Archive for februari, 2013

Uit de oude doos (6)

bart 26 februari 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (6)

Deze week is de Lunettencross van Prins Hendrik. Voor de 69e keer wordt gestreden voor de overwinning in een van de oudste crossen van Nederland. Stan Rijken won de cross van zijn club het vaakst van allemaal. Hier bindt hij de strijd aan met Frank Assmann onder het toeziend oog van vele clubgenoten.Lees verder »

Zondag 3 maart: Lunettencross

bart 25 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

In plaats van de reguliere training staat op zondagochtend 3 maart de Lunettencross op het programma. Het programma kun je vinden op www.ph.nl.Lees verder »

Witte Commanderijecross

bart 24 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Witte Commanderijecross

Vandaag liepen Marlin van Hal en Marjon de Kok in De Mortel, waar de Commanderijecross werd gehouden. Het was een koude dag en het parcours zag wit van de sneeuw. De beide dames liepen vooraan in het veld en kwamen van alle dames als eerste en tweede over de finish. Zij werden allebei eerste...Lees verder »

Tweede dag NK junioren, 1x zilver, 1x brons.

Tweede dag NK junioren, 1x zilver, 1x brons.

Vandaag kwamen er 3 atleten aan de start uit de groep van Tonnie Dirks tijdens de tweede dag van het NK junioren indoor. Lysanne Wilkens mocht het NK afsluiten op de 400m. Het was haar derde optreden dit weekend. Ze heeft haar krachten goed verdeeld want ze snelde naar een derde plaats, dus brons....Lees verder »

Fenna van Burg Nederlands Kampioen!

Fenna van Burg Nederlands Kampioen!

Bij de NK junioren indoor op zaterdag behaalde Fenna van Burg de titel op het polsstokhoogspringen. De A-juniore van Prins Hendrik behaalde de hoogte van 3.50 meter in haar laatste poging en bleef daarmee haar concurrenten voor. foto: S. DurandLees verder »

Julia in de USA – 4

bart 22 februari 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Julia in de USA – 4

Mijn tweede semester in Amerika aan de Eastern Kentucky University is alweer een tijdje aan de gang en het is alweer even geleden dat ik een verslagje heb geschreven. Helaas ging mijn tweede semester niet zo flitsend van start als mijn eerste, ik heb namelijk nog geen startschot gehoord en daarmee dus ook nog...Lees verder »

Uit de oude doos (5)

Bert van Lith 20 februari 2013 3 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (5)

Hoewel er verschillende atleten in de trainingsgroep haar niet kennen maar omdat de meerderheid haar wel kent zie je hiernaast en hieronder foto’s van Monique Timmermans.Lees verder »

Circuit-training: 23 februari om 10.00 uur

bart 18 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Ook op zaterdag 23 februari is de circuit-training om 10.00 uur. De middagtraining vervalt in verband met het NK indoor voor junioren.Lees verder »

Cross uitslagen

bart 17 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Niet iedereen was dit weekend in de hal in Apeldoorn te vinden. Het cross seizoen is namelijk nog steeds in volle gang. Kas van Veen liep vandaag de Leudalcross in Haelen (Limburg). Kas had pech in de tweede ronde, want zijn veter ging los. Zoals hij zelf zegt, moest hij daardoor de koploper (en...Lees verder »

NK indoor: finale zondag!

NK indoor: finale zondag!

De tweede dag van het NK indoor zorgde opnieuw voor een persoonlijk record en meer en minder opgetogen gezichten. Jeroen Engels liep twee finales en kwam tot een nieuw pr op de 3000 meter met een tijd van 8.53.66 min. Daarmee werd hij achtste. Robin Ruyter werd ook achtste in de finale van de...Lees verder »

NK indoor: Sterke optredens Jeroen en Robin

Bert van Lith 16 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Vandaag was de eerste dag van het NK indoor: Robin de Ruyter was heel erg sterk in zijn serie van de 800m.  Hij liep naar een dik PR: namelijk 1.53.02 min. Met deze tijd gaat hij als tijdsnelste door naar de finale van morgen. Jeroen Engels liep ook erg sterk was te lezen op een...Lees verder »

Wie is wie… 49

Wie is wie… 49

Sinds kort is Sonja van Oers lid van Prins Hendrik en traint ze mee in de groep van Tonnie en Bart. Hiervoor heeft ze al aardig wat atletiek en loopervaring opgedaan bij Thor in Roosendaal en Phanos in Amsterdam. Zij stelt zich aan jullie voor.Lees verder »

Circuittraining zaterdag 16 februari: 10.00 uur

bart 14 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

Het tijdstip van de circuittraining van zaterdag 16 februari is gewijzigd. De training begint om 10.00 uur op het sportpark van Prins Hendrik. De training van 16.15 uur vervalt in verband met het NK indoor.Lees verder »

Uit de oude doos (4)

Bert van Lith 13 februari 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (4)

Jelle Kemper loopt al sinds 1999 hard. Dat is namelijk het jaar dat hij lid werd bij OSS-Volo in Den Bosch en dus voor “het eerst aan atletiek ging doen”. De foto is genomen in Veldhoven medio juli 1999. Dit was ook de eerste keer dat hij een afsluitende 1000 meter won na een meerkamp. Hij...Lees verder »

Tonnie viert zijn 52e verjaardag!

bart 12 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Tonnie viert zijn 52e verjaardag!

Vandaag viert Tonnie Dirks zijn 52e verjaardag Hieperdepiep Hoera! en dat moet gevierd worden. Zijn feestje begint om 18.30 uur op de atletiekbaan van Prins Hendrik in Vught. Zorg dat je er bij bent! Neem behalve je zwembroek of bikini ook je hardloopspullen mee, want we gaan doen wat Tonnie zelf ook het liefste doet!Lees verder »

Geluk en pech in Schoorl

bart 10 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Geluk en pech in Schoorl

Zoals gebruikelijk, was op de tweede zondag van februari weer een grote groep hardlopers naar Noord-Holland gereisd voor ‘De Groet uit Schoorl Run’.  Op het afwisselende parcours in de mooie winterse bossen en duinen liepen Miranda Boonstra, Wesley van der Gouw en Karen Wijlaars 10 km. Noël Keijsers stond vroeger aan de start voor...Lees verder »

Bert van Lith pakt ook 2e titel!

Bert van Lith pakt ook 2e titel!

Na het grote succes van zaterdag werd Bert van Lith zondag ook Nederlands kampioen op de 200m. De series kwam hij als snelste door (26,74sec) maar hij voelde dat het nog harder kon. En dat gebeurde en moest ook. Na een ouderwets matige start begon hij na 50 meter echt hard te lopen. In...Lees verder »

Bert oppermachtig Nederlands Kampioen!

bart 9 februari 2013 3 reacties, laat een reactie achter!
Bert oppermachtig Nederlands Kampioen!

Bert van Lith won op zaterdag met overmacht de Nederlandse titel op de 400 meter tijdens de nationale indoorkampioenschappen. De masters kwamen in actie in het indoorsportcentrum van Apeldoorn. De atleet van Prins Hendrik liet een uitstekende 57.01 sec noteren en zette de concurrentie op ruim 2,5 seconden achterstand.Lees verder »

Uit de oude doos (3)

Bert van Lith 6 februari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (3)

Vandaag zien we weer “een oude meester “aan het werk, het is onze trainer Bart van Aalst. Hij kwam in 2000 uit voor Parcival tijdens een competitiewedstrijd. Destijds kwam hij regelmatig uit op verschillende onderdelen en op de foto dus op het onderdeel hordenlopen. De horden staan op 106 cm en te zien is dat...Lees verder »

Michiel Otten liep midwinter marathon.

Bert van Lith 4 februari 2013 4 reacties, laat een reactie achter!
Michiel Otten liep midwinter marathon.

Zondag 3 februari stond Michiel Otten aan de start van de midwinter marathon in Apeldoorn. Onze topmaster liep deze wedstrijd vooral als training voor de komende trails. Hij liep in het complete veld van 450 deelnemers naar een 29e plaats. In zijn categorie M40 deden er 88 deelnemers mee en Michiel werd daarin 9e en finishte...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief