Archive for januari, 2011

Diverse podiumplaatsen in Rijen

Bert van Lith 31 januari 2011 2 reacties, laat een reactie achter!

 Op 30 januari vond in Rijen de Spiridoncross plaats. Een aantal atleten van Tonnie en Annet deed mee aan deze cross. Het was een koude dag en het parcours was erg lastig te belopen vanwege de vrieskou. Het was vooral oppassen geblazen voor de enkels! Desondanks hebben de atleten van Tonnie en Annet mooie...Lees verder »

Masters werken aan vorm in Dortmund

Masters werken aan vorm in Dortmund

 Ronald Weevers en Bert van Lith liepen gisteren in Dortmund een indoorwedstrijd met als doel om de indoorvorm te verbeteren. De wedstrijd was wederom goed georganiseerd en beide atleten liepen zeer verdienstelijk.Lees verder »

Resultaten Omnisport indoor

Bert van Lith 30 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Resultaten Omnisport indoor

 Zaterdag werd er in Apeldoorn weer een zeer sterke indoorwedstrijd gehouden. Er werden diverse atleten afgewezen omdat er heel veel aanmeldingen waren. De sterkste atleten kwamen uit in verschillende wedstrijden en natuurlijk waren er ook diverse atleten van Annet en Tonnie present.Lees verder »

Wie is wie… 19

bart 28 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie… 19

De volgende atlete in de Wie is wie serie maakte met haar trainingsgenoten aan het begin van de winter de overstap naar de trainingsgroep van Tonnie Dirks. Ze weet vaak rap  uit de startblokken te vertrekken. Maar voor dat ze dit keer uit het zicht verdween, konden we haar de volgende vragen stellen.Lees verder »

[B2B-80] Nu is het echt begonnen

bart 27 januari 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
[B2B-80] Nu is het echt begonnen

Deze week is de voorbereiding voor de Boston Marathon echt begonnen (het doel ligt bij de hoge toren rechts op het plaatje). Nu is het niet zo dat ik deze week al uren onderweg ben geweest, alhoewel zaterdag de eerste wat langere duurloop gepland staat. De eerste baantraining werd wat verstoord door de traditioneel...Lees verder »

Inschrijven NK Cross

Inschrijven voor het NK Cross in Hellendoorn kan uiterlijk tot en met 30 januari op nkcross.nl.Lees verder »

[T50] Preview 2: Crosskampioen

bart 26 januari 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
[T50] Preview 2: Crosskampioen

Op 2 maart 1986 behaalde Tonnie zijn eerste crosstitel. Zes zouden er nog volgen en hem de eretitel ‘Koning van de cross’ opleveren. Maar bij die eerste keer in Amsterdam, op het hoogste schavot bij het NK Cross, maakte de Nederlandse atletiek ook kennis met de enthousiaste entourage van de Zeelander. Vele fans gingen...Lees verder »

Lotte Jacobs wint Abdijcross in Kerkrade

bart 24 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

Terwijl de meeste cross-ogen gericht waren op Breda was in Kerkrade de sterk bezette Abdijcross. Deze wedstrijd dankt haar naam aan de locatie bij de grote abdij Rolduc. De organisatie van Achilles Top had een sterk verzameld. Twee pupillen van Tonnie Dirks gaven acte de presence in het Limburgse: Lotte Jacobs won de vrouwen...Lees verder »

Twee keer goud bij Mastboscross in Breda

bart 23 januari 2011 2 reacties, laat een reactie achter!
Twee keer goud bij Mastboscross in Breda

Marlin van Hal en Julia van Velthoven wonnen op zondag 23 januari hun races bij de Mastboscross in Breda. Ook de andere prestaties in Breda waren prima te noemen en met de finale van het cross-seizoen de NK Cross in zicht, bieden de prestaties van atleten in het Mastbos zicht op...Lees verder »

hink stap ren

Het is Lukas van der Storm, 800m loper bij uitstek, niet gelukt om de llimiet te halen voor het NK indoor met hink stap sprong. Hij kwam 12cm te kort, dus toch maar weer gaan rennen?Lees verder »

[T50] Preview 1: de jonge Tonnie

bart 21 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[T50] Preview 1: de jonge Tonnie

De eerste preview uit het boek ‘Niet lullen, maar lopen’ laat al zien dat Tonnie al een atleet/sporter was voordat hij daadwerkelijk aan hardlopen deed. Discipline, conditie en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die bij de jonge Tonnie al ruim aanwezig waren en hem later van zijn gekomen op weg naar vele overwinningen.Lees verder »

inschrijven NK

Bert van Lith 19 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!

let op dat je op tijd inschrijft voor de finales in februari!Lees verder »

[T50] And the title is…

bart 18 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[T50] And the title is…

Het resultaat van de poll die eerder werd gehouden op TonnieDirks.nl was zonneklaar. Er was een overduidelijke winnaar, net zoals Tonnie zo vaak met ruime voorsprong zijn wedstrijden won. De titel van het boek is geworden: ‘Niet lullen, maar lopen.’ Om de bezoekers van TonnieDirks.nl niet langer in spanning te houden over het boek,...Lees verder »

Gent brengt niet gewenste resultaten

Bert van Lith 17 januari 2011 1 reactie, laat een reactie achter!
Gent brengt niet gewenste resultaten

  Zondag 16 januari reisden 5 atleten onder leiding van Annet af naar Gent om daar deel te nemen aan de 800m. File onderweg en een wijziging van het tijdschema stonden goede prestaties in de weg.Lees verder »

Annelies Homma wint 6e Luchtmachttitel

bart 15 januari 2011 3 reacties, laat een reactie achter!
Annelies Homma wint 6e Luchtmachttitel

Annelies Homma heeft vrijdag 14 januari haar 6e crosstitel bij de luchtmacht gewonnen. Met haar overwinning verlengde de Roosendaalse militaire haar ongeslagen status op dit kampioenschap. Geen enkele keer heeft Annelies genoeg hoeven nemen met andere dan de eerste plaats.Lees verder »

[B2B-93] De duinen van Egmond

bart 14 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-93] De duinen van Egmond

Met nog 92 dagen te gaan tot Patriots’Day en de Boston Marathon ben ik nu beland in een periode met relatief rustige trainingsperiode. Afgelopen weekend heb ik de Halve Marathon van Egmond gelopen en normaal gesproken heb ik altijd enige tijd nodig om van een dergelijke inspanning goed te herstellen, daarom ook een ‘rustperiode’....Lees verder »

Annelies Homma op middag Schrijvende Lopers

bart 13 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
Annelies Homma op middag Schrijvende Lopers

Annelies Homma is een van de Schrijvende Lopers die op zondagmiddag 13 februari 2011 acte de presence zal geven op de Voorleesmiddag van uitgeverij Hardlopende Zaken. Tijdens deze bijeenkomst zullen lopers van allerlei pluimage de pupil van Tonnie Dirks vergezellen op het podium in Deventer. De Schrijvende Lopers dragen voor uit eigen werk en...Lees verder »

hoe gaat het met, wie is wie…….

Bert van Lith 12 januari 2011 4 reacties, laat een reactie achter!
hoe gaat het met, wie is wie…….

 Deze keer hebben we een gecombineerde aflevering van Hoe gaat het met en Wie is wie? Deze keer heeft Cor Datema de pen ter hand genomen, we hadden hem een tijdje niet gezien op de baan maar hij is weer helemaal terug in 2011.Lees verder »

[T50] Oan de proot mè…

[T50] Oan de proot mè…

De redactie van TonnieDirks.nl doet nogal eens wat speurwerk naar uitslagen, foto’s en andere nieuwigheden. Daarbij komt nog wel eens een bijzonder stuk naar boven. Over Tonnie Dirks vonden we het onder staande artikel. Via de bijgevoegde link lees je verder in het originele artikel, met mooie oude foto’s van Tonnie. Oan de proot...Lees verder »

2x zilver bij Pagnevaartcross

bart 11 januari 2011 0 reacties, laat een reactie achter!
2x zilver bij Pagnevaartcross

Bij de Pagnevaartcross in Oudenbosch zagen we twee junioren die een kater aan Soest hadden overgehouden.  B-junior Laura Rijvers blokkeerde volledig tijdens de Sylvestercross en kwam daar niet verder dan een twaalfde plaats. Zij ging bij de Pagnevaartcross de strijd aan met A-junioren over 4000 meter en reikte met een sterke tweede ronde tot een...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief