Archive for januari, 2014

Uit de oude doos… (19)

bart 30 januari 2014 3 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos… (19)

Wederom bewegende beelden in deze uitgave van ‘Uit de oude doos…’. Voorloper van de stichtingen en teams die vanaf de eeuw-wisseling uit de grond vlogen was een team uit Vught. Onder de noemer AV Schuurmans werd begin jaren ’90 een aantal Nederlandse toppers de gelegenheid geboden om op een hoger niveau atletiek te bedrijven. PH-legende Stan Rijken...Lees verder »

Noël snelste master in Venray

bart 26 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Bij de Vlakwatercross in Venray was Noël Keijsers de snelste master. De M40 had een ruime voorsprong en finishte als vierde overall, achter ondermeer de nationale toppers Schutgens en winnaar Stitzinger. Henk Flipsen finishte als vierde in de M55 categorie. Hij kwam op de omloop in Noord Limburg niet in zijn ritme en daardoor bleef...Lees verder »

Goede resultaten bij indoor Apeldoorn

bart 25 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Bij de indoor wedstrijd op 25 januari in Apeldoorn kwamen de atleten van Tonnie en Bart goed voor de dag. Voor de meeste atleten stond de wedstrijd in het teken van de NK’s die in februari in dezelfde hal zullen plaats vinden.  De atleten liepen afstand tussen de 400 en 1500 meter na afloop...Lees verder »

Uit de oude doos… (18)

bart 22 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos… (18)

Uit de oude doos komt dit keer niet zo’n heel oud item. Op  6 februari 2011 kwamen de mannen van Prins Hendrik in actie bij de Europa Cup voor clubs in het Italiaanse San Vittore Olona. De wedstrijd maakte deel uit van de roemruchte Cinque Mulini crosscountry race en de deelnemers moesten elke ronde...Lees verder »

Vera Lurvink wint NK Indoor meisjes C

bart 20 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Vera Lurvink wint NK Indoor meisjes C

Vera Lurvink was afgelopen weekend niet te vinden in de natte bossen, maar in de indoorhal in Apeldoorn. Daar won zij heel knap de 600m MJC tweedejaars. Hieronder een kort verslag, dat gisteren te lezen was op de facebook pagina van HAC Helmond. update: video!Lees verder »

Jelle derde, Irene vierde bij Abdijcross

bart 19 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Jelle derde, Irene vierde bij Abdijcross

De twee opvallendste prestatie bij de Abdijcross in Kerkrade waren de derde plaats van Jelle Kemper op de korte cross en de vierde plaats van Irene van Lieshout in de vrouwenwedstrijd. En in de andere races werden ook nog enkele top klasseringen behaald. foto: sportbeelden.comLees verder »

Overwinningen voor Kas, Marjon en Karen

Overwinningen voor Kas, Marjon en Karen

Vandaag waren er veel crossen te lopen in het zuiden van het land. Buiten de grote groep die naar Kerkrade ging, vertrokken Kas van Veen, Karen Wijlaars, Noel Keijsers, Marjon de Kok, Sabine van den Berg, Max Fitters en Fred van Baalen naar iets minder zuidelijk gelegen crossen. Voor sommigen leverde dat een dikke...Lees verder »

Wie is wie … 56

bart 14 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie … 56

Deze sportieve dame komt uit Gorinchem en is daarna via Groningen in Den Bosch komen wonen. Sinds kort traint ze met veel plezier in Vught. Sophie Schoonebeek stelt zich aan jullie voor. Lees verder »

inschrijven NK indoor

bart 13 januari 2014 1 reactie, laat een reactie achter!

Vergeet niet om je tijdig in te schrijven voor het NK indoor!Lees verder »

Halve marathon van Egmond verloopt goed

Na de bevroren edities van de afgelopen jaren was de halve marathon van Egmond in 2014 aan de warme kant. Door het hoge water was het strand moeilijk beloopbaar, maar dat weerhield een aantal PH-ers er niet van prima tijden te realiseren. Wesley van der Gouw was zoals verwacht de snelste van het stel...Lees verder »

Wie is wie … 55

bart 7 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie … 55

In deze wie is wie vertelt Linda Korten wat over zichzelf. Zij is een fanatieke hardloopster, die naast het hardlopen weinig stilzit en vooral geniet van het buitenleven. Lees verder »

Henk Flipsen derde in Asten

bart 5 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!

Bij de Jaspercross in Asten is Henk Flipsen als derde geëindigd in de M55 categorie. Bij de 8 km lange cross kwam hij steeds beter op dreef en kon de nummer 2 nog aardig dicht benaderen. In het Limbracross circuit staat Henk nu derde, dicht achter nummer twee, met nog drie wedstrijden te gaan. Ook...Lees verder »

Veel podiumplekken tijdens oudjaar

bart 1 januari 2014 0 reacties, laat een reactie achter!
Veel podiumplekken tijdens oudjaar

Rond de feestdagen waren de atleten van Tonnie en Bart overal in het land te vinden voor de verschillende wedstrijden. Het hoogtepunt voor veel atleten was de bekende Sylvestercross op oudjaarsdag in Soest. Hieronder een verslag van alle mooie prestaties. Bron foto: erki.nl  Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief