Archive for mei, 2012

Jeroen en Jelle naar PR in Wageningen

Het Tartletos loopgala in Wageningen staat garant voor goede tijden. Ook de editie van 2012 kende goede resultaten voor de atleten van Prins Hendrik. Jeroen Engels verpulverde zijn pr op de 800 meter en liep 1.53.72 min. Jelle Kemper deed het later op de avond nog eens over door een flinke hap te nemen...Lees verder »

Wie is wie …… 45

Wie is wie …… 45

In deze ‘wie is wie’  stelt Bert van Lith zich aan jullie voor. Hoewel hij vanwege blessures wat tegenslagen heeft gehad, is hij positief en loopt hij nog steeds met veel plezier. Naast het hardlopen zet Bert zich in voor andere activiteiten bij Prins Hendrik, zoals de organisatie in verband met de sponsoring door...Lees verder »

Brooks gastheer op zinderende FBK-games

Brooks gastheer op zinderende FBK-games

Sponsor Brooks verzorgde een prima middag tijdens de grootste baanatletiek wedstrijd van Nederland. Het Amerikaanse bedrijf dat de kleding en schoeisel levert van veel atleten uit de groep bracht ruim 70 atleten bij elkaar tijdens de zinderende FBK-games. foto’s: MichielLees verder »

Pinksterweekend uitslagen

Op zaterdagavond ging Anne van Es van start bij de ifam meeting in Oordegem. In de snelle wedstrijd kwam de atlete van Prins Hendrik tot een tijd van 4.20.37. Dat was goed voor een 7e plaats. Kas van Veen liep in Dongen een wegwedstrijd over 10 kilometer. De Bosschenaar finishte als 3e overall en...Lees verder »

Milan verbetert pr in Tilburg

Bij Tilburgse Loopavond van AV Attila, de Warandeloop en de Tilburg Ten Miles wist Milan Stawicki zijn pr op de 5000 meter aan te scherpen tot 15.35.43. De textielstad mocht voor een avond de titel ‘windy-city’ lenen van Chicago vanwege de  wind op de mondo-baan van Attila en dat zorgde ervoor dat de tijden...Lees verder »

Nieuw pr voor Rick van Peeren

Nieuw pr voor Rick van Peeren

3 Atleten van Bart en Tonnie waren vanavond aanwezig bij de tweede wedstrijd van U-track in Utrecht. Qua tijd was Rick van Peeren het meest succesvol hij liep een nieuw pr op de 800m. De anderen keken terug op een goede avond.Lees verder »

The road to London (9)

Bert van Lith 24 mei 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
The road to London (9)

Hieronder wordt “The road to London” vervolgd. Ook onze trainer Stefan Beumer is er eens goed voor gaan zitten en brengt zijn ideeen hierbij aan ons over.Lees verder »

Competitie tweede divisie in het Brabantse land

Hoewel veel atleten in Assen te vinden waren op zondag 20 mei, was er ook een aantal atleten van de groep afgereisd naar Eindhoven om uit te komen in de tweede divisie. Zowel het team van de heren als van de dames namen deel aan diverse looponderdelen tijdens deze competitiedag. Hieronder de uitslagen.Lees verder »

Felle strijd tijdens NK teams in Assen

Felle strijd tijdens NK teams in Assen

Op zondag 21 mei ging een delegatie van atleten naar Assen om haar plek te verdedigen tijdens het NK teams. Verschillende atleten uit de groep van Tonnie kwamen uit op de diverse looponderdelen voor zowel het herenteam als het damesteam. Het niveau was hoog en er werd fel gestreden tot het laatste moment. Het...Lees verder »

Jos op ‘t Hoog verbetert marathon-pr!

Jos op ‘t Hoog verbetert marathon-pr!

Tijdens de marathon in Oisterwijk wist Jos op ‘t Hoog zijn persoonlijke record nipt te verbeteren. Na ruim 42.195 meter door en rond de ‘Parel van Brabant’ gaf de klok in het centrum 2.36.01 uur aan, een verbetering met 3 seconden. Waar in het najaar in Amsterdam de omstandigheden nog prima waren, startte Jos...Lees verder »

Irene van Lieshout kampioen & WJK limiet

Irene van Lieshout kampioen & WJK limiet

Bij de NK 5000 heeft Irene van Lieshout op magistrale wijze de limiet voor de Wereld Junioren Kampioenschappen, later dit jaar in Barcelona, behaald. In Emmeloord verschalkte de atlete van De Keien in de slotronde haar concurrente Vastenburg, die ook onder de limiet van 16.37 min bleef. Voor Irene kwam er 16.23.97 op de...Lees verder »

Afscheid van Lukas van der Storm

Afscheid van Lukas van der Storm

Voor dat het baanseizoen begon kwam Lukas van der Storm op de training langs om afscheid te nemen van zijn clubgenoten bij PH want vanwege werkzaamheden lukte het hem niet om zich regelmatig in Vught te melden. Hij gaf aan dat hij daarom voor een andere club en andere trainingen gekozen had. Hij is...Lees verder »

Trackmeeting in Etten-Leur

Op vrijdagavond 11 mei 2012 stond er bij ARV Achilles in Etten-Leur een trackmeeting op de agenda. Hoewel beide atleten zich gebruikelijk meer richten op het wat langere werk, wilden Karen Wijlaars en Milan Stawicki hun snelheid testen op de 1500 meter.Lees verder »

Trainen met Hemelvaart

Komende donderdag 17 mei is er wel trainign in Vught. Tonnie start om 10 uur op de nieuwe atletiekaccomodatie.Lees verder »

The road to London (8)

Bert van Lith 9 mei 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
The road to London (8)

 Hieronder volgt een nieuwe bijdrage over de Road to London. Bart van Aalst heeft een mooi stuk geschreven over zijn ideeen tav d Olympische spelen. Dat Bart een goed schrijver is wisten we al vanwege de vele stukken die we kunnen lezen op deze site.Lees verder »

Junioren goed op dreef in Rotterdam

Junioren goed op dreef in Rotterdam

Onder een lekker zonnetje en net iets te veel wind waren de junioren van Prins Hendrik goed op dreef bij de eerste ronde van de A-junioren competitie. Na de wedstrijd in Rotterdam staan de jongens en de meisjes van ploegleider Jeroen Engels respectievelijk 5e en 4e  in hun poule.Lees verder »

Overwinningen in Waalwijk en Breda en een uitstapje naar Koning van Spanje trail

Overwinningen in Waalwijk en Breda en een uitstapje naar Koning van Spanje trail

Niet alle atleten waren in het weekend te vinden bij de baanwedstrijden in Utrecht en Lisse. Wesley van der Gouw liep op bevrijdingsdag de Liberty Run in Waalwijk. Jos op ‘t Hoog en Marjon de Kok waren te vinden in Breda bij de Haagse Beemdenloop. Michiel Otten nam deel aan een geheel andere categorie. Lees verder »

Baancircuit-wedstrijd in Lisse levert ook pr’s op!

De wedstrijd om de Ter Specke bokaal in Lisse zijn de ‘officieuze’ start van het atletiekseizoen. Na een prima avond in Utrecht op vrijdag, stonden de atleten van Prins Hendrik ook in de bollenstreek hun mannetje en keerden huiswaarts met nieuwe pr’s achter hun naam.Lees verder »

Geen limieten, wel pr’s bij drukke Trackmeeting

Tijdens de drukste trackmeeting ooit in Utrecht (650 inschrijvingen) konden op 4 mei nog geen limieten voor de WJK genoteerd worden. Niettemin was de wedstrijd voor de atleten uit de mila-groep van PH succesvol doordat verschillende atleten hun persoonlijke records wisten te verbeteren.Lees verder »

Portugal 2012: update 3

Portugal 2012: update 3

Inmiddels zijn de atleten weer terug uit Portugal. De terugvlucht vanuit Faro gaf een deel van de atleten een mooi uitzicht over de atletiekbanen waar zij vanavond en de komende weken hun trainen zullen hervatten. Bart doet nog even kortverslag van de laatste dagen in en om Praia de Falésia.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief