Archive for juni, 2013

Lysanne koningin van Eindhoven

bart 29 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Lysanne koningin van Eindhoven

Een sterk optreden in Eindhoven zag Lysanne Wilkens bekroond met twee medailles tijdens de NK junioren in Eindhoven. Op de 800 meter controleerde de A-juniore van Prins Hendrik de wedstrijd om de eerste plaats voor zich op te eisen. De winnende tijd was 2.14.95 min. Niet veel later moest zij in actie komen op...Lees verder »

Goede prestaties in Helmond

bart 26 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Goede prestaties in Helmond

Op dinsdagavond 25 juni was er in Helmond bij HAC een baanwedstrijd. Vier atleten van de groep, Miranda Boonstra, Noel Keijsers, Michiel Otten en Karen Wijlaars, liepen daar tijdens mooie weersomstandigheden een 5000 meter. Dit leverde zelfs voor Miranda een baanrecord op. Nandy van den Hurk was ook te vinden in Helmond. Zij deed...Lees verder »

Jongens junioren C als tweede naar landelijke finale

stefan 24 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Tijdens de CD junioren competitie afgelopen zaterdag bij de keien in Uden hebben de jongens junioren C van Prins Hendrik prima gepresteerd. Met een puntenaantal wat goed was voor een eerste plaats in de landelijke stand die dag en wat uiteindelijk goed is voor plaats twee na drie wedstrijden. Mede door het goede optreden...Lees verder »

Marjon de Kok Brabants Kampioen 10 km!

Marjon de Kok Brabants Kampioen 10 km!

De 30e editie van de Zomerklassieker van Brabant was de minst zomerse in jaren en de regen kwam met bakken uit de hemel in West-Brabant. Dat weer hield Marjon de Kok er niet van om de Brabantse titel V35 op te eisen. De pupil van Tonnie liep 38.27 min en kwam als derde vrouw overall...Lees verder »

Nat weer hindert atleten bij A-competitie

De tweede wedstrijd van de A-competitie viel letterlijk in het water. Halverwege besloot de wedstrijdleider om het programma in Bergen op Zoom stil te leggen vanwege de overvloedige regenval op sportpark Rozenoord. Voor de meeste atleten stond de wedstrijd in het teken van de NK junioren van a.s. weekend. De PH-meisjes presteerden niettemin erg...Lees verder »

Ralph in het Brabants Dagblad

bart 20 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Ralph in het Brabants Dagblad

Afgelopen week stond er in de Bossche editie van het Brabants Dagblad een artikeltje naar aanleiding van de deelname van Ralph van Houwelingen aan de Deaflympics. Op de website van de krant stond al een ‘voorproefje‘, maar de school van Ralph (eigenlijk oude school) heeft een link naar het hele artikel op hun website geplaatst.Lees verder »

Uit de oude doos ……(14)

Bert van Lith 19 juni 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Uit de oude doos ……(14)

De foto uit de oude doos is deze keer aangeleverd door nederlands topatlete Maureen Koster. In 2008 stond zij op het podium met onze eigen topatlete Marlin van Hal. De foto is gemaakt na het NK cross voor C- junioren. De derde persoon is Juul Lavrijssen.Lees verder »

Brabantse Kampioenschappen D junioren

stefan 17 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Tijdens de Brabantse kampioenschappen voor D junioren in Someren stonden twee atleten names de Running Academey Vught aan de start. Bij de 1000m meisjes junioren D was het Renske van den Eijnde die door een knappe versnellening de laatste 100m naar de overwinning in haar serie snelde in een dik persoonlijk record van 3.30.29min...Lees verder »

Jama Osman Iman sterk op 5000m

Jama Osman Iman sterk op 5000m

Jama Osman Iman liet een sterk optreden zien bij de 3e wedstrijd van de competitie. In Weert liep de atleet van De Keien naar een prima tijd van 15.51.4 min. Namens de tweede ploegen van Prins Hendrik kwamen Jelle Kemper, Cor Datema, Sonja van Oers en Nandy van den Hurk-Kitslaar uit de groep van...Lees verder »

Sterke optredens tijdens U-track meeting.

Bert van Lith 16 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Sterke optredens tijdens U-track meeting.

Vrijdagavond 14 juni werd de derde instuifwedstrijd georganiseerd van dit jaar in Utrecht. 10 Atleten kwamen er aan de start uit de groepen van Tonnie en Bart. Er werden diverse persoonlijke records en jaarbeste tijden gelopen.Lees verder »

3 debutanten op de 1500m tijdens U-Track

stefan 15 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Op vrijdagavond worden er gedurende het zomerseizoen een serie wedstrijden gehouden onder de naam U-Track. Namens de Running Academy stonden drie c-junioren jongens aan de start voor hun eerste 1500m in hun carriere.Lees verder »

Ralph debuteert op 1500 meter

bart 14 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Ralph debuteert op 1500 meter

Vorig jaar liep Ralph van Houwelingen zijn eerste 5000 meter in Roosendaal. Een jaar later mag hij op deze afstand naar de Deaflympics. Dit jaar kwam Ralph in actie op de 1500 meter bij de Running Center Classic in Roosendaal. Op dit nummer staan de meeste atleten aan de start. Tijdens zijn eerste optreden...Lees verder »

PR’s voor Jeroen, Wesley en Milan in Nijmegen

bart 13 juni 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
PR’s voor Jeroen, Wesley en Milan in Nijmegen

In goede omstandigheden werden op woensdagavond de Nijmegen Global Athletics gehouden. De pupillen van Tonnie kwam in actie op de 1500 en 5000 meter. Opvallend waren de prestaties van Jeroen Engels die 3.52.91 min liet noteren en Wesley van der Gouw die zich opnieuw verbeterde op de 5000 meter met zijn tijd van 14.25.22...Lees verder »

Twee top weekenden voor Running Academy Vught

stefan 10 juni 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Twee top weekenden voor Running Academy Vught

Tweede Competitie wedstrijd in Someren In het weekend van 25 mei stond de tweede competitie ronde voor de junioren C en D op het programma. Op de accommodatie van ‘t Jaspersport in Someren stonden er veel atleten van de Running Academy aan de start.Lees verder »

Bert van Lith goud, Ronald Weevers net naast podium.

Bert van Lith goud, Ronald Weevers net naast podium.

De tweede dag van het NK masters bracht Bert van Lith 1 gouden medaille op de 200m. Ronald Weevers behaalde de vierde plaats op de 800m.    Lees verder »

Goud en zilver op eerste dag NK Masters

Bert van Lith 8 juni 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Goud en zilver op eerste dag NK Masters

De eerste dag van het NK Masters is succesvol begonnen: Michiel Otten won de Nederlandse titel op de 5 km en Bert van Lith pakt zilver op de 400m.Lees verder »

Marlin van Hal loopt EK U23 limiet

Bij het Loopgala van Tarlétos in Wageningen heeft Marlin van Hal de limiet behaald voor de EK onder 23 jaar, later deze zomer in Tampere (Finland). De atlete van De Keien liep een prima tijd van 16.14.52 min met behulp van haas Jelle Kemper. Die had vorige maand Marlins trainingsmaatje Irene van Lieshout ook...Lees verder »

NK Teams Den Haag en tweede divisie Best

NK Teams Den Haag en tweede divisie Best

Op zondag 2 juni 2013 stond voor verschillende atleten van de groep van Tonnie en Bart het NK Teams op het programma. Bij zowel de dames als de heren probeerden de atleten op de diverse onderdelen de maximale punten te scoren voor een mooie podiumplek. Hoewel de prestaties goed waren, zat een podiumplek er...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief