Archive for juni, 2011

Wie is wie…….28

Bert van Lith 29 juni 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

En weer is Karen Wijlaars er in geslaagd om een nieuwe Wie is Wie samen te stellen. Deze keer is Lukas Duvekot, een jeugdige atleet uit de groep van Tonnie, degene die zich voorstelt. Op tainingen en tijdens wedstrijden wordt hij begeleid door Stefan Beumer.Lees verder »

Pietersploeg tweede van Nederland

bart 27 juni 2011 1 reactie, laat een reactie achter!

De tweede mannenploeg is in de 3e divsie van de competitie als tweede geëindigd. Daarmee kunnen ze in september promotie afdwingen naar de 2e divsie, waarin de tweede vrouwenploeg van Prins Hendrik acteert. Met name de brede bezetting in het team van Pieter van der Heijden zorgt ervoor dat de mannen in het najaar...Lees verder »

4.36.35 voor Julia van Velthoven

bart 25 juni 2011 1 reactie, laat een reactie achter!

Bij de EAP-meeting in Nijvel (België) heeft Julia van Velthoven haar beste seizoenstijd gelopen op de 1500 meter. De atlete van Attila kwam tot 4.36.35 en was daarmee 4 seconden sneller dan bij haar eerste wedstrijd, vorige week in Roosendaal.Lees verder »

Snelle tijden bij Trackmeeting Utrecht

Snelle tijden bij Trackmeeting Utrecht

Met  een razendsnelle 3.000 meter nam Marlin van Hal vrijdag in Utrecht revanche voor haar race bij de Harry Schulting Games. Waar ze in Vught maar net onder de limiet van 9.43 liep, haalde ze nu uit met een toptijd van 9.32,94. Daarmee komt Marlin met stip binnen in de top 10 aller tijden in...Lees verder »

Maikel en Marlin naar EJK

bart 20 juni 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

Maikel en Marlin hebben zich geplaatst voor het EJK in Tallinn. Meer over dit toernooi lees je op: http://www.tallinn2011.org/enLees verder »

Weer veel medailles op NK masters

 Zoals gebruikelijk konden de lopers van Prins Hendrik weer met flink wat medailles huiswaarts keren van het NK masters. De atletiekbaan van Haagatletiek, vlakbij zee, was dit weekend het toneel van de NK masters. De harde wind zorgde voor zware omstandigheden, maar dat belette Ronald Weevers er niet van om zijn zoveelste gouden medaille...Lees verder »

A-competitie en weekenduitslagen

Op een koude en natte zondagmiddag stond in Best de A-competitie op het programma. Voor de lopers een niet al te inspirerende omgeving om tot de nodige punten voor de competitieploegen van Prins Hendrik te komen. De tegenstand in Best was wisselend te nemen. Op de 800 meter hield Robin Ruyter nipt clubgenoot Richard...Lees verder »

Goede 1500’s bij Running Center Classic

bart 18 juni 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
Goede 1500’s bij Running Center Classic

Het Red Band sportpark in Roosendaal was op vrijdagavond 17 juni voor de derde maal het toneel voor de Running Center Classic. Door de Atletiekunie was deze wedstrijd (net als de HSG) aangemerkt als kwalificatiewedstrijd voor de jeugdtoernooien deze zomer. Hierdoor was er een prima opkomst onder de junioren op de 1500 meter. foto:...Lees verder »

Pinksterweekend uitslagen

bart 16 juni 2011 2 reacties, laat een reactie achter!

Beter laat dan nooit, maar hierbij nog een kort overzicht van de verschillende wedstrijden in het Pinksterweekeinde. Wadie Moussaoui liep een nieuw pr op de 3000 meter in Hulst. De atleet uit Weert liep met kilometer van 3.00, 3.05 en 3.03 naar 8.08.66. Ook in Tilburg stonden verschillende pupillen van Tonnie en Annet aan...Lees verder »

[3athlon] Stefan vijfde op NK

Titelverdediger Stefan van Thiel kwam afgelopen weekend niet verder dan een vijfde plaats op de NK triathlon in Amsterdam. Vorig jaar won de atleet uit Zeeland nog verrassend, maar hij kon deze stunt dit jaar niet herhalen.Lees verder »

Limieten voor Maikel en Marlin

Limieten voor Maikel en Marlin

Het loopgala van Tartlétos in Wageningen zorgde op woensdagavond weer voor goede prestaties. Op de 5000 meter behaalden Maikel van der Steen en Marlin van Hal de EJK-limiet. Noël Keijsers won de eerste Jan Roos memorial 3000 meter steeple. foto’s: www.knfoto.nlLees verder »

Wie is wie….(27)?

Bert van Lith 15 juni 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

 Hierbij weer een nieuwe Wie is Wie. Karin Vintgens traint sinds 2010 bij Tonnie en Annet. Hierbij maken we kennis met haar.Lees verder »

Zilver en brons voor PH-ploegen

Zilver en brons voor PH-ploegen

Na wisselende jaren van strijd voor promotie of tegen degratie stonden beide ploegen Prins Hendrik op het podium bij de NK teams in het FBK stadion. Beide ploegen konden aantreden in nagenoeg de sterkste opstellingen. Dit resulteerde in brons voor de vrouwen uit Vught en zelfs zilver voor de gepromoveerde mannen. foto’s: www.erki.nlLees verder »

Milan wint bij Rondje Rijen

Milan wint  bij Rondje Rijen

Milan Stawicki was nog niet fit genoeg voor een 3000 tijdens de Harry Schulting Games. Maar een veredelde training tijdens de 5 kilometer-wedstrijd over het gecertificeerde parcours van Rondje Rijen leek wel een goed idee. Het moest een voorzichtige mix van duurloop en fartlek worden. Helaas ging het kwik in Rijen naar een temperatuur van...Lees verder »

EJK-limiet voor Marlin van Hal 9.42.77

EJK-limiet voor Marlin van Hal 9.42.77

De Harry Schulting Games zijn ook dit jaar weer geslaagd in hun opzet om een podium te bieden voor de Vughtse atleten en de jeugdige atleten een goede mogelijkheid te bieden voor kwafilicatie voor de jeugdtoernooien. Op de 3000 meter werd Marlin van Hal tweede met een tijd van 9.42.77 en daarmee kwalificeerde de...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief