Archive for april, 2014

Winst voor Sander en Marjon

bart 28 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Twee overwinningen vielen er dit weekend te noteren. Sander Brouwers won zijn serie in de klassieker ‘Brutus Hamilton Invitational’ in Berkeley (Californië) en Marjon de Kok was de snelste V35 bij de Vlietloop in Oud-Gastel.Lees verder »

Hoe gaat het met…..?

Hoe gaat het met…..?

Het is alweer een tijdje geleden dat Anne van Es-Van den Hurk afscheid nam van het hardlopen en onze groep. Inmiddels is zij moeder geworden van Bjarne en woont ze samen met Tjabe in Canada. Op Losseveter.nl vertelt zij hoe het nu met haar gaat.  Lees verder »

Trainingsstage in Spanje begonnen.

tonnie 25 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Trainingsstage in Spanje begonnen.

Vanochtend is een grote groep atleten vertrokken naar Spanje om zich daar onder leiding van Tonnie Dirks voor te bereiden op het aanstaande baanseizoen. Later op de dag en komende maandag zullen nog enkele atleten zich hierbij aansluiten. Ze hebben aangegeven dat ze “het thuisfront” goed op de hoogte zullen houden over de vorderingen. Er zullen...Lees verder »

Hoe gaat het met……..?

Bert van Lith 23 april 2014 2 reacties, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met……..?

Eén van de toppers in onze trainingsgroep is Michiel Otten en zoals iedereen weet brak hij vorig jaar zijn arm en werd de zenuw in zijn arm naar zijn hand uitgeschakeld tijdens zijn voorbereiding op de Jungfraumarathon. We zijn hem uiteraard niet vergeten en we hebben recent gehoord dat het beter met hem gaat en dat hij...Lees verder »

Sfeervolle seizoensopener in Vught

bart 22 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Een laat Paasweekeinde, aangename temperaturen en leverde tijdens de instuifwedstrijd een goede bezetting en prima prestaties op. De pupillen van Tonnie en Bart kozen verschillende (incourante) afstanden om de eerste wedstrijdmeters op de atletiekbaan van dit seizoen te maken. Opvallend was de overwinning van Vera Lurvink op de 600 meter en ook Yvonne de...Lees verder »

Sander loopt 1500 meter in thuiswedstrijd

Geen verre reis voor Sander Brouwers dit Paasweekeinde want hij mocht op zijn thuisbaan in Logan (Utah) aan treden voor de Mark Faldmo Invitational. Ook geen lastige hindernissen op de baan dit keer voor de Nederlander die tot een tijd van 4.06.75 min kwam op de 1500 meter. Klik hier voor een korte video impressie.  Lees verder »

Overwinning Karen Wijlaars in Oisterwijk

bart 20 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Overwinning Karen Wijlaars in Oisterwijk

Gisteren op 19 april 2014 stonden ongeveer 600 deelnemers aan de start van de Vennenloop in Oisterwijk. Drie dames van onze groep liepen mee met de 5 km. Hieronder een verslag over de wedstrijd van Karen Wijlaars, Sabine van den Berg en Stephanie Crooymans.Lees verder »

Gerard Kitslaar 40 jaar lid

Bert van Lith 18 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Gerard Kitslaar is vandaag 18 april 40 jaar lid bij Prins Hendrik. Natuurlijk konden we dit jubileum niet zo maar laten passeren. Hij verwende ons met taart en uiteraard hadden wij voor hem een kadootje, bloemen en mooie woorden. Gerard gefeliciteerd.Lees verder »

Puzzel mee met meisjes A van Prins Hendrik!

bart 16 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Puzzel mee met meisjes A van Prins Hendrik!

De meisjes junioren A van Prins Hendrik hebben zich geplaatst voor de Europa Cup in Portugal. Om de reis naar deze wedstrijd te financieren hebben zij uw hulp nodig! In de aanloop naar deze wedstrijd zal een puzzel centraal staan. De puzzel (1000 stukjes) geeft weer hoe ver de meisjes A zijn met de financiering....Lees verder »

Wesley van der Gouw loopr pr in Rotterdam

bart 15 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Wesley van der Gouw loopr pr in Rotterdam

Afgelopen zondag organiseerde Rotterdam weer de bekende marathon, waar veel nationale en internationale toplopers en toeschouwers op afkwamen. Wesley van der Gouw en Noël Keijsers waren ook te vinden aan de start in het topveld. Hieronder een verslag.Lees verder »

Wat loopt Wesley?

Jelle Kemper 10 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Het zal jullie niet ontgaan zijn, zondag gaat Wesley van der Gouw op voor zijn tweede marathon en dat zal hij doen in Rotterdam. De volgende poll gaat dan ook over hem: Wat gaat zijn eindtijd zijn? Wesley zelf is in ieder geval ambitieus. Wat betreft de vorige poll; deze bleek minder in trek,...Lees verder »

Marlin van Hal wint Talent Run Parelloop

bart 6 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Tijdens de 26e editie van de Parelloop in het Limburgse Brunssum was er succes voor de Millse Marlin van Hal. Evenals in 2013 won de atlete van De Keien Atletiek er het onderdeel ‘5 km Talent Run’. Van Hal kwam in een tijd van 16.44 minuten over de finish en dit was ruim een...Lees verder »

Pittige strijd in Druten en winst in Nunspeet

Vandaag stond een aantal atleten van de groep aan de start van de 5 km in Druten en gisteren in Nunspeet. Vanwege het drukkende weer, was het voor iedereen een zware strijd. Hieronder een verslag.Lees verder »

Sander Brouwers’ steeple debuut: 9.37.17 min.

bart 5 april 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

In de Verenigde Saten heeft Sander Brouwers zijn eerste 3000 meter steeple wedstrijd gelopen. Dat deed de PH-atleet bij de San Francisco State Distance Carnival op vrijdagochtend (lokale tijd). Sander liep een uitstekende tijd van 9.37.17 min in de Golden-Gate stad aan de westkust van Amerika. In de wedstrijd, die werd gewonnen door een ploeggenoot...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief