Archive for juni, 2012

Wie, wat, waar … ?

bart 27 juni 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Wie, wat, waar … ?

Vanaf vandaag starten we op de site met een nieuwe rubriek onder de naam ‘Wie, wat, waar … ?’.  In deze rubriek zullen met regelmaat leuke, grappige, sportieve, aparte of opvallende foto’s worden geplaatst onder het motto ‘wie, wat of waar … ?’. Het is aan jullie om deze invulling te geven, dus laat jullie...Lees verder »

Kort geding afgewezen

bart 26 juni 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Een laatste strohalm was het voor Miranda Boonstra, meer niet. In kort geding heeft de rechter in Arnhem de vordering tot deelname aan de Olympische spelen helaas afgewezen. De marathonloopster richt zich nu weer op andere wedstrijden. Lees meer op rechtspraak.nlLees verder »

Irene van Lieshout definitief naar WJK

Irene van Lieshout definitief naar WJK

A-juniore Irene van Lieshout is opgenomen in de selectie voor het WJK Atletiek in Barcelona van 10 tot en met 15 juli. De atlete van De Keien maakt deel uit van het team van in totaal 7 jongens en 12 meisjes (inclusief de estafettes). Zij kwalificeerde zich tijdens het NK 5000 meter op 17...Lees verder »

Podiumplaatsen bij Galgenloop

Blues Brothers Kas van Veen en Jos op ‘t Hoog mochten in Berkel-Enschot weer het podium beklimmen, dit keer na een wedstrijd over 10 EM. De twee PH-ers liepen lange tijd samen in een groepje , waarna Kas in de slotfase afstand nam van zijn kompanen. De senior werd tweede, 4e overall, in 56.16 min....Lees verder »

Dames en heren competitie in Weert

bart 25 juni 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

Op zondag 24 juni 2012 stond voor verschillende atleten van de groep de competitie tweede divisie in Weert op het programma. Ondanks het slechte weer hebben de atleten goed gepresteerd.Lees verder »

Trainingen komend weekend veranderd

Bert van Lith 20 juni 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Trainingen komend weekend veranderd

Het komende weekend vindt bij Prins Hendrik het NJAD plaats daarom kunnen we niet terecht op de baan in Vught. Tonnie heeft daarom via de mail al voorgesteld om de circuittraining van zaterdag 23 juni in Uden bij De Keien te doen en de zondag/fartlek training vanaf zijn huis op het normale tijdstip van 10.00 uur...Lees verder »

Stefan van Thiel vijfde op NK sprinttriathlon

bart 18 juni 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

In Groningen wist Stefan van Thiel beslag te leggen op de vijfde plaats bij de NK Sprinttriathlon. Na een matig zwemonderdeel, waarbij Stefan flink wat water binnen kreeg (2oe) en een stevige achtervolgingsrit op de fiets (8e tijd) in een stayerwedstrijd, moest het looponderdeel verlossing brengen. Stefan kon nog wel een vijftal atleten uit...Lees verder »

Stratenlopen op vaderdag

Op vaderdag zijn er veel wegwedstrijden, alsof men vaders liever op straat heeft dan binnen. De atleten van Prins Hendrik lieten zich van hun beste kant zien: vader of niet, steeds werd het podium beklommen. Zo liepen Kas en Jos in Goirle en Frans in  St. Oedenrode.Lees verder »

Korte afstanden in Utrecht

De trackmeeting wedstrijd op 15 juni stond voor de pupillen van Tonnie Dirks in het teken van korte afstanden. Een viertal atleten startte namelijk op een ‘underdistance’ waarbij er zelfs startblokken aan te pas kwamen voor Lysanne Wilkens. Die liep namelijk een ‘slechts’ een 200m. Haar tijd was 27.35 en daarbij hoort dan ook...Lees verder »

14e steeple titel voor Simon Vroemen

14e steeple titel voor Simon Vroemen

Op zondag 17 juni won Simon Vroemen op indrukwekkende wijze zijn 14e nationale titel op de 3000 meter steeplechase. De atleet van Prins Hendrik duldde in de beginfase nog een Nederlandse Schot de eer om hem enkele ronden te vergezellen, waarna Simon ruime afstand van hem nam. De voorsprong op de tweede Nederlander was zelf...Lees verder »

Atleten klaar voor NK atletiek

bart 15 juni 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Atleten klaar voor NK atletiek

#NKatletiek Vroeger dan gebruikelijk vindt dit jaar het NK atletiek plaats in Amsterdam. Door de Olympische Spelen, maar vooral door de EK atletiek van 27 juni tot 1 juli in Helsinki, staat half juni het NK atletiek geprogrammeerd. Dat deert de atleten van Tonnie Dirks niet. Zij gaan dit weekend op jacht naar medailles...Lees verder »

Geslaagden!

Julia van Velthoven en Lysanne Wilkens hebben hun diploma behaald. Gefeliciteerd!Lees verder »

Parkeren bij Prins Hendrik

bart 11 juni 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

In verband met de avondvierdaagse van 12 t/m 15 juni is het op deze dagen niet mogelijk om te parkeren voor het clubgebouw van Prins Hendrik.Lees verder »

Uitslagen in Engeland en Amersfoort

Anne van Es liep afgelopen weekend tijdens de GP Watford 2.07.01 op de 800 meter. De PH-atlete kwam in Engeland terecht in de b-reeks van de wedstrijd van de British Milers Club. Haar tijd was goed voor een 4e plaats in haar serie (video). Ronald Bassa werd in Amersfoort tweede op de halve marathon....Lees verder »

3 pr’s bij A-competitie in Best

bart 10 juni 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
3 pr’s bij A-competitie in Best

Vorig jaar was de atletiekbaan in Best tijdens de A-competitie nog kletsnat, dit keer was het uitstekend atletiek weer. Dit zorgde er mede voor dat de atleten van ploegleider Jeroen Engels een drietal pr’s mochten noteren. Op de 400 knalde Fenna van Burg naar 60.11 sec. Later op de middag verpulverde Sander Brouwers zijn...Lees verder »

Nieuwe NK titel voor Michiel Otten

Nieuwe NK titel voor Michiel Otten

Slechts 2 masters uit de groep van Tonnie en Bart reisden gisteren af naar het NK masters in Terneuzen. Als slotonderdeel op de eerste dag kwam Mchiel Otten uit op de 5km. Hoewel hij enkele speldenprikjes uitdeelde tijdens de wedstrijd zette hij pas in de laatste ronde echt aan en liep hij bij de...Lees verder »

Goud, brons en pr’s bij NK junioren!

Goud, brons en pr’s bij NK junioren!

Wederom een succesvol NK junioren voor de atleten van Tonnie Dirks. Op vrijdag werd de toon gezet met goud en brons voor Irene van Lieshout en Julia van Velthoven op de 3000 meter en als slotakkoord won Marlin van Hal op zondagmiddag de 1500 meter in Breda. Ook wisten enkele atleten hun pr aan...Lees verder »

Podium voor Marjon de Kok

Podium voor Marjon de Kok

Vandaag stond voor Marjon de Kok in Hapert een halve marathon op het programma. Met in het najaar een marathon in het vooruitzicht en inmiddels een goede 10 kilometer in de benen, testte Marjon haar vorm op het langere werk. Het was koud en regenachtig. Daarbij was een deel van het parcours een zandpad,...Lees verder »

Ralph derde in Zundert en Juanee wint!

Ralph derde in Zundert en Juanee wint!

De Van Gogh loop in Zundert kent als niche een 800 meter tijdloop. Juanee Cilliers was in het veld (uiteraard) de snelste atlete met een tijd van 2.22.85. Ook Ralph van Houwelingen was actief in Zundert. Hij liep de 5(,2) km wedstrijd. Doordat verschillende afstanden door elkaar heen liepen, had de A-junior pas vlak...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief