Archive for november, 2013

Wie is wie … 53

bart 28 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie … 53

Deze van oorsprong fanatieke baanatleet droomde als kind van de marathon. Sinds drie jaar woont hij in Den Bosch en is daarom aangesloten bij onze groep in Vught. Olivier Heimel vertelt deze keer wat over zichzelf. Lees verder »

Marlin en Irene naar EK Cross

bart 26 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

De Atletiekunie heeft Marlin van Hal en Irene van Lieshout opgenomen in de U23-ploeg voor het EK Cross. Samen met Nederlands kampioene Hassan en runner-up Koster doen de atletes van De Keien een gooi naar het podium tijdens het EK Cross in de Servische hoofdstad op 8 december a.s.Lees verder »

Debutantenbal bij NK Cross

bart 24 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Debutantenbal bij NK Cross

Nog niet eerder hadden trainers Tonnie en Bart zoveel debutanten op het NK Cross als in de editie van 2013. Tijdens de Warandeloop, het toneel van het NK, werden verschillende top 10 klasseringen in de wacht gesleept. NK-medailles bleven op zondag dit keer helaas uit, maar op zaterdag behaalde Karen Wijlaars haar tweede NK-medaille van het...Lees verder »

Wie is wie …. 52

bart 22 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie …. 52

Martin Flipsen is een jonge atleet, die al van kleins af aan erg sportief is. Dat is hem met de paplepel ingegoten. Hieronder vertelt hij jullie wat over zichzelf. Lees verder »

Komend weekend is er geen training ivm Warandeloop

Bert van Lith 20 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Zowel de circuittraining op zaterdag, als de fartlek training op zondag komen te vervallen in verband met de NK Cross tijdens de Warandeloop a.s. weekend.Lees verder »

Uit de oude doos… (17)

bart 19 november 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos… (17)

In de 30ste editie van de Zevenheuvelenloop kwam Tonnie Dirks weer in actie en dook ruim onder het uur (bewijs zie de foto links van www.sportbeelden.com). Twintig jaar geleden kwamen de eerste Afrikanen naar Nijmegen onder leiding van Olympisch Kampioen Khalid Skah. De Zevenheuvelenloop van 1993 werd een van de meeste heroische edities van...Lees verder »

Podiumplaatsen en pr-s tijdens 7Heuvelen

bart 17 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Podiumplaatsen en pr-s tijdens 7Heuvelen

Vandaag was de 30e editie van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Het was een jubileumeditie, waaraan ook diverse oud-toppers deelnamen, zoals onze eigen Tonnie Dirks. Ook waren verschillen atleten van de groep aanwezig om hun beste tijden aan te scherpen. Hieronder een kort verslag. foto’s: sportbeelden.comLees verder »

Wat vraagt Haile aan Tonnie?

bart 15 november 2013 4 reacties, laat een reactie achter!
Wat vraagt Haile aan Tonnie?

Op vrijdag 15 november was de persconferentie van de Zevenheuvelenloop. Vele oud-winnaars waren daarbij aanwezig en natuurlijk ontbraken Tonnie Dirks en Haile Gebrselassie niet. Op de foto zijn Tonnie en Haile in gesprek, terwijl hun rivalen Ten Kate en Limo wachten op wat er komen gaat. De redactie vraagt zich af wat de twee Keizers te...Lees verder »

Wie is wie … 51

Wie is wie … 51

Emmie Weekers is een van onze jongste talenten in de groep. Deze sportieve dame is pas 14 jaar oud en kan zich nu al meten met de meer ervaren atleten. Zij stelt zich aan jullie voor. Lees verder »

Wie is wie…..50

bart 13 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie…..50

Het is alweer even geleden dat iemand uit de groep zich aan jullie voorstelde. Inmiddels is onze groep weer uitgebreid en een van onze laatste atleten is Jeanine van de Klashorst. Zij stelt zich aan jullie voor.Lees verder »

De Keizer van de Zevenheuvelen keert terug!

bart 12 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
De Keizer van de Zevenheuvelen keert terug!

A.s. zondag keert de Keizer van de Zevenheuvelen terug naar Nijmegen voor de 30e editie van de roemruchte 15 kilometer wedstrijd. De organisatie heeft vele oud-winnaars uitgenodigd en Tonnie is weer in training gegaan om als vanouds over de heuvels te vliegen. Tonnie zal dit keer iets langer geniet dan de 43.31, 44.53 of...Lees verder »

Linda wint, Irene tweede, Jeroen en Vera derde in aanloop naar NK

bart 11 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Linda wint, Irene tweede, Jeroen en Vera derde in aanloop naar NK

Met nog maar twee weken voor de boeg deden veel atleten nog een laatste test voor de NK cross in Tilburg. Bij de Molenvencross in Helmond kwamen Linda, Jeroen en Vera op het podium. Bij de Maresiacross mocht Irene van Lieshout de vrachtwagen op om de prijs in ontvangst te nemen. Bij de Geffenseplasscross...Lees verder »

Marlin van Hal beste Nederlandse in België

bart 5 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Marlin van Hal beste Nederlandse in België

Keienatlete Marlin van Hal liet in Mol wederom zien dat ze in vorm is. In een sterk internationaal deelnemersveld finishte de atlete uit Mill als beste Nederlandse. Op de korte cross kwam Maikel van der Steen sterk voor de dag met een vijfde plaats.Lees verder »

Vier eerste plaatsen bij de cross in Drunen

bart 3 november 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Vier eerste plaatsen bij de cross in Drunen

Vandaag begonnen verschillende atleten van de groep aan hun eerste cross van het seizoen in Drunen. De cross was goed bezet en dit leverde mooie prestaties op, maar liefst 4 atleten pakten de winst op hun onderdeel. Marjon de Kok, Wesley van der Gouw, Casper van Leeuwen en Lysanne Wilkens wonnen hun afstand.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief