Archive for oktober, 2013

heb je de nieuwe poll al ingevuld?

Bert van Lith 30 oktober 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Lees verder »

Uit de oude doos ….(16).

Uit de oude doos ….(16).

Bart van Aalst is bij veel atleten in de trainingsgroep bij Prins Hendrik op dit moment bekend als een enthousiast en betrokken trainer. Dat hij ook een zeer verdienstelijke atleet was is waarschijnlijk voor de nieuwelingen in de groep minder bekend. Daarom in deze “Uit de oude doos” een verslag van Bart zijn deelname...Lees verder »

Podiumplaatsen in overvloed

bart 28 oktober 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Podiumplaatsen in overvloed

De atleten kwamen in het laatste weekend van oktober bij de veschillende wedstrijden aan de start. Zo werd er gelopen op weg in Etten-Leur, de cross in Weert en natuurlijk Boxtel bij de Sparrenbosloop. En zoals gebruikelijk werden er de nodige podiumplaatsen behaald. foto: Iwan OprinsLees verder »

Miranda’s zwaarste marathon ooit

bart 21 oktober 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda’s zwaarste marathon ooit

De editie van 2013 van de Amsterdam Marathon gaat de analen in als Miranda Boonstra’s zwaarste marathon. Na succeswedstrijden in Amsterdam, Berlijn, Rotterdam en Eindhoven waarbij het verloop van de wedstrijd ging volgens plan, was deze wedstrijd de eerste waarbij Miranda te maken kreeg met de marathon zoals zoveel lopers hem te zien krijgen:...Lees verder »

Marjon en Jelle pakken tweede plaatsen

Op het pittige parcous van het Molenhoeks Makkie wist Marjon de Kok een tweede plaats te behalen. De atleten van Prins Hendrik legde de 10 kilometer af in 41.48 minuten, wat een goede indicatie geeft van de zwaarte van het parcours. Daargaans draait Marjon haar hand niet om voor een tijd ruim onder de 40...Lees verder »

Wesley van der Gouw marathondebuut: 2.23.55

bart 13 oktober 2013 2 reacties, laat een reactie achter!

Voor zijn eerste marathon had Wesley van der Gouw vast niet aan een ochtend gedacht waarbij de hemelsluizen non-stop zouden open staan. Dat was wel het geval tijdens de Marathon Eindhoven op 13 oktober. Dat had zeker invloed op de eindtijd, zoals bij de meeste atleten, maar met zijn tijd van 2.23.55 uur was...Lees verder »

Marlin van Hal tweede Nederlandse bij 4 Mijl

Marlin van Hal kwam bij de 4 mijl van Groningen als tweede Nederlandse atlete over de finish. De atlete van De Keien liep een tijd van 21.10 min. Daarmee kwam ze een kleine 20 seconden binnen na de snelste landgenote Koster.  Trainingsmaatje Irene van Lieshout kwam als 6e Nederlandse over de streep op de...Lees verder »

Talenten trainen bij RTC Vught

bart 8 oktober 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Talentvolle atleten en hun trainers kunnen vanaf oktober terecht bij het RTC Vught. Atleten uit de regio (en hun trainers) kunnen bij het Regionaal Talenten Centrum de volgende stap zetten in hun sportieve carrière, als aanvulling op de trainingen die zij nu al doen bij hun eigen club. Coach Tonnie Dirks ondersteunt sporters en adviseert trainers op...Lees verder »

Podiumplaatsen Meierijloop en in Limburg

bart 6 oktober 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Podiumplaatsen Meierijloop en in Limburg

Vandaag vond alweer de 8e Detron Meierijloop plaats in Vught. In tegenstelling tot de voorgaande jaren was het parcours in en rondom het centrum van Vught uitgezet. Dit zorgde naast de sportieve prestaties voor gezelligheid. Op de verschillende afstanden beklommen veel atleten van Tonnie en Bart het podium.Lees verder »

Finale plek voor Robin Ruyter Klimduinrun

bart 2 oktober 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

De Klimduinrun in Schoorl afgelopen weekend was voor Robin Ruyter weer geslaagd. Hij heeft de finale gehaald en een mooie gedeelde 7de plaats (zijn afsprong op 1:43). Hieronder een impressie. http://www.youtube.com/watch?v=02Mxd9Rut7c&feature=share  Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief