Archive for mei, 2011

[3athlon] Stefan niet top bij ITU W-cup Brasschaat

Op zondag 29 mei 2011 startte Stefan van Thiel bij de ITU Worldcup wedstrijd in Brasschaat België. Bij deze topwedstrijd ondervond de triatleet uit Zeeland al snel problemen met zijn ademhaling waardoor een goede klassering al snel vervloog. Hij finishte uiteindelijk als 56e.Lees verder »

Jeroen Engels opent 1500 seizoen met 4.03.57

De tweede wedstrijd van de Utrechtse trackmeetings kende flink wat pupillen van Tonnie en Annet aan de start. Jeroen Engels liep zijn eerste 1500 van het jaar en ook op de 400 meter lieten de dames van PH van zich spreken. Lees verder »

Nijmegen Global Athletics zonder hoogtepunten

Nijmegen Global Athletics zonder hoogtepunten

Aan de vooravond van de FBK-games verzamelt de Nederlandse atletiek zich in Nijmegen voor de Global Athletics meeting. Met goede bezetting op de loopnummers geven de atleten van Tonnie en Annet natuurlijk ook acte de presence.Lees verder »

Groot nieuws over Julia van Velthoven

Groot nieuws over Julia van Velthoven

Zoals beloofd verschijnt er vandaag groot nieuws over Julia van Velthoven op deze site.Lees verder »

Wie is wie (26)

Wie is wie (26)

Deze keer stelt Gijs Kemper zich voor in deel 26 van Wie is Wie? Sinds enkele jaren is hij lid bij Prins Hendrik en hij is vooral een atleet op de korte afstanden.Lees verder »

Neal Bouterse kampioen van Zeeland

In Hulst stond het Zeeuws kampioenschap op de 1500 meter op het programma. Neal Bouterse (AV ’56) won in het Zeeuws-vlaamse de titel op de metrische mijl  met een tijd van 4.13.6.Lees verder »

Kampioenenhuldiging Prins Hendrik 2011

Kampioenenhuldiging Prins Hendrik 2011

Op maandagavond 23 mei was tijdens de Algemene ledenvergadering van Prins Hendrik in Vught tevens de huldiging van de kampioenen van het voorgaande jaar. Tonniedirks.nl was er uiteraard bij en zag Chantal, Anne en Juanee bloemen overhandigd krijgen van de voorzitter van het atletiekbestuur Frans Kortbeek.Lees verder »

[3athlon] Stefan wint, Carlo naar Hawaï

[3athlon] Stefan wint, Carlo naar Hawaï

Een nieuw onderdeel op tonniedirks.nl dat met enige regelmaat voorbij zal komen op deze website is 3athlon met nieuws over de multi-sporters in de groep.Lees verder »

Marlin van Hal 4.28 en Juanee Cilliers 2.05.16

De pupillen van Tonnie en Annet zijn op verschillende plaatsen actief, onder andere in Wageningen, Hoorn en Oud-Beijerland (voor de B-competitie).  Opvallend in de uitslagen zijn de prestaties van Marlin van Hal die haar pr o pde 1500 ruim verbeterde en de ranglijst bij de MA aanvoert. Ook Juanee Cilliers is weer in het...Lees verder »

33.50 voor Bart van Aalst

Na een niet geslaagde rentree op de atletiekbaan in Gemert liep Bart van Aalst op woensdagavond in Oudenbosch opnieuw een wedstrijd. Bij de Pagnevaartloop bereikte hij dit keer wel de finish, in een tijd van 33.50 min.Lees verder »

Miranda wint Marikenloop, Anne tweede in Lisse

Miranda wint Marikenloop, Anne tweede in Lisse

Met competitiewedstrijden in Zeeuws-Vlaanderen en Sittard, het baancircuit en enkele wegwedstrijden was het weer een druk weekend. De pupillen van Tonnie en Annet stond uiteraard weer enkele keren op het podium of lieten zich van hun beste kant zien. Hieronder een overzicht van de uitslagen van het afgelopen weekend.Lees verder »

Uitnodiging voor Harry Schulting Games

Beste atleten en coaches, Zoals bij jullie bekend is, vind op donderdag 2 juni 2011 (hemelvaartsdag) de Harry Schulting Games plaats. Voor meisjes A en B en jongens B is bij deze wedstrijd de 3000 meter aangewezen als kwalificatiewedstrijd voor de EJOF en de EJK. Naast een gratis deelname mogelijkheid op de 3000 meter...Lees verder »

De 25ste Wie is Wie!

Bert van Lith 11 mei 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
De 25ste Wie is Wie!

Dit is de 25ste Wie is wie. En zoals reeds aangekondigd zijn het maar liefst 3 personen die zich voorstellen. Sinds de geboorte van hun dochter Moon 2 jaar geleden zien we de sportieve traithleten Richard en Simone niet zo vaak meer in Vught. Desondanks zijn zij allebei nog volop bezig met trainen en...Lees verder »

PH-ploegen op kop

PH-ploegen op kop

De tweede dames en heren ploegen van Prins Hendrik staan op kop in hun poules bij respectievelijke de 2e en de 3e divisie. Ook de atleten van De Keien zorgden voor de nodige punten bij de eerste competitieronden in o.a. Spijkenisse en Gemert.Lees verder »

Derde bericht uit Portugal

Derde bericht uit Portugal

Lukas van der Storm bericht opnieuw uit Zuid-Europa en gaat in op de cliffhanger uit zijn vorige bericht. Wie is toch die man, die onze trainingsmaatjes weer op de rit krijgt?Lees verder »

Laura en Fenna op zonnige stage!

Laura en Fenna op zonnige stage!

De atleten die niet naar Portugal zijn gegaan voor hun stage, maar lekker in Nederland zijn gebleven, zijn nog lang niet op de helft van hun stage in het zonovergoten Soest. Op de Utrechtse heuvelrug bivakkeren Laura Rijvers en Fenna van Burg in het gezelschap van het First Running Team. Terwijl in Portugal enkele...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief