Archive for juli, 2011

NK zilver voor Miranda en Anne

bart 31 juli 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
NK zilver voor Miranda en Anne

Bij de NK atletiek in Amsterdam hebben Miranda Boonstra en Anne van Es beiden zilver behaald op respectievelijk de 5000 meter en de 1500 meter. Ook de junioren uit de groep van Tonnie en Annet lieten goede resultaten noteren bij het kampioenschap in het Olympisch stadion. foto’s: erki.nlLees verder »

Wie is Wie…..31

bart 26 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is Wie…..31

Deze keer vertelt Anne van Es wat over zichzelf in de rubriek ‘wie is wie’.  Omdat zij jarenlang een fanatieke atleet is geweest op de 800 meter, kennen de meesten haar als een goede 800 meter loopster.  Anne heeft zich echter inmiddels toegelegd op de 1500 meter en is op deze afstand minstens zo...Lees verder »

[EJK] Vijf is 1 km te lang voor Marlin

bart 24 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[EJK] Vijf is 1 km te lang voor Marlin

#Tallinn2011 Het EJK is op zondag geēindigd. Op de slotdag kwam het tweede nummer voor Marlin van Hal aan bod. Zij startte op de 5000 meter. Na een vrij koele ochtend door regenbuien steeg het kwik in de namiddag tot de gebruikelijk hoogte van bijna 30 graden Celsius. Wederom geen ideale omstandigheden voor een...Lees verder »

[EJK] Marlin 6e, Maikel 9e van Europa

bart 23 juli 2011 8 reacties, laat een reactie achter!
[EJK] Marlin 6e, Maikel 9e van Europa

#Tallinn2011 Marlin van Hal en Maikel van der Steen hebben uitstekende prestaties neergezet bij de EK voor junioren in Tallinn. Marlin eindigde als 6e in 9.42.53 en Maikel liep 14.56.00 voor plaats 9. De omstandigheden in het Kadrioru stadion waren extreem te noemen. De temperatuur tijdens Marlin’s race was 25 graden met 73% luchtvochtigheid,...Lees verder »

Julia duikt onder 10 minuten grens

Bij de 2e trackmeeting in Wageningen heeft Julia van Velthoven een uitstekende 3000 meter gelopen. De atlete van Attila finishte na 9.54.89 en komt daarmee hoog op de ranglijsten van B-juniores te staan. Met behulp van gangmaker Lukas van der Storm kon een prima tempo worden gelopen, dat resulteerde in dit nieuwe persoonlijke record.Lees verder »

[EJK] M-side meets champions

bart 22 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[EJK] M-side meets champions

#Tallinn2011 Op de tweede dag vielen er in het oranjekamp drie medailles te vieren: goud, zilver en brons (lees hierover meer op www.atletiekunie.nl door Wilmar Kortleever). Tonnie en Bart kregen versterking in de support door de aankomst van Michiel Otten en Jeroen Raijmakers. Daardoor kon ereen heuse M-side gevormd worden voor Maikel en Marlin....Lees verder »

[EJK] Het toernooi is begonnen

[EJK] Het toernooi is begonnen

#Tallinn2011 Op donderdag is het toernooi begonnen. Omdat Marlin’s series zijn geschrapt valt er op sportief vlak niet veel te melden. Tonnie en Bart hebben de dag voornamelijk in het erge warme stadion doorgebracht. foto: erki.nlLees verder »

[EJK] Stadionverkenning

bart 20 juli 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
[EJK] Stadionverkenning

#Tallinn2011 Vandaag konden de atleten voor het eerst het stadion in het Kadriorg park verkennen. Op de knalharde, gloednieuwe baan was het een drukte van belang, met veel atleten die van de gelegenheid gebruik maakten om de accommodatie te testen. Maikel en Marlin bekeken eerst de belangrijke zaken als de callroom voordat zij in...Lees verder »

[EJK] Hoe volgen thuisblijvers EJK?

[EJK] Hoe volgen thuisblijvers EJK?

#Tallinn2011 Ook voor thuisblijvers is de EJK in Tallinn prima te volgen. TonnieDirks.nl zet een aantal mogelijk op een rijtje om uptodate te blijven van de actie in Tallinn.Lees verder »

[EJK] De laatste baantraining

bart 19 juli 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
[EJK] De laatste baantraining

#Tallinn2011 Vanmiddag hebben Marlin en Maikel de laatste baantraining voor het begin van het toernooi gedaan. Hoewel de dag regenachtig begon, konden de pupillen van Tonnie Dirks hun training in prima, wat warme, omstandigheden volbrengen. De plaats van de training was de Duitse school van Tallinn, in het bezit van een 330 meter baantje...Lees verder »

[EJK] Tallinn, here we are!

bart 18 juli 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
[EJK] Tallinn, here we are!

#Tallinn2011 Alle atleten zijn aangekomen in de Estse hoofdstad. Atleten Marlin en Maikele vlogen met de Nederlandse ploeg vanaf Amsterdam naar Tallinn. Bart ging via Weeze naar Estland. In Duitsland troef hij zowaar ook nog enkele atleten die hun polsstokken makkelijker kwijt konden bij Ryanair dan bij de Amsterdamse vliegmaatschappij.Lees verder »

[EJK] Illustere namen gingen hen voor.

[EJK] Illustere namen gingen hen voor.

#Tallinn2011 De pupillen van Tonnie Dirks Maikel van der Steen en Marlin van Hal zijn de enige atleten uit Nederland die in actie komen op de langere afstanden, samen met nog 3 atleten op de 800 en 1500 meter. In de geschiedenis van de EJK zijn er niet veel atleten geweest die in het...Lees verder »

Kleine afvaardiging in Heusden

bart 17 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Kleine afvaardiging in Heusden

De Nacht van de Atletiek kende dit jaar slechte enkele deelnemers van PH. Onder matige omstandigheden, met veel regen en ook een vervelende wind waren het de dames op de middenafstanden die de eer hoog hielden. foto: knfoto.nlLees verder »

[EJK] Maikel en Marlin naar Tallinn

bart 15 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

#Tallinn2011 De komende week zal TonnieDirks.nl verslag doen van de EK voor junioren in Tallinn. In de slipstream van Maikel van der Steen en Marlin van Hal reizen trainer/coach Tonnie Dirks en supporters Michiel Otten en Bart van Aalst naar de Estse hoofdstad.  Op TonnieDirks.nl zullen regelmatig updates verschijnen over de pupillen van Tonnie...Lees verder »

Marjon de Kok tweede in Voorthuizen

Op woensdagavond liep Marjon de Kok de sterk bezette 10 km wedstrijd in het Gelderse Voorthuizen. De atlete van Prins Hendrik werd er tweede master en liep een prima 38.12. Lees hieronder haar verslag.Lees verder »

Lotte jacobs naar Brooks

Bert van Lith 14 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Lotte jacobs naar Brooks

Sinds enkele jaren worden enkele atleten die op schema’s trainen van Tonnie Dirks gesponsord door Brooks. Recent is Brooks ook gestart met de sponsoring van Lotte Jacobs, ook zij zal vanaf nu in de mooie kleding van Brooks de strijd op de atletiekbaan aangaan. Zowel Brooks als Lotte feliciteren we graag met deze samenwerking.Lees verder »

Wie is Wie……30

Wie is Wie……30

De 17e jarige Irene van Lieshout stelt zich ditmaal voor aan jullie. Deze doorzetter is in 2005 lid geworden bij De Keien in Uden en is niet veel later, in 2006, bij Tonnie gaan trainen. Zij hoopt nog lang plezier te blijven houden in het hardlopen.  Lees verder »

Kermisloop Heerle prooi voor Bart van Aalst

bart 11 juli 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

ATLETIEK – Hoewel hij dit seizoen vaak sneller heeft gelopen op de 10 kilometer schreef Bart van Aalst (Prins Hendrik) zaterdagavond overtuigend de Kermisloop Heerle op zijn naam. bron: bndestem.nl (met foto)Lees verder »

[3athlon] Stefan 18e bij ETU cup Holten

[3athlon] Stefan 18e bij ETU cup Holten

Vorig jaar werd Stefan van Thiel verrassend Nederlands kampioen in Holten. Het lukte hem dit jaar niet om (elders) zijn titel te verdedigen, maar de Zeelander stond wel weer aan de start bij de wedstrijd die hem in een klap een bekende triatleet maakte. Bij de ETU cup in Holten werd Stefan 18e.Lees verder »

8 medailles bij NK junioren!

bart 10 juli 2011 4 reacties, laat een reactie achter!
8 medailles bij NK junioren!

Een uiterst succesvol weekend bij het NK junioren. De pupillen van Tonnie Dirks wisten maar liefst 8 medailles te halen, waarvan 1x goud, 2x zilver en 5x brons. Tijdens de driedaagse wedstrijd in Alphen aan den Rijn was het elke dag prijs en mocht er iemand het podium beklimmen. Alle foto’s erki.nl (onder speciale...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief