Archive for oktober, 2012

Wie is wie ….. 47

bart 31 oktober 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Wie is wie ….. 47

In deze wie is wie leren we Yvonne de Jong beter kennen. Deze van oorsprong Limburgse dame geniet van het gezellige leven in Den Bosch. Nog niet zolang traint ze mee in de groep van Tonnie en Bart.Lees verder »

Warandeloop/NK Cross

bart 29 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Op 9 november sluit de inschrijving voor de Warandeloop/ NK Cross, kijk op warandeloop.nl voor meer informatie.Lees verder »

Kas van Veen’s marathondebuut: 2.35.31 uur!

bart 28 oktober 2012 4 reacties, laat een reactie achter!
Kas van Veen’s marathondebuut: 2.35.31 uur!

Onder het oog van zijn inmiddels legendarische ‘Ome Berrie’ debuteerde Kas van Veen met een uitstekende 2.35.31 uur op de marathon. Hij liep met deze tijd naar de tweede plaats in de Marathon Brabant in Etten-Leur. Berrie van Veen liep bijna 25 jaar geleden 2.36.23 uur op de 42195 meter en Kas had direct...Lees verder »

Veel overwinningen in het crossweekend!

Veel overwinningen in het crossweekend!

Na een voorzichtig begin vorige week is dit weekend het cross-seizoen echt losgebarsten. Bij wedstrijden door het hele land werden verschillende overwinningen geboekt en podiumplaatsen behaald. Zo won Sander Brouwers in Dwingeloo, Marjon de Kok in Tilburg en Marlin van Hal en Maikel van der Steen in Boxtel. Ook de atleten van de Running Academy...Lees verder »

Julia van Velthoven 5e op OVC-championships

bart 27 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Julia van Velthoven 5e op OVC-championships

Julia van Velthoven liep in Oxford, Alabama naar een 5e plaats bij de OVC-championships. Zij finishte als tweede van haar team en dat was uitermate belangrijk want cross-country is in de USA een teamsport en de conference kampioenschappen zijn voor veel universiteiten in de NCAA de belangrijkste wedstrijd van het jaar.  Julia’s optreden zorgde...Lees verder »

Neal Bouterse goed uit startblokken nieuw cross-seizoen

bart 21 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Neal Bouterse goed uit startblokken nieuw cross-seizoen

De Blauwe Meer-cross is de 1e cross van het nieuw cross-seizoen in regio 13, een cross met, volgens de organisatie, een “supercross” parcours. Ook was deze cross aangemerkt als pre-event voor de Warandeloop. Reden genoeg om deze cross te kiezen als start van het nieuwe seizoen.Lees verder »

Vliegtuigje in Harderwijk

Vliegtuigje in Harderwijk

Harderwijk is de eerste cross van het najaar en trekt traditioneel flink wat toppers. Helaas was bij deze editie op zaterdag 20 oktober het veld flink gedevalueerd. Milan Stawicki en Ronald Bassa bleken plots de favorieten voor de overwinning op het pittige parcours van 10,5 kilometer.Lees verder »

Update van de trainingen in Bad Dürrheim

bart 18 oktober 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

Deze week is het erg rustig tijdens de trainingen. De reden hiervoor is dat een grote groep atleten in het Duitse Bad Dürrheim op trainingsstage is. Jelle Kemper doet verslag:Lees verder »

Miranda Boonstra wint NK marathon

bart 14 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda Boonstra wint NK marathon

Na vele titels op de baan, cross en korte wegafstanden kon Miranda Boonstra vandaag in Eindhoven ook het Nederlands kampioenschap op de marathonafstand op haar palmares bijschrijven. De atlete van Nijmegen Atletiek finishte in een uitstekende 2.28.18 uur. Daarmee bleef Miranda minder dan een minuut van haar persoonlijke record verwijderd. foto’s: www.erki.nlLees verder »

Marlin van Hal snelste juniore in Groningen

Op zondag 14 oktober verzamelden weer veel mensen in het Groningse Haren, maar dit keer met louter goede bedoelingen. Namelijk om zo snel mogelijk naar Groningen te lopen. Marlin van Hal bereikte als snelste juniore de finish op de Groningse Vismarkt. Voor de 4 Engelse mijl had Marlin 21.50 minuten nodig, daarmee was ze ruim...Lees verder »

Wesley van der Gouw loopt 29.53 min op 10 km!

bart 7 oktober 2012 10 reacties, laat een reactie achter!

De parcourscertificering was rond, Tonnie zorgde er zelf voor dat er niet afgesneden kon worden door meters afzetlint op te hangen en Wesley van der Gouw zorgde voor een prachtige prestatie door tijdens de Meierijloop als derde te finishen. Ook bleef hij voor het eerst onder de magisch grens van 30 minuten met een...Lees verder »

Twee podiumplaatsen in Marathon Zeeland

Twee podiumplaatsen in Marathon Zeeland

In prima omstandigheden, althans voor de Marathon Zeeland, behaalden Jos op ‘t Hoog en Michiel Otten twee podiumplaatsen. Jos op ‘t Hoog was de snelste M45 en Michiel Otten finishte als tweede in de M35-categorie. De tijden zijn in Zeeland minder belangrijk. Jos liep 2.53.54 uur en Michiel kwam tot 2.51.49 uur. update: video...Lees verder »

Zondag 7 oktober geen training

bart 6 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

De bostraining op zondag 7 oktober gaat niet door. In plaats van de training kun je deelnemen aan de Meierijloop van Prins Hendrik.Lees verder »

Een groene lijn

Bert van Lith 3 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Een groene lijn

Het bleek helemaal niet zo’n makkelijke vraag te zijn in de poll: hoe breed is een baan? Er waren slechts 4 goede stemmers en het antwoord is 122cm. Dat is namelijk gelijk aan 4 feet, de engelse lengtemaat. 934 cm voor de startlijn ligt een groene lijn, wat is de betekenis van deze lijn...Lees verder »

Volg de Marathon Zeeland

bart 2 oktober 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Voor de Marathon Zeeland op zaterdag 6 oktober a.s. staan Jos, Michiel en Noël op de startlijsten. Ze lopen dan van Burgh-Haamstede naar Zoutelande, via de beroemde Oosterscheldekering en de dijk van Westkapelle.Lees verder »

Julia van Velthoven 56e in Louisville

Julia van Velthoven 56e in Louisville

Op 28 september stond voor Julia haar grootste wedstrijd tot nu toe in haar ‘college-carrière’ op het programma. Zij liep in de Greater Louisville Classic naar een 56e plaats en ook dit keer was zij de tweede loopster van haar team Eastern Kentucky University.Lees verder »

Miranda wint opnieuw goud bij NK 10 kilometer.

bart 1 oktober 2012 5 reacties, laat een reactie achter!
Miranda wint opnieuw goud bij NK 10 kilometer.

Tijdens de NK 10 kilometer in Utrecht heeft Miranda Boonstra met succes haar titel verdedigd. De atlete van Nijmegen Atletiek won na de titelstrijd in 2011 ook de editie van 2012. In de voorbereiding op voor het NK marathon in Eindhoven was de tijd van Miranda na 10 kilometer 34.05 minuten. Na veel kopwerk...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief