Archive for mei, 2013

Masters lopen naar finale!

Bert van Lith 29 mei 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

De masters van Prins Hendrik hebben zich zondag geplaatst voor de finale van de masterscompetitie. Zoals ook in de vorige wedstrijd behaalden de lopers ook nu weer een groot aantal punten waardoor ze als 4 geplaatst zijn voor de finale die gehouden wordt op 8 september en mogelijk ook nog op de nieuwe accomodatie...Lees verder »

Snelle tijden in Utrecht

Snelle tijden in Utrecht

Ondanks de frisse omstandigheden op de atletiekbaan in Utrecht konden er verschillende persoonlijke records worden genoteerd na afloop van de Trackmeeting op 24 mei. Nooit eerder waren Lysanne Wilkens, Marlin van Hal, Martin Flipsen, Wesley van der Gouw en Jama Osman Iman sneller op de afstanden die zij op vrijdagavond liepen.Lees verder »

Hemelvaart en Pinksteren wisselvallig voor Running Academy

stefan 21 mei 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Tijdens het voorprogramma van de Harry Schulting games in Vught op hemelvaart donderdag kwamen de atleten van running academy in op actie tijdens de kidsrun op de 800m en 1000m. Bij de kilometer voor de jongens pupillen A was het Floris Nolet die met 3.18.75min het clubrecord verbeterde en daarmee als tweede finishte in de wedstrijd....Lees verder »

Irene van Lieshout loopt EKu23 limiet

Tijdens de 5000 meter van de Flanderscup wedstrijd in het Belgische Lokeren heeft Irene van Lieshout de limiet voor de EK onder 23 behaald. De atlete van De Keien liet een prima 16.25.32 noteren, net boven haar pr. Op een vlak schema, met rondes steeds onder de 80 seconden bouwde Irene haar wedstrijd gestaag...Lees verder »

Neal Bouterse 6e in Middelburg

Tijdens een sterk bezette stratenloop in Middelburg is Neal Bouterse als 6e gefinished. De sterkste Zeeuwen stonden aan de start in de Zeeuwse hoofdstad. De wedstrijd over 3 ronden van 2,5 km legde Neal af in 8.01, 8.10 en 8.07 min. Daarmee komt er een tijd van 24.18 op de klokken.Lees verder »

Marjon de Kok verpulvert pr in IJsselstein – Jeroen en Robin sterk in Hoorn

Marjon de Kok verpulvert pr in IJsselstein – Jeroen en Robin sterk in Hoorn

Vandaag liep Marjon de Kok in IJsselstein 10 km op de weg. Tijdens de wedstrijd merkte ze dat het erg makkelijk ging, waardoor zij een hoog tempo kon volhouden. Hierdoor kwam zij in een supersnelle tijd van 36.48 netto, wat bijna 40 seconden sneller is dan haar oude pr, over de finish en stond...Lees verder »

Ralph loopt Deaflympics limiet

Ralph loopt Deaflympics limiet

Op een regenachtige wedstrijd in Dongen heeft Ralph van Houwelingen zich gekwalificeerd voor de Deaflympics. De A-junior van Prins Hendrik verpulverde zijn pr met 25 seconden en finishte in 16.01.53 min. Daarmee voldeed hij aan de gestelde eis van 16.04 min voor deelname aan de Olympische Spelen voor doven. Die vinden later deze zomer...Lees verder »

Uit de oude doos …….. (13)

Uit de oude doos …….. (13)

Vijf jaar geleden maakte ze haar debuut tijdens een baanwedstrijd en er zouden er nog veel volgen. Precies vijf jaar geleden stond onderstaand stuk op deze site.        Lees verder »

circuittraining naar zaterdagochtend

Met ingang van zaterdag 18 mei zal de circuittraining plaatsvinden op zaterdagochtend. De aanvangstijd is 10.00 uur op de atletiekbaan van Prins Hendrik. De training wordt gezamenlijk gehouden met de circuittraining voor de atleten van de Running Academy. Tonnie krijgt daarbij assistentie van Astrid Beumer-Kortbeek. De circuittraining in de middag komt te vervallen.Lees verder »

Prins Hendrik Meisjes A leiden competitiepoule

Op een frisse moederdag won het meisjesteam van Prins Hendrik hun poule wedstrijd in de A-competitie. Lysanne Wilkens won de 400 meter in een prima 60.10 sec. Fenna van Burg leidde 3 rondes in de 1500 meter maar, zag haar kopwerk niet beloond met een overwinning ze werd 2e in 4.58.32 min. Op de...Lees verder »

PR s sneuvelen tijdens HSG

PR s sneuvelen tijdens HSG

Op Hemelvaartsdag was het een drukte op het nieuwe park van Prins Hendrik vanwege de Harry Schulting Games. De atleten van Tonnie en Bart probeerden op deze dag op de verschillende onderdelen hun prestaties te verbeteren, waarin sommigen zelfs met een pr slaagden. update: video van de race van Martin Flipsen toegevoegd!  Lees verder »

Harry Schulting Games zijn terug!

Harry Schulting Games zijn terug!

De Harry Schulting Games zijn terug van weg geweest en het is de organisatie gelukt om een uitstekend deelnemersveld op de been te brengen voor de eerste editie op de nieuwe accommodatie van Prins Hendrik. Traditiegetrouw zullen de 3000 meter wedstrijden het evenement afsluiten. Daarbij is vooral de dames-serie weer uitstekend bezet met meervoudig...Lees verder »

Harry Schulting Games op 9 mei

De Harry Schulting Games vinden plaats op 9 mei op de accommodatie van Prins Hendrik in Vught. Meer informatie zoals serie-indelingen en starttijden vind je op www.harryschultinggames.nl.Lees verder »

Snelle tijden op de weg en baan.

Op vrijdagavond was de eerste trackmeeting in Utrecht. Martin Flipsen van AV Weert startte prima met een mooie 4.09.78 op de 1500 meter. Ook master Michiel Otten liep een prima tijd met 4.16.98. Ook op de weg werd erg hard gelopen. Kas van Veen liep in Breda 33.25 tijdens de Haagse Beemdenloop en op...Lees verder »

Uit de oude doos (12)

Uit de oude doos (12)

Een illuster Nederlands gezelschap liep op 2 februari 2003 de Europa Cup Cross in het Spaanse Jaén. De wedstrijd werd gedomineerd door het Spaanse sterren van Adidas Spanje met nummers 1 t/m 4 in de ploeg: Garcia, Roncero, El Nasri en Rios. Daarachter finishte Prins Hendrik op een prima 11e plaats. Snelste man van de Vughtse club was...Lees verder »

Nachtwerk

De Batavierenrace – een studentenwedstrijd over ruim 175 kilometer tussen Nijmegen en Enschede met 25 etappes – is op 27 april door het team van de Radboud Universiteit/HAN gewonnen, met ruim een kwartier voorsprong op Eindhoven en dik 20 minuten op Wageningen. Voor de Nijmeegse formatie viel al een belangrijke beslissing in de vierde...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief