Archive for januari, 2012

Michiel Otten tweede in Rijen

bart 30 januari 2012 4 reacties, laat een reactie achter!
Michiel Otten tweede in Rijen

Tilburger Michiel Otten toonde zich in Rijen weer van zijn beste kant, waar voor de 22e keer de Spiridoncross op het programma stond. Op het parcours van de NK Cross in 2008 en 2009 finishte Michiel Otten als tweede master, achter Nederlandse kampioen M35 Van Hest. Overall werd Michiel derde, op een minuut van...Lees verder »

Miranda Boonstra via Rotterdam naar Londen

bart 24 januari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Miranda Boonstra via Rotterdam naar Londen

Persbericht: Koen Raymaekers (31) en Miranda Boonstra (39) voeren op zondag 15 april het Nederlandse topveld aan tijdens de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Ze willen via de Coolsingel naar de Olympische Spelen van Londen. Om hun ambitie te verwezenlijken moeten ze finishen in respectievelijk 2.10.00 en 2.27.24. Raymaekers is met een persoonlijk record van...Lees verder »

Weekenduitslagen in Hannuit, Best, Oss en Hoornaar

bart 23 januari 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Behalve in Kerkrade waren nog op vele andere plaatsen atleten actief op zaterdag en zondag. Hieronder vind je een overzicht van enkele resultaten.Lees verder »

Juniores op het podium bij Abdijcross

Juniores op het podium bij Abdijcross

De derde wedstrijd in het Nationaal crosscircuit leverde weer een flink aantal podiumplaatsen op. B-juniore Fenna van Burg mocht het brons in ontvangst nemen, terwijl A-juniores Julia van Velthoven en Marlin van Hal de tweede en derde plek op het podium van hun wedstrijd innamen. update: interview Marlin foto: www.knfoto.nl Lees verder »

Wie is wie…….42

bart 18 januari 2012 3 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie…….42

Stefan Beumer is al zo’n 24 jaar bezig met atletiek. Deze middellange afstandsloper was tot 2006 behoorlijk fanatiek en gezien zijn goede prestaties was het niet onverdienstelijk. Momenteel staat het hardlopen op een lager pitje, maar hij is als trainer nog steeds nauw betrokken bij het hardlopen en de atleten.Lees verder »

Verjaardag!

Bert van Lith 16 januari 2012 0 reacties, laat een reactie achter!

Vandaag is er niemand jarigLees verder »

Jos op ‘t Hoog is Haarens Sportkampioen

bart 10 januari 2012 7 reacties, laat een reactie achter!
Jos op ‘t Hoog is Haarens Sportkampioen

Terwijl Jos op ‘t Hoog over het Egmondse strand liep, nam zijn zoon de honneurs waar in het Haarense gemeentehuis. Jos op ‘t Hoog werd er namelijk gehuldigd voor zijn zilveren NK marathon medaille en bronzen 10 km medaille in het afgelopen jaar. Omdat Jos liever zelf actief is dan op recepties rond te...Lees verder »

Standen crosscircuit

Op de website van de Atletiekunie vind je de actuele standen van het crosscircuit.Lees verder »

Supersnelle tijden in Egmond

bart 8 januari 2012 11 reacties, laat een reactie achter!
Supersnelle tijden in Egmond

De 40e editie in Egmond leverde in de eerste week van januari supersnelle tijden op. Door de noordwestenwind en prima strandcondities hoefde er in het eerste deel niet met de handrem gelopen te worden. Snelste PH-ers was Wesley van der Gouw met 1.08.31, maar Kas van Veen’s 1.12.54 sprong er qua tijden het meest...Lees verder »

Neal Bouterse tweede bij Wallenloop in Goes

Dynamica atleet Neal Bouterse was prima op dreef bij de Wallenloop in Goes. De afstand was lekker incourante 7560 meter grotendeels verhard met hier en daar heuvel en natuurlijk wind. Ook moest er veel ingehaald worden, omdat er nogal wat achterblijvers gedubbeld werden. Na een verstandige start kon Neal goed opkomen en hij kwam...Lees verder »

Robin Ruyter snel indoor

 Zaterdag 7 januari startte Robin Ruyter op een 800m indoor. Om dat enkele clubgenoten in de lappenmand zitten ging hij samen met zijn ouders op pad. Hij finishte in een keurige 2.01.41m en hoewel dit een goede tijd is was het helaas voor hem net geen nieuw PR.Lees verder »

Irene achtste in Edinburgh

bart 7 januari 2012 3 reacties, laat een reactie achter!

Bij de internationale wedstrijd Great Edinburgh cross country is Irene van Lieshout als 8e geëindigd in de juniorenrace. Winnares was de Europees kampioen Gorecka uit Groot-Brittannië. De atlete uit Schaijk was met haar 8e plaats de snelste juniore van het Europese team die 2 Britse en 5 Amerikaanse atleten voor moest laten gaan in...Lees verder »

Karen Wijlaars

bart 6 januari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!
Karen Wijlaars

Personalia: Geboren: 26 december 1977 Woonplaats: ‘s-Hertogenbosch Club: Prins Hendrik  Lees verder »

Joris Goossens

Personalia: Joris GoossensLees verder »

Wie is wie…..41

bart 4 januari 2012 2 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie…..41

In deze wie is wie stelt Bart van Aalst zich aan jullie voor. Deze atleet is al lange tijd fanatiek met hardlopen bezig, eerst alleen als atleet, maar inmiddels ook al even als trainer.  Lees verder »

Ladies on tour!

bart 3 januari 2012 1 reactie, laat een reactie achter!

Irene van Lieshout, Marlin van Hal en Julia van Velthoven maken op 7 januari deel uit van het Europese junioren team tijdens de Great Edinburgh XC!Lees verder »

Irene van Lieshout eerste bij Sylvestercross

bart 2 januari 2012 3 reacties, laat een reactie achter!
Irene van Lieshout eerste bij Sylvestercross

Tijdens de traditionele afsluiting van het atletiekjaar won Irene van Lieshout verrassend de Sylvestercross. De atlete van De Keien was veruit de sterkste in de Soesterduinen. Zij werd op het podium geflankeerd door clubgenote Marlin van Hal op plaats 3. Fenna van Burg en Anne van Es mocht ook het podium beklimmen om de...Lees verder »

PR voor Kas in Hilvarenbeek

Kas van Veen sloot 2011 in stijl af met een pr op de 10 kilometer. De atleet van Prins Hendrik liep tijdens de traditionele Oudejaarsloop in Hilvarenbeek naar een 33.23 min. Hij finishte als derde bij de senioren achter Van Damme en Karanu. Ook Jos op ‘t Hoog was van de partij in Hilvarenbeek. Hij...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief