en sindsdien traint hij in onze groep. Jan van den Hoogen stelt zich aan jullie voor.Lees verder »

Debuut Bart van Aalst, rentree Michiel Otten

Bert van Lith 13 mei 2014 3 reacties, laat een reactie achter!
Debuut Bart van Aalst, rentree Michiel Otten

Onder zeer slechte weersomstandigheden startte afgelopen zondag de competitie voor de masters in Roosendaal bij Thor. Na een lange periode van blessureleed stond Michiel Otten weer aan de start van de 5 km en tevens was Bart van Aalst gestrikt om op zijn verjaardag deel te nemen aan de 800m.Lees verder »

Eerste trackmeeting Utrecht en goede prestaties in Lisse

Eerste trackmeeting Utrecht en goede prestaties in Lisse

Afgelopen vrijdag 9 mei was alweer de eerste track-meeting in Utrecht. De omstandigheden waren onder het herfstachtige weer niet eens zo slecht. Het was wat fris, maar de wind ging gedurende de avond wat liggen. Vier atleten van de groep wilden vlammen op de 1500 meter. In Lisse was afgelopen zaterdag op de baan de strijd om...Lees verder »

PR voor Karen Wijlaars in Bemmel

PR voor Karen Wijlaars in Bemmel

Gisteren was de 21e Bemmelloop, waar Karen op de 10 km een poging deed om eindelijk eens onder de 38 minuten grens te duiken, wat natuurlijk meteen een pr zou opleveren. Dit is haar gelukt! Sabine van den Berg liet in Gulpen op dezelfde dag haar veelzijdigheid zien tijdens de zware Koning van Spanje Trail. Dit ging haar goed af....Lees verder »

Competitie begonnen

Dit jaar openen de senioren de reeks competitiewedstrijden van de Atletiekunie. In Eindhoven kwam de ploegen van Prins Hendrik in actie met de mannen van Pietersploeg en de vrouwen o.l.v. Jolien en Sabine. Overwinningen waren er voor de lange afstandlopers niet te noteren, maar de nodige punten werden wel binnen gehaald.Lees verder »

Wie is wie… 57

Wie is wie… 57

In deze wie is wie vertelt een oude bekende van de groep, die terug van weggeweest is, wat over haarzelf. Sabine van den Berg stelt zich aan jullie voor.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief