Archive for maart, 2013

Training op 31 maart (Pasen)

bart 30 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

De training op 1e Paasdag, 31 maart, gaat gewoon door. De start is om 10.00 uur bij de atletiekbaan in Vught. De kantine is gesloten, maar traditioneel gaan we na afloop naar de Heuvel aan de Loonsebaan.Lees verder »

Uit de oude doos (9)

Bert van Lith 29 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (9)

je hoeft niet perse heel oud te zijn om leuke foto’s van vroeger te hebben. Fenna van Burg en Lysanne Wilkens vonden in hun oude doos een foto waarop ze beiden staan. Ze kenden elkaar destijds niet maar ze liepen in Vught (of toch in Best? red.) een 600m tegen elkaar. Jaren later kwamen...Lees verder »

Ralph genomineerd voor Deaflympics

bart 28 maart 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
Ralph genomineerd voor Deaflympics

Eerder deze week werd bekend dat Ralph van Houwelingen door de KNSDB is genomineerd voor de Deaflympics. Dat zijn de spelen voor dove sporters die van 26 juli tot 4 augustus worden georganiseerd in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Ralph moet zijn nominatie nog wel omzetten in een kwalificatie door voor 1 juni sneller te...Lees verder »

Hoe gaat het met …. Monique Timmermans

bart 26 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met …. Monique Timmermans

Monique Timmermans was al als jonge atleet een fanatieke hardloper en heeft altijd goed gepresteerd. Hoewel zij vanwege blessureleed nu niet meer kan hardlopen, is zij haar hardlopersmentaliteit nog niet kwijt. Hieronder vertelt zij hoe het met haar gaat.Lees verder »

Kas van Veen verpulvert PR in Venloop

bart 24 maart 2013 1 reactie, laat een reactie achter!

In erg koude omstandigheden in Venlo verbeterde Kas van Veen zijn persoonlijke record op de marathon met ruim 74 seconden. Zijn nieuwe besttijd is 1.10.44 uur (netto). Hij ging in de eerste helft snel van start, door de oostenwind die in de rug stond. Een prima tweede helft leverde Kas een prima plaats in...Lees verder »

Karen Wijlaars zesde op 1500 meter.

Karen Wijlaars zesde op 1500 meter.

Bij de EK indoor voor masters is Karen Wijlaars als zesde gefinisht Daarmee sloot de atlete van Prins Hendrik haar campagne in San Sebastian af. In de tactische race koos Karen na een snelle start voor haar eigen tempo. Daardoor kon zij in de slotfase nog twee atletes uit Spanje inhalen. Haar tijd was...Lees verder »

Marjon wint halve marathon in Dordrecht

Tijdens de eerste halve marathon van AV Hercules in Dordrecht was Marjon de Kok de snelste V35. De atlete uit Goirle liep een prima tijd van 1.24.01 uur in de Siberische omstandigheden in de Zuid-Hollandse stad. Overall werd Marjon tweede op een minuutje achter de snelste seniore.Lees verder »

Karen Wijlaars 9e bij EK indoor

bart 20 maart 2013 3 reacties, laat een reactie achter!
Karen Wijlaars 9e bij EK indoor

Karen Wijlaars is bij de EK indoor voor masters op de 3000 meter als negende gefinisht. De atlete van Prins Hendrik liep een tijd van 10.27.63 min. Dat betekende voor Karen een van haar snelste tijden ooit.Lees verder »

Uit de oude doos (8)

Uit de oude doos (8)

Als je al lang deelneemt aan wedstrijden dan zijn niet alle foto’s digitaal terug te vinden. Jeroen Engels zocht naar een creatieve oplossing en stuurde ons diverse foto’s van vier deelnames aan de Warandecross, van eerste jaar D tot en met 2de jaar C.  Hij werd in die periode 2x 3e en 1x 7e...Lees verder »

Michiel Otten tweede in Drunen

bart 18 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Tijdens de Drunense Duinenloop op zondag 17 maart is Michiel Otten als tweede gefinisht. De Tilburger verbeterde op de bekende ronde over het fietspad door het Nationaal park in het midden van Noord-Brabant zijn beste jaartijd op de halve marathon met enkele seconden tot 1.10.09. De masters voerden de boventoon in Drunen want ook winnaar...Lees verder »

afsluiting cross seizoen voor Running Academy Vught

stefan 17 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
afsluiting cross seizoen voor Running Academy Vught

Vandaag liepen de atleten van de Running Academy Vught hun laatste cross wedstrijd van dit seizoen.  Zes atleten zijn daarvoor afgereisd naar Nieuwegein voor de Gatoradecross van atverni. De wedstrijd met voornamelijk deelnemers van de Rob Druppers Running Academy voor wie deze cross een thuis wedstrijd was. Het parkoers liep slingerend over een mooi...Lees verder »

Ralph wint in St. Anthonis

bart 16 maart 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Ralph wint in St. Anthonis

In het voorjaar dat maar geen echt voorjaar wil worden is het tijd voor grotere en kleinere wegwedstrijden. Ralph van Houwelingen liep in St. Anthonis een 5 kilometer wedstrijd om eens te kijken of de trainingen effect sorteren. De klok gaf 16.33 min aan toen Ralph als eerste de finihsh bereikte.Lees verder »

Uit de oude doos (7)

bart 12 maart 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (7)

Als beginnend trainer kon Tonnie nog makkelijk mee lopen met zijn snelste pupillen. Hier maakt hij het Michiel Otten en Frank Assmann moeilijk tijdens een training in Sankt Moritz.Lees verder »

Veel overwinningen in het weekend

bart 10 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Op verschillende plaatsen vielen dit weekend overwinningen te noteren voor de pupillen van Tonnie en Bart. De ondergronden zijn in maart nog vrij divers, zowel op de cross als de weg waren de PH-ers op weg naar het podium, Ronald, Milan en Wesley zelfs naar de hoogste tree. (update: verslag van Milan’s wedstrijd)Lees verder »

Michiel Otten wint 50km trail

Michiel Otten wint 50km trail

Samen met Raymon van den Berg heeft Michiel Otten zaterdag deelgenomen aan de Sallandtrail van 50 km in Nijverdal.  Michiel won de trail voor Raymon. De foto is van een eerdere wedstrijd maar te mooi om niet te plaatsen.Lees verder »

Hoe gaat het met …. Annelies

bart 6 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met …. Annelies

Annelies Homma is één van de atleten die een tijdje geleden fanatiek getraind heeft in de groep van Tonnie. Ze is weliswaar niet meer te vinden Bij Prins Hendrik in Vught, maar ze is het hardlopen nog zeker niet verleerd. Hieronder vertelt zij hoe het nu met haar gaat. Lees verder »

Harry Schulting Games: 9 mei 2013

De prachtige accommodatie van Prins Hendrik is op Hemelvaartsdag 9 mei het toneel van de Harry Schulting Games. Noteer die datum alvast in je agenda. Meer informatie vind je op www.harryschultinggames.nl!Lees verder »

Winst in Moergestel en zwoegen in Vught

bart 4 maart 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Op zondag 3 maart liepen veel atleten van de groep van Tonnie en Bart in de ochtend mee met de Lunettencross in Vught in plaats van de gebruikelijke zondagochtend training. Wesley van der Gouw, Jeroen Engels, Jelle Kemper en Stefan van Thiel waagden zich aan het lange werk. Zij kwamen als nummers één, twee,...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief