Archive for februari, 2012

The road to London (1)

Bert van Lith 29 februari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
The road to London (1)

 Precies over 150 dagen worden de Olympische spelen in Londen geopend, dit moet op sportief gebied natuurlijk het hoogtepunt worden dit jaar. Via deze site willen we veel aandacht besteden aan de spelen en we hopen natuurlijk dat 1 van onze trainingsgenoten zich gaat plaatsen voor deelname op de marathon. Wekelijks willen we iemand laten...Lees verder »

Succesvol NK indoor met 3 medailles en NJR

bart 27 februari 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Succesvol NK indoor met 3 medailles en NJR

Nadat op zaterdag bij de 3000 meter door de pupillen van Tonnie Dirks al twee medailles werden binnen gesleept (Lotte Jacobs en Irene van Lieshout) en daarbij en passent het NJR op deze afstand werd aangescherpt, kon er op zondag door Anne van Es nog een bronzen medaille aan het totaal worden toegevoegd. De...Lees verder »

Breaking news: NK indoor

Bert van Lith 25 februari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

Deze winter lijkt Irene van Lieshout alles te kunnen maar het blijft uiteraard verrassend als ze uitkomt bij het NK indoor voor senioren op de 3000m en dan zowel haar eigen Nederlands record verbetert (9.34.66m) bij de meisjes A maar ook een 3e plaats weet te behalen. Maar ook de deze winter erg goed presterende Lotte Jacobs...Lees verder »

Miranda’s marathonvoorbereiding 2

Miranda’s marathonvoorbereiding 2

Deel 2 van Miranda’s dagboek is deze week verschenen op de site van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Time for a litte catch-up, zodat we in ieder geval hier de atlete van Nijmegen Atletiek kunnen bijbenen. Miranda Boonstra (39) is op zondag 15 april tijdens de 32ste ABN AMRO Marathon Rotterdam dé Nederlandse topper...Lees verder »

Wie is wie…..43

bart 23 februari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Wie is wie…..43

Hoewel veel atleten hem wel kennen als een echte ‘crosser’, stelt Gerwin van den Hurk zich deze keer in de ‘wie is wie’ aan jullie voor en komen jullie meer te weten over zijn andere bezigheden.Lees verder »

Miranda’s marathonvoorbereiding 1

bart 22 februari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Miranda’s marathonvoorbereiding 1

Speciaal voor de ABN AMRO Marathon Rotterdam houdt Miranda Boonstra een dagboek bij. De redactie van TonnieDirks.nl plaats steeds een deel van de dagboekpassage op deze site. Om alles te lezen wat de auteur van ‘Niet lullen, maar lopen’ over haar voorbereiding schrijft, moet je even surfen (jammer dat het nooit lopen op het...Lees verder »

Nieuwe master in de groep

bart 20 februari 2012 2 reacties, laat een reactie achter!

Sinds vorige week heeft de groep een nieuwe master in haar midden: geen nieuwe M40 of M50 loper, en zelfs geen M35, want daarvoor is Rick van Peeren nog iets te jong.Lees verder »

Snelle tijden bij de Kruikenloop

De carnavaleske Kruikenloop vindt al jaren op carnavalszaterdag plaats. De start, hoe kan het ook anders om 11.11 uur, voor de vererschillende afstanden vindt plaats. Daarna leidt het parcours door de bosrijke omgeving aan de westkant van Tilburg. Kas van Veen liep een prima 15 kilometer. De atleet van Prins Hendrik klokte 51.13 min....Lees verder »

Nederlands record voor Irene!

bart 12 februari 2012 4 reacties, laat een reactie achter!
Nederlands record voor Irene!

Het succes van de eerste dag van het NK indoor voor junioren werd onverminderd doorgezet op zondag. Irene van Lieshout zag haar inspanningen op de 3000 meter bekroond met een gouden medaille en een nieuw Nederlands record op deze afstand. De atlete in vorm liep een tijd van 9.37.95.Lees verder »

Karen loopt pr in Schoorl

Karen loopt pr in Schoorl

De Groet uit Schoorl run vond dit jaar plaats in winterse omstandigheden. De lage temperaturen weerhield Karen Wijlaars er niet van om haar pr op de 10 kilometer aan te scherpen. De atlete van Prins Hendrik klokte 38.18 min (38.13 netto) in het plaatsje aan de voet van de Noordhollandse duinen. foto’s: erki.nlLees verder »

Marlin wint goud bij NK indoor junioren

bart 11 februari 2012 3 reacties, laat een reactie achter!
Marlin wint goud bij NK indoor junioren

In een race naar haar hand won Marlin van Hal het goud op de 1500 meter in bij de NK junioren. De atlete van De Keien zag haar trainingsmaatje Julia van Velthoven ook op het podium verschijnen om het brons in ontvangst te nemen. Brons was er ook voor Rik van der Steen bij...Lees verder »

Irene wint Mastboscross en circuit

bart 5 februari 2012 4 reacties, laat een reactie achter!
Irene wint Mastboscross en circuit

Het prachtige crossseizoen van Irene van Lieshout werd bekroond met een overwinning tijdens de Mastboscross. De atlete van De Keien eiste ook de eindoverwinning in het nationale crosscircuit voor zich op. Zij was twee keer tweede en twee keer eerste tijdens de wedstrijden in Tilburg, Soest, Kerkrade en Breda. In winterse omstandigheden in Breda...Lees verder »

Michiel Otten in interview op losseveter.nl

bart 2 februari 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Michiel Otten in interview op losseveter.nl

Losseveter.nl heeft een uitgebreid interview met Michiel Otten op hun site geplaatst. De PH-er vertelt er over zijn beste prestaties, (hazen op) de marathon en zijn loopplannen voor het komende jaar. In 2012 staat de Kustmarathon groot op Michiel’s kalender, maar eerst zijn de pijlen gericht op de Groet uit Schoorl run op 12 februari a.s. Het...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief