Archive for juli, 2012

Veranderingen in de trainingen!

bart 25 juli 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Veranderingen in de trainingen!

Omdat de nieuwe atletiekbaan van Prins Hendrik van een extra toplaag wordt voorzien is het vanaf 31 juli niet mogelijk om op de baan aan de Sportweg in Vught te trainen. Daarom hebben de trainers met het bestuur van Prins Hendrik de volgende aanpassingen gedaan in de trainingslocaties. Zo wordt er een training aangeboden...Lees verder »

Goede resultaten Wageningen trackmeeting

bart 23 juli 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Op vrijdag 20 juli 2012 stond in Wageningen de tweede trackmeeting van het seizoen op het programma. Chantal Baartse en Fenna van Burg namen deel aan de 800 meter. Irene van Lieshout wilde haar geluk beproeven op de 1500 meter. Milan Stawicki en Karen Wijlaars stonden aan de start van het laatste onderdeel van...Lees verder »

PR voor Neal in Gent

bart 19 juli 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Het atletiekseizoen draait in België op volle toeren. De Flanderscup -reeks streek neer in Gent voor de 22e editie van de Gentse Feestenmeeting en Neal Bouterse liep in het na-programma de 1500 meter. Vooraf had de Zeeuw gehoopt op een snellere tijd dan de 4.05.00 die er nu op de klokken kwam, niettemin leverde het...Lees verder »

12 augustus: BBQ bij Tonnie

bart 17 juli 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

De zomer BBQ begint om 16.00 uur en vindt plaats bij Tonnie. Opgeven kan bij Karen Wijlaars!Lees verder »

Jeroen Engels derde bij baancircuitwedstrijd

bart 15 juli 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

Tijdens de finale van het Nationale Baancircuit heeft Jeroen Engels een derde plaats behaald op de 800 meter. De PH-er liep een tijd van 1.55.76 min, zijn tweede prestatie ooit. In dezelfde serie werd Neal Bouterse 6e in 1.58.68 min.Lees verder »

[WJK] Irene behaalt 15e plaats in Barcelona

bart 11 juli 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
[WJK] Irene behaalt 15e plaats in Barcelona

#BCN2012 Tijdens de finale op de 5000 meter heeft Irene van Lieshout een knappe 15e plaats behaald. Haar eindtijd was 16.38.68 en dat is haar tweede tijd ooit. De atlete van De Keien kon in de beginfase van de wedstrijd goed volgen in het veld met veel sterke Afrikanen. Na een snelle eerste ronde...Lees verder »

[WJK] Irene is er klaar voor

bart 10 juli 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

Na twee dagen in Barcelona hebben Tonnie, Maikel en Bart al vele kilometers te voet afgelegd. De snelste kilometers waren met Irene van Lieshout en Jip Vastenburg toen de heren de atletes vergezelden op hun duurloopje over de boulevard bij het Olympisch dorp van 1992.Lees verder »

Prijzen bij de Chaamloop

Goede prestatie bij de Chaamloop op zaterdagavond in Chaam, het dorp tussen Tilburg en Breda. Kas van Veen liep een prima 32.49 en finishte als 5e senior. Snelste M35 was Michiel Otten in 33.20 min, die zijn concurrent 15 seconden voorbleef Jos op ‘t Hoog mocht toch de eerste prijs in de M45 categorie...Lees verder »

[WJK] Wie is wie… Irene van Lieshout

[WJK] Wie is wie… Irene van Lieshout

#Bcn2012 Iedereen in haar trainingsgroep kent Irene van Lieshout natuurlijk, maar voor de nieuwe bezoekers van TonnieDirks.nl toch nog even een introductie met een herhaling van Wie is Wie… 30 van een jaartje geleden.Lees verder »

Snelle tijden in Hilversum

De Arenagames in Hilversum waren de laatste mogelijkheid voor Olympische kwalificatie voor Londen. Niet dat de atleten van Tonnie Dirks daarvoor naar het Gooi waren getrokken, ondanks de regen kwamen er toch snelle tijden op de klokken. Zo liep Jelle Kemper een prima 8.28.11 op de klokken en werd daarmee tweede. Neal Bouterse liep...Lees verder »

Snelle 5000-s in Heusden

De Nacht van de Atletiek was dit jaar iets eerder afgerond dan gebruikelijk, maar de atleten van Prins Hendrik ‘saved the best for last’ met twee sterke optredens op de 5000 meter en dat terwijl de dag ook al prima was begonnen op de middenafstanden.Lees verder »

[WJK] Het Olympisch stadion van Barcelona

[WJK] Het Olympisch stadion van Barcelona

#Bcn2012 Het WJK vindt plaats op een memorabele plek, namelijk het Olympisch Stadion van Barcelona. In 1992 was het Olympisch stadion Lluís Companys het toneel voor de grootste atletiekshow op aarde. Linford Christie, Dieter Baumann en Kevin Young wonnen er goud. Natuurlijk was het ook de plek waar Ellen van Langen haar finest-hour (of...Lees verder »

[WJK] Goed nieuws voor de thuisblijvers

[WJK] Goed nieuws voor de thuisblijvers

#Bcn2012 Natuurlijk gaat niet iedereen naar Barcelona om het WJK in het echie te bezoeken, maar ook de thuisblijvers (en de bezoekers van TonnieDirks.nl) hoeven niets te missen. Eurosport (de atletiekzender van Nederland) zendt namelijk het hele toernooi uit op televisie. Daardoor kan iedereen de race van Irene van Lieshout op woensdagavond 11 juli live zien. Haar...Lees verder »

[WJK] Wie gaan er mee?

#Bcn2012 Irene van Lieshout is natuurlijk niet de enige atleet uit Nederland die in Barcelona deelneemt. Zelfs aan de start van haar eigen race krijgt ze gezelschap van een landgenote: Jip Vastenburg. Deze twee A-junioren zijn de enige twee lange afstandsloper in de Nederlandse ploeg, die verder bestaat uit meerkampers, werpers en sprinters. De...Lees verder »

[WJK] Op naar de WJK in Barcelona!

#Bcn2012 Ook deze zomer is er weer een pupil van Tonnie actief op een internationaal jeugdtoernooi en natuurlijk is de redactie van TonnieDirks.nl er bij. In aanloop naar de wedstrijd van Irene van Lieshout op woensdagavond in Barcelona zal er regelmatig een artikeltje verschijnen in de nieuwe serie op deze site. Uiteraard doet TonnieDirks.nl...Lees verder »

Weekenduitslagen in Roosendaal en België

Weekenduitslagen in Roosendaal en België

Op vrijdagavond liep Ralph van Houwelingen voor het eerst een 5000 meter op de atletiekbaan. Op de weg had hij al tijden van 17 minuten gerealiseerd, maar na de competitiewedstrijd in Best wilde hij nu ook de langere afstand proberen. Dat resulteerde in een prima 16.26.96. In Lier, België, kwamen een drietal PH-ers aan...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief