Archive for maart, 2012

Miranda’s marathonvoorbereiding 7

bart 30 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda’s marathonvoorbereiding 7

Afgelopen zondag liep Mirana een prima tijd op de 10 kilometer bij de Venloop. In haar dagboek op de website van de ABN AMRO Marathon Rotterdam vertelt ze over de overgang tussen Zuid-Afrika en Nederland. foto: www.erki.nl ‘Het is gezellig bij het ijsbad. De rugbyers laten altijd even zien hoe stoer ze wel niet...Lees verder »

The road to London (5)

Bert van Lith 28 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
The road to London (5)

Jos op ‘t Hoog is achter de computer gaan zitten en hij heeft ons zijn ideeen beschreven tav de Olympische Spelen. Hieronder kan je deel 5 lezen.Lees verder »

Wisselend succes bij Venloop

bart 26 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Onder stralende omstandigheden kende de Venloop wisselende resultaten voor de lopers uit de groep van Tonnie Dirks. Miranda Boonstra liep een uitstekende 10 kilometer in aanloop naar haar marathon in Rotterdam: 33.29 min. Kas van Veen liep een mooie 1.13.39 uur op een gecertificeerd halve marathon parcours.Lees verder »

Miranda’s marathonvoorbereiding 6

bart 22 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda’s marathonvoorbereiding 6

Miranda houdt speciaal voor de website van de Marathon Rotterdam een dagboek bij. In aflevering 6 vertelt ze over haar zwaarste trainingsweek tijdens de voorbereiding in Zuid-Afrika én over ‘lief liekies’. De bezoekers van TonnieDirks.nl hebben natuurlijk voldoende  kennis van het Afrikaans om te weten wat daarmee wordt bedoeld.Lees verder »

The road to London (4)

Bert van Lith 21 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
The road to London (4)

 Naast atletiek was al bekend dat hij ook een grote passie heeft voor wielrennen. In deel 4 van The road to London blijkt dat Jelle Kemper ook een duidelijke mening heeft over de Olympische spelen.Lees verder »

Ralph tweede in St. Anthonis

bart 19 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Op 17 maart liet Ralph van Houwelingen zien dat hij nog steeds prima in vorm is. De A-junior van Prins Hendrik liep in St. Anthonis een wegwedstrijdje over 5 kilometer. Een pr zat er dit keer net niet in, maar met zijn 17.01 min bleef hij er maar een seconde boven. De snelste loper...Lees verder »

Miranda’s marathonvoorbereiding 5

bart 15 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda’s marathonvoorbereiding 5

Miranda Boonstra (39) is al een tijdje in de running voor de limiet voor de Olympische spelen. Op zondag 15 april tijdens de 32ste ABN AMRO Marathon Rotterdam zal het moeten gebeuren: 2.27.24 is het doel. Miranda houdt speciaal voor de organisatie van de Marathon Rotterdam een dagboek bij. In aflevering 5 week vertelt ze...Lees verder »

The road to London (3)

Bert van Lith 14 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
The road to London (3)

 Hieronder deel 3 van The road to London. Ronald Weevers behoort tot de top van de masters op de middenlange afstand in Nederland. Uiteraard heeft hij diverse spelen meegemaakt. Hij geeft vandaag zijn visie.Lees verder »

Eerste plek voor Karen Wijlaars bij Karpencross

bart 12 maart 2012 2 reacties, laat een reactie achter!

Op zondag 11 maart 2012 stond voor mij (Karen) de Karpencross in Eindhoven op het programma. In plaats van het langere werk van de laatste tijd had ik voor het snellere werk op de korte cross van bijna 3 km gekozen. Het was een prachtige zonnige dag, dus een goed begin. Aan de start...Lees verder »

Miranda’s marathonvoorbereiding 4

bart 9 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Miranda Boonstra (39) is op zondag 15 april tijdens de 32ste ABN AMRO Marathon Rotterdam dé Nederlandse topper bij de vrouwen. De Nijmeegse atlete liep vorig jaar in Berlijn een persoonlijk record van 2.29.24. Op de Coolsingel wil ze zich kwalificeren voor de Olympische Spelen van Londen. Daarvoor moet ze een tijd lopen van...Lees verder »

Wie is wie…….44

bart 8 maart 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Wie is wie…….44

Deze keer is Ralph van Houwelingen aan de beurt om wat over zichzelf te vertellen in de ‘wie is wie’ rubriek. Zijn passie voor hardlopen is begonnen, toen Ralph af en toe met zijn vader mee ging hardlopen. Nog niet zo lang geleden is Ralph aangesloten bij de groep van Tonnie in Vught. Lees verder »

The road to London (2)

Bert van Lith 7 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!
The road to London (2)

 Vandaag de tweede editie van dit onderdeel op de site. Hieronder beschrijft Karin Vintges haar ideeen over de spelen. Nadat zij een aantal maanden vanwege studie in Rotterdam heeft getraind is zij sinds enkele weken weer helemaal terug in de groep van Tonnie Dirks. Ze is ook gelijk in de pen geklommen om haar ideeen...Lees verder »

Cross en indoor: de winter is voorbij

bart 6 maart 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Nu de winter bijna voorbij is (meteorologisch al het geval), konden de vrijwel laatste cross en indoor uitslagen afgelopen weekeinde genoteerd worden. In Best finishte Cor Datema als tweede master tijdens de Joe Mann bosloop, met 55 edities een echte klassieker. In Amersfoort was Wesley van der Gouw de Keniaan Biwot te snel af in de Bergcross. De...Lees verder »

Podiumplaatsen en pr’s in Moergestel

bart 4 maart 2012 4 reacties, laat een reactie achter!

Vandaag stond voor een aantal atleten de Rico Salvettiloop in Moergestel op het programma. Er werden 3 afstanden gelopen, 5, 10 en 15 kilometer op de weg. De start voor alledrie de afstanden was op hetzelfde tijdstip, dus de atleten Jos op ‘t Hoog, Kas van Veen, Frans Giebels en Karen Wijlaars konden op...Lees verder »

Neal Bouterse sterkste bij Kustcross

Neal Bouterse sterkste bij Kustcross

VLISSINGEN – Neal Bouterse (18) uit Middelburg heeft de Kustcross in Vlissingen op zijn naam geschreven. Bouterse liep bij de laatste wedstrijd van de Zeeuwse crosscompetitie 9,3 kilometer in 30.06′. Bij de dames (4 km) won Esther Vermue uit Lewedorp in 14.47′.  Bekijk onder dit bericht ook een video van de wedstrijd (red. )...Lees verder »

Miranda’s marathonvoorbereiding 3

Miranda Boonstra (39) is op zondag 15 april tijdens de 32ste ABN AMRO Marathon Rotterdam dé Nederlandse topper bij de vrouwen. De Nijmeegse atlete liep vorig jaar in Berlijn een persoonlijk record van 2.29.24. Op de Coolsingel wil ze zich kwalificeren voor de Olympische Spelen van Londen. Daarvoor moet ze een tijd lopen van...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief