Archive for april, 2012

Zaterdag geen training

Bert van Lith 30 april 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Zaterdag geen training

Zaterdag 5 mei is er geen (circuit)training in Vught. De grote verhuizing van de oude naar de nieuwe baan staat dan gepland. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om mee te helpen met verhuizen bij Prins Hendrik.Lees verder »

Late training

Late training

Dinsdagavond 1 mei zal de training in Vught pas om 19 uur starten. Dit omdat de atleten die gesponsord worden door Brooks en Lopers Company hun nieuwe kleding eerst gaan ophalen.Lees verder »

Portugal 2012: update 2

bart 25 april 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Portugal 2012: update 2

Kilometervreter Lotte doet vandaag het tweede verslag van de stage in Falesia/Açoteias/Albufeira.Lees verder »

The road to London (7)

The road to London (7)

 Hieronder volgt een nieuw verslag van The road to London. Deze week hebben we een bijdrage van Maikel van der Steen.Lees verder »

Volle tegenwind in Haarlem

bart 22 april 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Vandaag stond voor de dames de competitie in de tweede divisie op het programma. Julia van Velthoven, Chantal Baartse en Karen Wijlaars gingen hiervoor naar Haarlem. Chantal en Julia waren elkaars concurrenten op de 800 meter. Samen domineerden zij de wedstrijd en Julia finishte na een knappe eindsprint met volle wind tegen (er werd...Lees verder »

Nandy en Gerwin getrouwd

Bert van Lith 20 april 2012 4 reacties, laat een reactie achter!

Vanmiddag (vrijdag 20 april) zijn Gerwin van den Hurk en Nandy Kitslaar getrouwd. Rond 12 uur hebben ze ten overstaan van een groot publiek elkaar het ja woord gegeven. De huwelijksplechtigheid was op een prachtige locatie en geheel passend bij het kersverse bruidspaar. Komende week zijn ze op huwelijksreis waarheen is voor Nandy nog een verrassing....Lees verder »

Portugal 2012: update 1

Portugal 2012: update 1

Op de eerste rustdag in de stage in Portugal doet Bart (die verbreekt voor de tweede keer zijn internetvrije periode) verslag van de belevenisssen tot nu toe op en rond het bekende baantje met de krappe bochten en lange rechte stukken in Falesia/Algarve.Lees verder »

The road to London (6)

Bert van Lith 11 april 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
The road to London (6)

 Afgelopen weekend waren op sportief gebied de Olympische spelen in het nieuws omdat de baanwielrenners helaas weinig succes hadden in hun poging om zich te plaatsen voor dit evenement. Wij gaan ondertussen gewoon verder met het plaatsen van onze ideeen tav de Spelen. Deze week geeft Kas van Veen zijn mening.Lees verder »

Brooks Cheering Board

bart 10 april 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Brooks Cheering Board

Op Losseveter.nl staat een leuk filmpje over Miranda’s marathonvoorbereiding. In haar laatste bijdrage voor de website van de Marathon Rotterdam heeft de atlete van Nijmegen Atletiek er al wat over verteld. Mooi item daarbij is het, uit Amerika overgewaaide, Cheering Board dat speciaal voor Miranda door sponsor Brooks is gemaakt. Uitprinten maar en op...Lees verder »

Paasuitslagen uit Utrecht en Barendrecht

Op Tweede Paasdag staan er flink wat lopen op de wedstrijdkalender. De meeste aandacht gaat uit naar de marathon in Utrecht. Op de halve afstand kwam Wesley van der Gouw in actie. Gebrand op revanche na het NK halve marathon, vielen maandag de weersomstandigheden niet mee. Een losse veter hielp ook niet bij het...Lees verder »

Weekenduitslagen: pr en podium

bart 2 april 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Weekenduitslagen: pr en podium

De eerste zondag van april leverde voor Karen Wijlaars een podiumplaats op bij de 5 km van de Drutenloop. Ze werd tweede op de 5 km achter haar oud trainingsgenootje Esther Albers en bleef maar net boven haar pr: 18.19 min. In Drunen dook Frans Giebels voor het eerst onder de grens van 1.20 uur op de halve marathon. In een...Lees verder »

Jelle verbetert pr op 10 km met precies 1 minuut

Bij de Parelloop in Brunssum rekende Jelle Kemper eindelijk af met zijn 10 kilometer syndroom. Na een aantal pogingen, die ongeacht de taktiek, steevast de mist in gingen kwam er op 1 april 31.40 op de klokken in de Limburgse plaats. Het lukte de PH-er net niet zijn clubgenoot Maikel van der Steen af...Lees verder »

Jeroen en Bert domineren halve marathon

Bert van Lith 1 april 2012 8 reacties, laat een reactie achter!
Jeroen en Bert domineren halve marathon

 Jeroen Engels en Bert van Lith hebben gisteren de halve marathon in Culemborg gedomineerd. Jeroen Engels won de wedstrijd bij de senioren in 1.16.32 en Bert werd eerste bij de masters in 1.16.34. Bert die de afgelopen 2 jaar twee keer aan zijn mensiscus geopereerd is had Jeroen gevraagd om mee te gaan naar zijn...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief