Archive for maart, 2011

Grote delegatie naar Parelloop

Bert van Lith 31 maart 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
Grote delegatie naar Parelloop

 Er zal komende zondag een grote delegatie uit de groep van Tonnie en Annet aan de start staan bij de Parelloop in Brunssum. Naast deze wedstrijd staat ook de eerste baanwedstrijd op het programma bij Prins Hendrik.Lees verder »

Wie is wie ……23!

Bert van Lith 30 maart 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
ronald bassa

 Ditmaal vertelt Ronald Bassa wat over zichzelf. Ronald zien we de laatste tijd wat minder op de baan vanwege de drukte op zijn werk en zijn ´jonge´ gezin. Dit neemt niet weg dat hij nog steeds veel plezier heeft in het hardlopen en hoopt binnenkort weer met regelmaat te kunnen trainen voor goede prestaties...Lees verder »

PR op hoogte voor Juanee Cilliers

bart 28 maart 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
PR op hoogte voor Juanee Cilliers

Op 26 maart behaalde Juanee Cilliers een derde plaats bij Interprovinciale wedstrijden in Germiston in Zuid-Afrika. De atlete van Prins Hendrik deed dat in een prima tijd van 2.06.88. Dit was voor haar de snelste tijd ooit voor een wedstrijd op hoogte. Germiston, dat in de buurt ligt van Johannesburg, bevindt zich op meer dan...Lees verder »

Zon spelbreker in Venlo

bart 27 maart 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
Zon spelbreker in Venlo

De prachtige lentedag in Venlo betekende voor de lopers dat de temperatuur tijdens de wedstrijd steeds hoger werd. Dat had tot gevolg dat gaandeweg de gewenste snelle tijden voor de pupillen van Tonnie uit zicht ging. Snelste atleet uit groep van Tonnie was Wesley van der Gouw met 1.07.36. Miranda Boonstra werd 8e vrouw...Lees verder »

Gerwin van den Hurk snelste in Rondje NL

Gerwin van den Hurk snelste in Rondje NL

Op zondag 27 maart was Gerwin van den Hurk oppermachtig bij het Rondje NL. Hij legde de wedstrijdafstand van 10 kilometer af in 32.32 min. Gerwin’s voorsprong op de nummer twee in Arnhem was bijna 2.30 min.Lees verder »

[B2B-25] In training zelfs kampioen worden

bart 24 maart 2011 4 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-25] In training zelfs kampioen worden

Het laatste trainingsblok naar de Boston Marathon is begonnen. De komende weken zullen omvang en de intensiteit van de training groeien, zodat ik op 18 april in topvorm aan de start sta. In deze eerste week kreeg ik op dinsdag de langste baantraining tot nu toe voor mijn kiezen en op woensdag stond er...Lees verder »

Wie is wie…….22!

Bert van Lith 21 maart 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

nk junioren In deze ‘wie is wie’ leren we Nandy Kitslaar beter kennen. Zij is al op jonge leeftijd – naar het voorbeeld van haar vader – bij Prins Hendrik begonnen met atletiek en heeft er nog steeds veel plezier in. Als korte afstandsloper is zij zo’n anderhalf jaar geleden in de groep van...Lees verder »

Neal Bouterse naar 3e plaats in Sluis

Neal Bouterse naar 3e plaats in Sluis

Neal Bouterse, 1e jaars A-junior en lid van het regiotalententeam van Tonnie maar daarnaast een atleet die al een aantal jaren volledig op de schema’s van Tonnie traint, behaalde afgelopen zondag een prima 3e plaats in de ‘Vijf van Sluis’. De ‘Vijf van Sluis’ is een onderdeel van de Zwinstedenloop die gehouden wordt in...Lees verder »

Bert van Lith strandt in halve finale

Bert van Lith 19 maart 2011 5 reacties, laat een reactie achter!
Bert van Lith strandt in halve finale

 Bert van Lith is in de halve finales gestrand tijdens het Europese kampioenschap voor masters te Gent. Zijn start was iets te rustig en hij kwam als laatste uit de tweede bocht, vanaf dit punt (150m) zette hij aan en haalde vervolgens nog de 2 Russische deelnemers en de Franse deelnemer in. De andere twee...Lees verder »

Pech voor Ronald Weevers in finale!

Bert van Lith 17 maart 2011 9 reacties, laat een reactie achter!
Pech voor Ronald Weevers in finale!

Ronald Weevers kwam vrijdagavond uit in de finale op de 800m voor masters. Hij werd vanwege zijn indoortijd van dit jaar en vanwege zijn prestaties tijdens de series en halve finale gezien als een kanshebber voor een medaille. Het werd een zeer onrustige race waarin Ronald al vrij snel door een medeloper geraakt werd met...Lees verder »

[B2B-33] And the number is…

bart 15 maart 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
[B2B-33] And the number is…

Daags na de CPC loop in Den Haag heeft organisatie van de Boston Marathon de startnummers uitgegeven. Op 18 april loop ik met nummer 316 op mijn groene shirt naar Boylston street in Boston. En die 26.2 mijl zie ik met volle vertrouwen tegemoet na mijn optreden in de CPC. Daar lukte het me...Lees verder »

EK Masters

test 14 maart 2011 7 reacties, laat een reactie achter!
EK deelname

Vanaf donderdag zullen Ronald Weevers en Bert van Lith deelnemen aan de EK voor Masters te Gent. Ronald zal uitkomen op de 800m bij de mannen 40+, zijn serie wordt gelopen op donderdag 17 maart om 8 uur en er staan 51 deelnemers ingeschreven. De halve finale en finale worden gelopen op vrijdag. Bert zal...Lees verder »

Bart van Aalst loopt tweede tijd ooit bij CPC

De City-Pier-City loop in Den Haag leverde Bart van Aalst zijn tweede tijd ooit op de halve marathon op. In de hofstad liep hij 1.11.20 en werd daarmee 45e senior. Slechts in 2007 was hij sneller dan op 13 maart. Michiel Otten zat vlak voor Bart van Aalst en liep 1.11.10. Marlies Overbeeke was...Lees verder »

De laatste keer?

Bert van Lith 11 maart 2011 1 reactie, laat een reactie achter!

Hij is echt pas 50 geworden “onze Tonnie” dus moeten we met al de aandacht maar eens stoppen. Maar er is wel heel veel vraag gekomen naar het recept van de Russische pudding van Michael van der Steen. De redactie van www.tonniedirks.nl kan niet bekend maken wat er voor het recept betaald is maar...Lees verder »

Krachttraining

Bert van Lith 10 maart 2011 2 reacties, laat een reactie achter!

 Vorige week werd Bert van Lith 3e op het NK voor masters op de 400m in Apeldoorn. Volgende week zal hij starten in Gent op het EK voor masters op de 400m. Het advies van zijn trainster Annet Bezemer, was dat hij nog iets aan zijn startsnelheid zou moeten doen maar ook wat meer krachttraining zou...Lees verder »

[B2B-41] Op naar de tweede test: CPC loop

bart 8 maart 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-41] Op naar de tweede test: CPC loop

Ik ben bijna aangekomen bij het einde van het tweede trainingsblok in aanloop naar de Boston Marathon. Nog een paar traininge en de CPC loop a.s. zondag en dan volgt de tweede rustweek. Tonnie en ik hebben besloten om de tweede testwedstrijd (na de NK Cross) aan het einde van het tweede blok te...Lees verder »

De discussie!

Afgelopen weekend waren de Europese kampioenschappen atletiek. 1 Bronzen medaille, 5 top 8 plaatsen waarvan 3 nieuwe Nederlandse records. Ik lees daarna in de krant dat er een discussie gevoerd gaat worden over of de limieten wel goed gesteld waren en of wel de juiste atleten gestuurd zijn. Ik denk waarom niet een hele...Lees verder »

Nog een feestje

Bert van Lith 7 maart 2011 3 reacties, laat een reactie achter!

 Omdat Tonnie 50 jaar is geworden werd door de atleten uit Vught nog een verrassingsfeest voor hem georganiseerd. Afgelopen zaterdag stond er een tent en een springkussen op zijn erf toen hij terug kwam van de regiotraining. Al weken waren er zo’n 50 atleten op de hoogte van dit gebeuren en het was gelukt...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief