Archive for september, 2012

Julia in de USA – 2

bart 27 september 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Julia in de USA – 2

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen en ik realiseerde me pas dat ik alweer enkele weken niks meer van me had laten horen toen Bart me een mailtje stuurde. Nu moet ik sinds hele lange tijd weer in het Nederlands schrijven ook al denk ik nu alleen nog maar in het Engels.  Lees verder »

Video van Anne’s laatste wedstrijd

bart 26 september 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Rick van Peeren, in de afgelopen zomer nog enkele malen sparring-partner/trainingsmaat van Anne van Es, maakt afgelopen zondag een filmpje van Anne’s laatste wedstrijd.  Bekijk hieronder het mooie resultaat van Rick’s werk! Op Losseveter.nl staat nog een uitbreid artikel over Anne.Lees verder »

Anne van Es beëindigt loopcarrière.

bart 23 september 2012 12 reacties, laat een reactie achter!
Anne van Es beëindigt loopcarrière.

Tijdens de promotiewedstrijd op 23 september in Utrecht wist Anne van Es – van den Hurk zich met haar club Prins Hendrik te handhaven op het hoogste niveau van de Nederlandse atletiekcompetitie. Van Es werd 3e op de 1500 meter en nam ook deel aan de 4 x 400 meter estafette. Deze wedstrijd was...Lees verder »

PH dames handhaven zich op hoogste niveau

De damesploeg van Prins Hendrik heeft in Utrecht succesvol gestreden voor handhaving op het hoogste niveau in de atletiekcompetitie. De loopsters zorgden ook in Utrecht voor de nodige punten, waardoor de club uit Vught als tweede eindigde na het sterke Sprint uit Breda.Lees verder »

Trainen voor de mooiste en de zwaarste!

bart 22 september 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Trainen voor de mooiste en de zwaarste!

Vandaag waren op het prachtige maar o zo zware parcours van de Kustmarathon vele Zeeuwse lopers hun laatste lange duurloop, als voorbereiding van deze loop, aan het volbrengen. Ook andere dan Zeeuwse lopers namen de moeite het traject te verkennen. Zo had vandaag Michiel Otten het plan opgevat om een 38 kilometer lange duurloop...Lees verder »

Wie is wie ……. 46

bart 20 september 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Wie is wie ……. 46

Het is alweer even geleden, maar hier is die weer, een nieuwe ‘wie is wie’.  Rick van Peeren loopt nog niet lang mee met de groep. Hij stelt zich aan jullie voor.Lees verder »

Overwinningen in Deurne en Hilvarenbeek

bart 17 september 2012 4 reacties, laat een reactie achter!
Overwinningen in Deurne en Hilvarenbeek

Op verschillende fronten waren de atleten uit de groep van Tonnie en Bart actief dit weekend. Maikel van der Steen won in Deurne, Marjon de Kok en Ralph van Houwelingen waren de snelste atleten in Hilvarenbeek en ook op de baan kwamen nog enkele atleten in actie in Zoetermeer en Drachten.Lees verder »

Winst voor Marlin en Milan bij Keienloop

bart 10 september 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

De pupillen van Tonnie Dirks wisten bij de 5km van De Keienloop de overwinning voor zich op te eisen. Marlin van Hal was het snelste bij de vrouwen met een tijd van 17.35 min. Haar voorsprong was bijna 3 minuten. Milan Stawicki bleef als enige onder de grens van 16 min: 15.55 stond er...Lees verder »

Lysanne schittert bij NK teams

bart 9 september 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Lysanne schittert bij NK teams

Lysanne Wilkens was een van de sterren op het NK teams in Best. De atlete van Prins Hendrik won zowel de 800 meter als de 400 meter voor haar club (slechts één andere atlete won ook een dubbel ver/hss). Lysanne’s tijden waren ook prima met 2.18.69 min (net geen bsp) op de dubbele ronde...Lees verder »

Neal Bouterse 2e in 17e WEA stadsloop in Goes

Neal Bouterse 2e in 17e WEA stadsloop in Goes

Neal Bouterse heeft als voorbereiding voor de NK 10 km meegedaan aan de 17e WEA stadsloop in Goes. Omdat Tonnie deze wedstrijd zag als een hinderlijke onderbreking van die voorbereiding was er in de dagen voorafgaand aan deze wedstrijd geen rekening gehouden met de training. Kortom flink trainen en zie de wedstrijd maar als...Lees verder »

Groesbeek trainingen

Vanaf donderdag 13 september geeft Tonnie in de middag weer training in Groesbeek.Lees verder »

Julia in de USA – 1

bart 4 september 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Julia in de USA – 1

De redactie van TonnieDirks.nl is erg blij met het verslag van Julia van Velthoven over haar eerste periode in de Verenigde Staten. Van Memphis terug naar Richmond een 7 uur durende busrit. Ik ben op de terugweg van mijn eerste wedstrijd in de U.S.A.  Genoeg tijd dus om het thuisfront op de hoogte te brengen van...Lees verder »

Ronald wint 10 kilometer in Noordeloos

bart 3 september 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Noordeloos  – De ‘Loop naar de pomp-Loop – onderdeel van het Grote Rivieren Loopcircuit – die zaterdag in Noordeloos werd gehouden, was een groot succes. Zoals verwacht werden beide wedstrijdrecords uit de eerste editie ruim verbroken. Prins Hendrik-loper Ronald Bassa finishte in 33.23, atlete Anne Zijderveld deed dit in 38.29. Daarmee gaat de Passaatatlete...Lees verder »

Julia van Velthoven vierde in eerste XC-race in de USA.

Tijdens haar eerste cross in de Verenigde Staten heeft Julia van Velthoven een vierde plaats behaald. De A-juniore won met haar teamgenoten de wedstrijd in Memphis, Tennessee, met ruime voorsprong (cross is in de USA een echte teamsport). Twee Finse teamgenoten (deelnemers aan de EJK in Tallinn) en een Amerikaanse finishten voor Julia die...Lees verder »

Jasper Janssen wint D-spelen

Met een ruime voorsprong won Jasper Janssen op zondag 2 september tijdens de D-spelen zijn wedstrijd over 1000 meter. De atleet van Prins Hendrik won met 2 seconden voorsprong en legde de kilometer af in een rappe 2.52.56. In Beneden-Leeuwen werd Sander Brouwers derde op de 5 kilometer. Na een behouden start, legde hij de afstand...Lees verder »

Miranda Boonstra snelste NL-se in Tilburg

bart 2 september 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Miranda Boonstra snelste NL-se in Tilburg

Tijdens de 10 km wedstrijd van de Tilburg Ten Miles finishte Miranda Boonstra als snelste Nederlandse. De marathonloopers wist in de slotfase de concurrentie voor te blijven.Miranda’s tijd was 33.40 min en werd daarmee 12e. Op de 10 Engelse mijlen was Wesley van der Gouw de snelste PH-er met een tijd van 51.16 min,...Lees verder »

PR voor Karen Wijlaars

PR voor Karen Wijlaars

Op zaterdag 1 september 2012 reisde Karen af naar Soest om een 3000 meter op de baan te lopen. Deze laatste wedstrijd van het seizoen bracht haar tot een mooi pr.Lees verder »

Dinsdagtraining

Vanaf 4 september zijn de trainingen op dinsdag weer in Vught en niet meer in Uden.Lees verder »

Vanaf dinsdag alle trainingen in Vught.

Nu de atletiekbaan bij Prins Hendrik bijna af is en inmiddels ook al goedgekeurd is kan er weer in Vught getraind worden. Vanaf komende dinsdag 4 september vindt de dinsdagtraining weer in Vught plaats. Waarschijnlijk wordt er dinsdag nog een keer op de “oude baan” getraind aan de koepelweg. De aanvangstijd in Vught is...Lees verder »

Geen succes op laatste wedstrijd in Utrecht.

Bert van Lith 1 september 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Geen succes op laatste wedstrijd in Utrecht.

Rick van Peeren en Fenna van Burg waren vrijdag afgereisd naar Utrecht om daar deel te nemen aan de laatste wedstrijd bij de u-track wedstrijd. Helaas bracht deze wedstrijd niet het gehoopte resultaat voor beiden.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief