Archive for december, 2013

[2013] Prix Spécial: Jeroen Engels

bart 31 december 2013 3 reacties, laat een reactie achter!
[2013] Prix Spécial: Jeroen Engels

De Prix Spécial is niet zo maar een prijs. Enkel hardlopen is niet genoeg, je moet HEEL hardlopen, bijzondere uitslagen behalen of je bijzonder nuttig maken voor onze groep. Het ene jaar licht de nadruk op de sportieve kant, het andere jaar licht het accent op een ander aspect. De winnaar van de Prix...Lees verder »

[2013] Aas der Crossers: Marjon de Kok

bart 30 december 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
[2013] Aas der Crossers: Marjon de Kok

Terwijl de groten der aarde zich buigen over de teloorgang van de cross*, is er één kleine provincie dat dapper weerstand biedt. Nergens ter wereld zijn er zoveel crossen op een oppervlakte zo groot als de provincie Noord-Brabant. In de periode van november tot en met februari kun je in Brabant elk weekend op meerdere plaatsen terecht voor...Lees verder »

[2013] Kampioen van het Jaar: Lysanne Wilkens

bart 29 december 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
[2013] Kampioen van het Jaar: Lysanne Wilkens

Ook in 2013 werden door de pupillen van Bart en Tonnie meerdere nationale titels behaald. Zowel op de binnen- en buitenbaan als op de weg, blinkten de gouden medailles het publiek tegemoet. Voor de redactie was de keuze daarom des te lastiger, maar na ampel beraad was het oordeel eensluidend: de jaarprijs Kampioen van...Lees verder »

[2013] MarathonMeister des Jahres: Wesley van der Gouw

bart 28 december 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
[2013] MarathonMeister des Jahres: Wesley van der Gouw

In 2013 werd opnieuw in Berlijn het wereldrecord scherper gesteld, voor de zoveelste keer. Ook Doppelmeisterin van deze prijs schitterde in de hoofdstad van onze buren. Een marathonland bij uitstek: vandaar is het Duits-klinkende MarathonMeister des Jahres de tweede jaarprijs op TonnieDirks.nl. De prijs is sinds 2010 niet meer van de schouw van de...Lees verder »

[2013] TrackStar of the Year: Martin Flipsen

bart 27 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
[2013] TrackStar of the Year: Martin Flipsen

Traditiegetrouw wordt de eerste jaarprijs uitgereikt aan de atleet of atlete die zich op een uitzonderlijk manier heeft laten zien op de atletiekbaan. Met schitterende prestaties verdient hij of zij dan de eretitel ‘Trackstar of the Year’. Uit de ‘shortlist’van de redactie van TonnieDirks.nl kwam dit jaar een van de jongste atleten uit de...Lees verder »

Sonja wint Kerstcross Sprundel

bart 26 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Sonja wint Kerstcross Sprundel

een klassieker in West-Brabant is de Kerstcross in Sprundel. Al vele lokale toppers wonnen deze wedstrijd en dit jaar werd de naam van Sonja van Oers aan de erelijst toegevoegd. De atlete van Prins Hendrik was de sterkste in de vrouwenwedstrijd en had na 3,2 bijna een halve minuut voorsprong op de nummer twee. Haar...Lees verder »

Trainingen rond de Kerst en Oud&nieuw

bart 24 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Als je wilt weten wanneer de trainingen zijn in de laatste twee weken van 2013, kijk dan hier.Lees verder »

Fijne feestdagen allemaal!

Fijne feestdagen allemaal!

Lees verder »

Training op 24 december om 16.30 uur

bart 23 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Op Kerstavond is de training vervroegd: dinsdag 24 december begint de training om 16.30 uur.Lees verder »

Jeroen en Sophie winnen in Herpen

Jeroen en Sophie winnen in Herpen

Twee overwinningen vielen er te noteren bij de cross in Herpen. Jeroen Engels (of toch Cor Engels?) won met overmacht de cross over de korte afstand bij de heren en Sophie Schoonebeek was de snelste B-juniore op het pittige parcours nabij het Herperduin.Lees verder »

[2013] Ook dit jaar weer jaarprijzen te verdelen

bart 20 december 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
[2013] Ook dit jaar weer jaarprijzen te verdelen

Na het NOC*NSF sportgala op 17 december kijkt de sportwereld dit jaar nog eenmaal uit naar een waar prijzenfestival. Waar de nationale sportkoepel het feest in één avond giet, weet de redactie van TonnieDirks.nl er maar liefst een vijf dagen durende prijzenregen van te maken. Tussen Kerst en Nieuw zal er dagelijks een nieuwe...Lees verder »

Trainingen rond Kerst en Oud & Nieuw

bart 18 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Hieronder vind je een overzicht van de trainingen zoals die plaats vinden in de weken van Kerstmis en Oud & Nieuw. Als je vragen hebt, kun je uiteraard terecht bij Tonnie en Bart. Op 27 december gaan een aantal atleten naar Düsseldorf voor een training in de indoorhal. Voor specifieke vragen over deze indoortraining...Lees verder »

Hoe gaat het met…. Juanee Cilliers

bart 17 december 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met…. Juanee Cilliers

Het is alweer even geleden dat we wat van haar hebben gehoord. Dit komt, doordat zij alweer 9 maanden moeder is van een lieve dochter. Hieronder vertelt Juanee hoe het met haar en haar gezin gaat.Lees verder »

Marjon en Wesley onoverwinnelijk

bart 15 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Marjon en Wesley onoverwinnelijk

Atleten van Tonnie en Bart bezochten vandaag verschillende cross wedstrijden in de omgeving. Wesley van der Gouw, Kas van Veen en Sabine van den Berg waren in Waalwijk te vinden bij de Lidocross. Marjon de Kok stond aan de start in Sint Oedenrode. Henk Flipsen zocht het zuiden van het land op en liep...Lees verder »

Denk aan je veiligheidshesje of lampje bij het inlopen voor en na de training!

Bert van Lith 11 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Lees verder »

Irene en Marlin pakken historisch EK BRONS

bart 8 december 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
Irene en Marlin pakken historisch EK BRONS

Voor het eerst in de geschiedenis heeft een Nederlandse ploeg een team-medaille behaald op het EK Cross. In Belgrado liepen Irene van Lieshout en Marlin van Hal samen met Maureen Koster en kampioene Sifan Hassan naar de derde plaats in het ploegklassement. Het Nederlandse U23 team beklom het podium samen met Groot-Brittannië en Rusland....Lees verder »

Podiumplekken in Waspik, Engelen en Deurne.

Podiumplekken in Waspik, Engelen en Deurne.

Vandaag was in Waspik de jaarlijkse stratenloop. Wesley van der Gouw en Kas van Veen liepen mee met de 10 km. Karen Wijlaars liep 5 km. De atleten op beide afstanden vertrokken tegelijk. Vanwege de harde wind was het een zware race. Wesley liet zich niet tegenhouden door de wind en nam meteen na...Lees verder »

Wie is wie … 54

bart 4 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie … 54

Jules de Pinth is een van onze jongere atleten, die nog niet lang aan hardlopen doet. Hij heeft veel plezier in het lopen van verschillende afstanden en hij is aan het uitvinden welke afstand hem het beste ligt. Hij stelt zich aan jullie voor.Lees verder »

uitslag Poll

Bert van Lith 1 december 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Tot en met vandaag kon er gestemd worden op de poll met de vraag: Waar moet je lopen om precies 400m te lopen? Er waren maar weinig goede antwoorden: het goede antwoord is namelijk 30 cm vanaf de rand van de baan. Loop je precies tegen de binnenrand aan dan loop je slechts 398,12...Lees verder »

Winst voor Marjon de Kok in Baarle Nassau

Winst voor Marjon de Kok in Baarle Nassau

Vandaag liep Marjon de Kok in Baarle Nassau de Mardenkro Enclave cross. Hoewel het niet zo lekker liep als twee weken geleden over de 7Heuvelen, werd zij overtuigend winnaar in haar categorie en bij de dames overall. Jeanine van de Klashorst liep vandaag het langere werk tijdens de Montferlandrun. Het was een zwaar parcours...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief