Archive for januari, 2013

Uit de oude doos (2)

Bert van Lith 30 januari 2013 3 reacties, laat een reactie achter!
Uit de oude doos (2)

Als je begint met een nieuwe rubriek mag  “de oude meester” natuurlijk niet ontbreken. Op de foto staat Tonnie Dirks, het was in periode dat Tonnie aan de vooravond stond van hele mooie  cross resultaten.Lees verder »

Uit de oude doos! (1)

Bert van Lith 23 januari 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Uit de oude doos! (1)

Er is van alles te vinden op internet, alles over vandaag maar ook van gisteren of nog langer geleden. Er zijn nu van de oudere atleten enkele foto’s gevonden die op deze site geplaatst worden. Heb je van jezelf (dus ook de jongere atleten) een leuke oude foto stuur hem gerust op, we zullen...Lees verder »

Goede uitslagen tijdens winterse crossdag

bart 20 januari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Goede uitslagen tijdens winterse crossdag

De derde wedstrijd van het Nationale Crosscircuit zorgde voor prima uitslagen in Kerkrade. Jeroen Engels deed goede zaken in het circuit en ook op de langere afstanden kwamen de mannen en vrouwen van Tonnie goed uit de verf. Maar niet alleen in Kerkrade werd er gelopen, want in Roosendaal stond Neal Bouterse op het...Lees verder »

Een lange dag in Dortmund

Een lange dag in Dortmund

 Zaterdag 19 januari reden 5 atleten naar Dortmund om daar deel te nemen aan een indoorwedstrijd. Naast hen waren er nog honderden anderen wat betekende dat het programma flink uitliep. Over het algemeen kan er wel met een tevreden gevoel teruggekeken worden door de meeste atleten van Tonnie en Bart.Lees verder »

Goed weekend voor de RunningAcademy

Goed weekend voor de RunningAcademyVught van Prins Hendrik. Tijdens de C-Spelen veroverde Jasper Janssen het Brons op de 800m C1 in 2.13. Mees van Berlo won de eerste serie en werd met een p.r. van 10sec 2.20 11e bij de C1. Juul Linders liep bij de C2 weer een seconden van zijn p.r. af...Lees verder »

Atleten profielen

bart 17 januari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Atleten profielen

We zijn al een tijdje bezig met het verzamelen van gegevens van de atleten in de groep van Tonnie en Bart, zodat de profielen op de site gezet kunnen worden. De rubriek ‘atleten’ is inmiddels al aardig gevuld. Omdat nog niet iedereen heeft gereageerd, staan nog niet alle atleten van de groep op de...Lees verder »

Bert van Lith 50 jaar!

bart 15 januari 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
Bert van Lith 50 jaar!

Hij probeert er stiekem onderuit te komen, verschuilt zich dikwijls in een groep jonge atleten, maar toch lukt hem dat niet. Vandaag wordt Bert van Lith 50 jaar! De atleten uit de groep van Tonnie Dirks wensen hem een fijne verjaardag en zijn nieuwe concurrenten in de M50 categorie veel sterkte toe!Lees verder »

Ondertussen in Vught

Ondertussen in Vught

Tonnie Dirks prepareert de baan voor de dinsdagavond baantraining bij Prins Hendrik in Vuhgt op dinsdag 15 januari 2013. foto: Thomas KortbeekLees verder »

Neal derde bij 1e indoortrail

bart 14 januari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

In navolging van het Duitse voorbeeld werd in Goes de eerste indoortrail van Nederland gelopen. Neal Bouterse liet een goede indruk achter in het internationale veld. De jonge Zeeuw liep naar een vierde plaats overall en werd 3e senior. De Zeelandhallen in Goes waren omgetoverd in een cross-paradijs, met extra opstakels, als boomstammen en...Lees verder »

Atleten goed op dreef in Egmond aan Zee

bart 13 januari 2013 2 reacties, laat een reactie achter!
Atleten goed op dreef in Egmond aan Zee

De opening van het wegatletiek jaar is traditiegetrouw in Egmond aan Zee, met een halve cross, zoals het hoort in de winter. Toch staan alle toppers in Nederland graag aan de start in Egmond omdat de organisatie er een waar feest van weet te maken. De atleten uit de groep van Tonnie Dirks droegen...Lees verder »

800m cadetten Gent

stefan 12 januari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!

800m cadetten Gent 12 januari 2013 Drie man van de RunningAcademyVught hebben gisteren een 800m gelopen in de indoorhal van Gent België. 1e jaars “Cadet” Jasper Janssen werd 5e in een tijd van 2.14.84 een prima tijd op zijn eerste 800m ooit en een prima test voor de C-Spelen volgende week. Juul Linders, als...Lees verder »

Indoorseizoen gestart

Bert van Lith 7 januari 2013 0 reacties, laat een reactie achter!
Indoorseizoen gestart

Hoewel de meeste atleten het vizier op de cross hebben gericht is dit weekend het indoorseizoen ook echt gestart. Lukas van der Storm kwam aan de start in Apeldoorn op de 400m en liep deze afstand in 53,74s. Tevens startte hij ook op de 60m. en daar deed hij 7,73s over. Bert van Lith...Lees verder »

Goede afsluiting in Soest

bart 1 januari 2013 1 reactie, laat een reactie achter!
Goede afsluiting in Soest

Zoals elk jaar was de pittige Sylvestercross in Soest op oudejaarsdag weer druk bezet. Verschillende atleten van de groep namen op verschillende onderdelen deel aan de wedstrijd. Dit leverde aan het einde van het jaar goede prestaties op.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief