Archive for februari, 2011

Voor de echte liefhebbers!

Bert van Lith 28 februari 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
Voor de echte liefhebbers!

 De hele race van Lotte Jacobs op de 3000m staat op youtube. De echte liefhebbers klikken op bijgevoegde link en lopen mee tijdens de gouden race van Lotte. http://www.youtube.com/watch?v=gM-Ov2gaJNM&feature=youtube_gdata_playerLees verder »

Kelvin Hilgeholt 35e bij Worldcup Pentathlon

Kelvin Hilgeholt 35e bij Worldcup Pentathlon

Bij de Worldcup Pentathlon, beter bekend onder de Nederlandse benaming Moderne vijfkamp, in Palm Springs (USA) heeft Kelvin Hilgeholt een 35e plaats behaald. De multisporter, die voor het looponderdeel traint onder begeleiding van Tonnie Dirks, finishte bij het zwemmen en het gecombineerde schieten/lopen in de middenmoot. Het schermonderdeel en het springen te paard waren...Lees verder »

Goud, zilver en brons voor masters

Goud, zilver en brons voor masters

 Februari is altijd de maand van de finales voor de indooratletiek. Het laatste NK dat georganiseerd wordt is traditioneel het NK voor masters. Ronald Weevers was degene die namens de atleten van Annet met de meeste medailles naar huis ging, maar aan het eind van de dag bleek dat alle kleuren binnen gehaald waren.Lees verder »

[B2B-49] Kilometers maken

bart 27 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-49] Kilometers maken

De week na het NK Cross stond voor mij niet in het teken van rust. Maandag kreeg ik nog enige clementie van Tonnie toen ik slechts wat hoefde los te lopen, maar daarna mocht ik weer flink aan de bak. Met een beetje rekenen kom ik deze week weer tot ongeveer 130 kilometer. Aangezien...Lees verder »

Karin Vintges pakt Nederlandse titel

Bert van Lith 26 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Karin Vintges pakt Nederlandse titel

Vandaag werd het Nederlands kampioenschap voor studenten gehouden in Apeldoorn. Op de 800m waren de atleten van Tonnie en Annet weer goed vertegenwoordigd. Karin Vintges pakte de nederlandse titel, Nandy Kitslaar ging met Brons naar huis, maar er kwamen veel meer atleten op de baan.Lees verder »

Wie is wie….21!

Bert van Lith 23 februari 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie….21!

 Één van de jongere atleten, die alweer 2 jaar met veel plezier bij Tonnie traint, is Lysanne Wilkens. Zij is met wedstrijden vooral op de baan te vinden in de zomer, maar het crossseizoen slaat zij zeker niet over. Zij stelt zich nu aan jullie voor.Lees verder »

Derde crosstitel voor Miranda Boonstra

bart 20 februari 2011 5 reacties, laat een reactie achter!
Derde crosstitel voor Miranda Boonstra

Miranda Boonstra heeft in Hellendoorn haar derde crosstitel op rij gewonnen. De atlete van Nijmegen Atletiek was oppermachtig bij het NK Cross. Naast dit succes vielen er ook medailleplaatsen te noteren voor Anne van Es-van den Hurk , Marlin van Hal,  Julia van Velthoven, Lotte Jacobs  en de mannenploeg op de lange cross.Lees verder »

Zilver en brons op eerste dag NK Cross

bart 19 februari 2011 3 reacties, laat een reactie achter!
Zilver en brons op eerste dag NK Cross

Twee podiumplaatsen vielen er te noteren op de eerste dag van het NK Cross in Hellendoorn. Michiel Otten pakte wederom zilver in de M40-categorie en Marjon de Kok behaalde een derde plaats bij de V35 in een spannende sprint.Lees verder »

[B2B-57] Op naar het NK Cross

[B2B-57] Op naar het NK Cross

Vorige week was een flinke trainingsweek voor me. Mijn schatting bracht met tot ongeveer 130 km en dat is wellicht mijn langste trainingsweek ooit. En dat pas vrij vroeg in de opbouw voor Boston. Deze week heb ik het wat rustiger aan mogen doen zodat ik fit aan de start van het NK Cross...Lees verder »

Foto’s van de boekpresentatie

bart 18 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

staan onder het tabblad Tonnie 50Lees verder »

Wie is wie……20!

Bert van Lith 16 februari 2011 1 reactie, laat een reactie achter!

In deze ‘wie is wie’  maken we kennis met Rik van der Steen, die 9 jaar geleden is begonnen met atletiek in Deurne en nog niet zo lang geleden de overstap heeft gemaakt naar Tonnie en sindsdien bij Prins Hendrik in Vught traint.   Lees verder »

Zilver en brons bij NK indoor 2e dag

bart 14 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Zilver en brons bij NK indoor 2e dag

Anne van Es-van den Hurk heeft op de tweede dag van de NK indoor in Apeldoorn zilver gewonnen op de 1500 meter. Ook was er bronze medaille voor Juanne Cilliers, die ter ere van Tonnie’s 50e verjaardag in Nederland was. Daarmee hebben de pupillen van Tonnie in zijn verjaardagsweekend alle kleuren medaille’s in de...Lees verder »

[T50] Druk bezochte boekpresentatie

[T50] Druk bezochte boekpresentatie

De presentatie van ‘Niet lullen, maar lopen’ in stadion De Kuip in Uden is bezocht door ruim 250 personen. De kantine van AV De Keien was daarmee tot de nok toe gevuld. Onder de gasten bevonden zich uiteraard familieleden, vrienden en atleten van Tonnie, maar ook zijn trainers Henk Tiebosch en Has van Cuyk waren...Lees verder »

Lotte Jacobs wint 3000m NK indoor

bart 13 februari 2011 3 reacties, laat een reactie achter!
Lotte Jacobs wint 3000m NK indoor

Lotte Jacobs heeft bij de NK indoor de 3000 meter gewonnen. De pupil van Tonnie gaf de verjaardag van haar trainer extra glans door in het Omnisportcentrum van Apeldoorn het goud te pakken. Ook kwamen er verschillende atleten in actie op de 800 meter.Lees verder »

Tonnie Dirks 50 JAAR

bart 12 februari 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
Tonnie Dirks 50 JAAR

Vandaag viert de  Koning van de Cross, de Keizer van de Zevenheuvelen en uiteraard ook de Kampioen van Zeeland zijn 50e verjaardag. De redactie van TonnieDirks.nl feliciteert de atleet, trainer maar bovenal de fijne persoon TONNIE met deze heuglijke dag!Lees verder »

[T50] Preview 5: de dvd

bart 11 februari 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
[T50] Preview 5: de dvd

Deze laatste  en extra preview is al eens op TonnieDirks.nl verschenen, maar omdat het zo vlak voor de boekpresentatie op 12 februari toch mooi is  om ook te zien wat er op de extra dvd valt te zien, kun je hieronder genieten van een compiliatie van Tonnie’s vele titels met natuurlijk daarbij zijn glansrijke overwinning...Lees verder »

[B2B-67] De tegenstand is bekend!

bart 10 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-67] De tegenstand is bekend!

Vandaag maakte de sponsor van de Boston Marathon bekend welke elite atleten zijn geïnviteerd voor de marathon op 18 april in Beantown*. Helaas zijn ze vergeten om mijn naam in het lijstje op te nemen, maar na nadere beschouwing van de pr’s van de heren (en dames btw) is dat niet zo verwonderlijk. Mooi...Lees verder »

[T50] Tonnie Dirks is een kei in…

bart 9 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[T50] Tonnie Dirks is een kei in…

In het Brabants Dagblad stond een artikel over Tonnie’s 50e verjaardag (met dank aan Lukas!). Hieronder de tekst: Oud-hardloper Tonnie Dirks uit Zeeland wordt zaterdag vijftig jaar. Dat viert hij met zijn eigen boekpresentatie. Tonnie Dirks is een kei in lullen én lopen Hij praat zoals-ie loopt: snel. Tonnie Dirks is bijna vijftig jaar....Lees verder »

Gouden plakken bij BK cross in Helmond.

bart 8 februari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Gouden plakken bij BK cross in Helmond.

De bossen van Stiphout waren wederom het toneel van de Brabantse kampioenschappen cross op 6 februari. Bij de jongens B was Rik van der Steen de sterkste en bij de M35 was het Cor Datema die de hoogste trede van het podium mocht beklimmen. Voor Nandy Kitslaar was er ook een plaatsje op het...Lees verder »

2x Goud en 1x brons op tweede dag NK indoor

2x Goud en 1x brons op tweede dag NK indoor

Op zondag pakte Marlin van Hal bij de NK indoor een tweede gouden medaille. De juniore van De Keien won met overmacht de 1500 meter. Haar voorsprong was bijna 15 seconden en Marlins winnende tijd was 4.50.24. Spannender was de eindstrijd op de 1500 voor meisjes B. Julia van Velthoven wist met een ‘dip-finish’...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief