Archive for september, 2011

Wie is wie …. 36

bart 28 september 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie …. 36

De 30-jarige Kas van Veen is een levensgenieter die zo’n 5 jaar geleden is begonnen met hardlopen. Pas sinds november 2010 heeft hij besloten het hardlopen wat serieuzer op te pakken, is hij lid geworden van Prins Hendrik en traint hij bij Tonnie Dirks. Hij stelt zich nu aan jullie voor.   Lees verder »

Anton Beks Bokaal

Anton Beks Bokaal

De ene atleet heeft zich voorbereid via een Marathon een ander koos voor de Meierijloop in Vught maar de conclusie is duidelijk  er wordt flink uitgekeken naar de strijd om de Anton Beks Bokaal. Komende zaterdag 1 oktober om 1615 uur brandt de strijd los. Inmiddels liggen de kledingstukken voor de eerste drie binnenkomers ook...Lees verder »

LEGENDARISCH: 2.29.23 voor Miranda Boonstra!

bart 25 september 2011 8 reacties, laat een reactie achter!
LEGENDARISCH: 2.29.23 voor Miranda Boonstra!

Bij de marathon in Berlijn heeft Miranda Boonstra de magische grens van 2.30 uur verbroken. De atlete van Nijmegen Atletiek finishte op een 10e plaats met een supertijd van 2.29.23. Halverwege stond er 1.14.58 op de klokken, maar toen kon Miranda nog versnellen. In de slotfase stokte het tempo ietsje, maar nog altijd bleef ze...Lees verder »

#Pietersploeg wint en promoveert

bart 19 september 2011 5 reacties, laat een reactie achter!
#Pietersploeg wint en promoveert

De volgers van sociale media bij Prins Hendrik konden er zondag 18 september niet omheen. De tweede mannenploeg met onder leiding van Pieter van der Heijden won de promotiewedstrijd in Weert met overmacht en dat werd en masse gedeeld via o.a. Twitter (volg jij @tonniedirks al voor updates op deze site?) met de volgers....Lees verder »

Anton Beks nieuws 3

Inmiddels zijn de prijzen voor de Anton Beks Bokaal bekend. Via een bedrijf hebben we 3 outfits kunnen regelen. Schrijf je in om kans te maken op deze unieke prijzen.Lees verder »

Maikel van der Steen wint in Deurne

Maikel van der Steen wint in Deurne

In zijn woonplaats Deurne heeft Maikel van der Steen de 10 kilometer wedstrijd van de Groene Campus halve marathon gewonnen. De A-junior kende een aardige tegenstand tijdens de race en daardoor moest hij een aardig tempo aan de dag leggen. Niettemin bereikte Maikel zegevierend de finish met een tijd van 32.17 min.Lees verder »

Missie volbracht!

Waar ik na de twintigkamp in Lisse toch nog redelijk fris de trap op en af liep, is het nu strompelen tot en met. Maar ik heb het er graag voor over: na een lood- en loodzware tweede dag is het dan toch gelukt. De magische barrière van 10.000 punten is geslecht! Ik zal...Lees verder »

Wesley van der Gouw loopt 49.12 op 10 mijl

Bij de Dam tot Damloop heeft Wesley van der Gouw weer getoond dat hij een enorme progressie heeft geboekt in het afgelopen jaar. In september 2008 liep de Waalwijk 56.14 bij de Tilburg Ten Miles en dat was zijn eerste echte loopwedstrijd ooit. Jaar na jaar gaat het sneller en nu drie jaar later finishte...Lees verder »

Anton Beks Bokaal nieuws 2

Bert van Lith 14 september 2011 1 reactie, laat een reactie achter!

Binnenkort meer nieuws over de prijzen die te winnen zijn. mooie prijzen voor de nummers 1 – 2 – 3!Lees verder »

Jeroen Engels snel in Hilversum

Jeroen Engels snel in Hilversum

 Afgelopen weekend liep Jeroen Engels in Hilversum een sterke 800m. Hoewel de weersomstandigheden niet ideaal waren was zijn prestatie wel gewoon goed.Lees verder »

Sterke optredens in mastersfinale

Sterke optredens in mastersfinale

Afgelopen zondag werd door de masters van Prins Hendrik deelgenomen aan de masters competitiefinale in Zevenbergen. Natuurlijk bleken de atleten van Tonnie Dirks een klasse apart zij zorgden zoals gewoonlijk weer voor veel punten. De masters behaalde een goede 3e plaats.Lees verder »

Wie is wie …… 35

Wie is wie …… 35

In deze ‘wie is wie’ stelt Stefan van Thiel zich aan jullie voor. Deze triathleet komt uit het mooie Brabantse dorp Zeeland. Hij heeft onlangs zijn studie werktuigbouwkunde afgerond. Al op jonge leeftijd ging hij met zijn vader mee fietsen en hardlopen. Dit vond hij toen al erg leuk. Hij wist dus al vroeg...Lees verder »

Strijd om Anton Beks bokaal is terug

Bert van Lith 8 september 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Strijd om Anton Beks bokaal is terug

Enkele keren is de strijd om de Anton Beks Bokaal niet doorgegaan maar dit jaar is hij weer helemaal terug. Alle atleten die trainen op schema’s van Annet (AN) en Tonnie (TON) worden uitgenodigd om hier aan mee te doen. Hieronder vind je de informatie over wanneer en waar hij gaat plaatsvinden. Natuurlijk wil je de beker...Lees verder »

wie is wie 34

bart 7 september 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
wie is wie 34

Deze jonge atleet woont in Tilburg en is als 6-jarig meisje bij Attilla in Tilburg begonnen met atletiek. Vanaf haar 12e heeft ze zich toegelegd op het hardlopen. Sinds een jaar traint ze in Vught bij Tonnie. De 1500 meter is haar favoriete afstand. Julia van Velthoven stelt zicht ditmaal aan jullie voor.Lees verder »

Goud voor Miranda en Irene bij NK 10 km

bart 5 september 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
Goud voor Miranda en Irene bij NK 10 km

Een uitermate succesvol ASCIS NK 10 km in Tilburg voor de pupillen van Tonnie Dirks. Miranda Boonstra en Irene van Lieshout wonnen goud, Noël Keijsers pakte het zilver en Jos op ’t Hoog veroverde het brons bij het NK in de Tilburgse binnenstad. Ook andere atleten lieten van zich spreken.  foto: www.knfoto.nlLees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief